Gönderen Konu: Proscar kullanmaya başladım (1. Günüm)  (Okunma sayısı 3772 defa)

Cardozoo

• Hero Member
Ynt: Proscar kullanmaya başladım (1. Günüm)
« Yanıtla #15 : 23 Ekim 2021, 14:10:52 »
İlk dökülen saçlar kalın oluyor ama gittikçe inceliyorsa genetik dökülmen var demektir. Ben bunu farkettiğimde tedaviye başladım. Kasımın ilk haftalarında ise topikal finasterid ve günlük xpeciaya başlayacağım. Oral neden almıyorsun diye sorarsanız eğer hem yaş hemde sakallarım oturmadığı için. Yanlardan çıkışlar hala devam ediyor bende.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #16 : 23 Ekim 2021, 14:59:20 »
Bahsettiğim takviyelerin birisini seçip kullanırsanız finasteridden görebileceğiniz potansiyel yan etkiden daha düşük yan etki görme ihtimali olabilir. Saw palmetto içerikli takviyeler yani doğal ve düşük dozda dht blocker diyebiliriz o takviyelere. Direkt finasterid kullanırsanız düzenli kullanım sonrası yan etki görme ihtimaliniz artabilir. Dediğim gibi kullanmayı düşünüyorsanızda doktor kontrolünde kullanın derim. Çünkü bu yaşta kullanmaya başlayıp, sürekli kullanımını göze alıyorsanız yan etki görmeme ihtimali yok denecek kadar az olur sizin için.
internette çok fazla yalan yanlış söylentiler var ilacın yan etkilerinin %100 oluşacağı gözüyle bakıyor herkes fakat öyle bir şey yok çok düşük bir ihtimal yan etki yapıyor onu da deneyip görmek lazım ben şu anlık memnunum zaten herhangi bir yan etki görürsem yazarım buraya

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 23 Ekim 2021, 16:36:05 »
internette çok fazla yalan yanlış söylentiler var ilacın yan etkilerinin %100 oluşacağı gözüyle bakıyor herkes fakat öyle bir şey yok çok düşük bir ihtimal yan etki yapıyor onu da deneyip görmek lazım ben şu anlık memnunum zaten herhangi bir yan etki görürsem yazarım buraya
Çoğu kişi plasebo yaşıyor olabilir. Psikoloji bu işin yarısı çünkü. Ama şiddetli testis ağrısı vb. bir şey yaşanırsa bırakmak gerek. O zaman da topikal fin devreye giriyor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2021, 18:05:55 »

Ya canım kardeşim, şu yazdığını görünce dedim ki, demek ki biz de 20 yaşındayken böyleymişiz. İnsanların yazdığını sallamayan, iki satır yazı okuyunca olayı çzdüğünü zahneden.

Ya üç beş gün ya olmuş ya olmamış ilacı almaya başlayalı memnunum diyorsun. Çok değişik. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Sen zaten kararını vermişsin, neden buraya gelip konu açıp, çok afedersin boş yapıyorsun?

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2021, 18:23:30 »
Tepenin fotosunu atsana,belli olmuyor fotolardan bir şey,saçlarında yanma kaşınma acı oluyor mu?
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2021, 19:31:41 »

Ben 2017'den beri düzensiz finasterid kullanıcı olarak yazdım mesajlarımı. Tabi hayat sizin, yani siz bilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2021, 19:50:43 »
Ya canım kardeşim, şu yazdığını görünce dedim ki, demek ki biz de 20 yaşındayken böyleymişiz. İnsanların yazdığını sallamayan, iki satır yazı okuyunca olayı çzdüğünü zahneden.

Ya üç beş gün ya olmuş ya olmamış ilacı almaya başlayalı memnunum diyorsun. Çok değişik. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Sen zaten kararını vermişsin, neden buraya gelip konu açıp, çok afedersin boş yapıyorsun?
sana ne kardeş okumak zorunda değilsin yazdığım yazıyı okuduysan ilaca başlamak isteyip başlayamayanlar için yazıyorum yazmışım yırtık dondan çıkan …. Gibi niye cıkıyon? İlacın yan etkisi varsa bana var sen niye zırlıyon giren çıkan bana seni ne ilgilendiriyor anlamadım? Ben zaten riskini göze almışım yaylan hadi s… lemem seni.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #22 : 23 Ekim 2021, 19:53:48 »
Tepenin fotosunu atsana,belli olmuyor fotolardan bir şey,saçlarında yanma kaşınma acı oluyor mu?
yanma kaşıntı ve acı hepsi oluyordu şimdi azaldı baya o şikayetlerim. Fotoda saçımı geri taradığım için fazla belli olmuyor tepe nokta

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 23 Ekim 2021, 20:42:34 »
sana ne kardeş okumak zorunda değilsin yazdığım yazıyı okuduysan ilaca başlamak isteyip başlayamayanlar için yazıyorum yazmışım yırtık dondan çıkan …. Gibi niye cıkıyon? İlacın yan etkisi varsa bana var sen niye zırlıyon giren çıkan bana seni ne ilgilendiriyor anlamadım? Ben zaten riskini göze almışım yaylan hadi s… lemem seni.

Olay senin riski alıp almaman değil. Ne bok yersen ye. Beni ilgilendiren konu o değil.
Daha 3 gün ilaç kullanıp, memnunum diyemezsin, hangi zekanın ürünü bu laf? İlacın zararını faydasını göremezsin bu sürede. İki gramlık mantığınla, iki satır okuduğun yazıyla, olayı çözdüğünü, ilacın bir zararı olmadığını, başlama cesareti gösteremeyenlere yol gösterdiğini zannediyorsun öyle mi? Hadi ilacı 6 ay 1 sene daha uzun kullanırsın, doktorlarla görüşürsün, bunun üzerinden düşüncelerini paylaşırsın eyvallah. Forumda istediğimiz bu. Zikrin yok, fikrin var maşallah. Şu yazdıklarınla, kaliteni belli ediyorsun zaten. Bana giren çıkan, bu kadar basit, bayağı insanların olması,  forum kullanıcılarını bu kadar basit mantıktan korumak.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 23 Ekim 2021, 21:49:20 »
Olay senin riski alıp almaman değil. Ne bok yersen ye. Beni ilgilendiren konu o değil.
Daha 3 gün ilaç kullanıp, memnunum diyemezsin, hangi zekanın ürünü bu laf? İlacın zararını faydasını göremezsin bu sürede. İki gramlık mantığınla, iki satır okuduğun yazıyla, olayı çözdüğünü, ilacın bir zararı olmadığını, başlama cesareti gösteremeyenlere yol gösterdiğini zannediyorsun öyle mi? Hadi ilacı 6 ay 1 sene daha uzun kullanırsın, doktorlarla görüşürsün, bunun üzerinden düşüncelerini paylaşırsın eyvallah. Forumda istediğimiz bu. Zikrin yok, fikrin var maşallah. Şu yazdıklarınla, kaliteni belli ediyorsun zaten. Bana giren çıkan, bu kadar basit, bayağı insanların olması,  forum kullanıcılarını bu kadar basit mantıktan korumak.

Helal lauri sakin kalmışsın yine ben olsam söverdim vallaha tebrik ederim.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #25 : 24 Ekim 2021, 08:57:20 »
kör kardeşim benim ya okumada problemin var ya da beynin kıt bazı şeyleri almıyor artık. Bir daha okursan yazdıklarımı fark edeceksin ki 3 gün oldu herhangi bir problem yok şu anlık memnunum yazmışım. Şu anlık memnunum yazmam neden sana bu kadar battı anlamadım????? Memnunsam memnunun kardeeeeşşşş başlamak isteyende başlasın ilaca ben riski göze aldım başladım canımın bi değeri yok.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #26 : 24 Ekim 2021, 08:58:01 »
Helal lauri sakin kalmışsın yine ben olsam söverdim vallaha tebrik ederim.
yaylan seni de s… lemem çomar

.MrT.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 24 Ekim 2021, 09:50:35 »
3 gün kullanmakla neyi test ettin de ölçüyorsun harbiden yav :D Heleki saç için kullanırken yani saçta faydasını hemen göremessin sanırım

Ben 1 seneyi geçti kullanıyorum ve yan etki görmedim sanırım bu yüzden kullanmaya devamke, böyle giderse belkide uzun yıllar bırakmam bilmiyorum bakalım hayırlısı
Bu arada forumda birileri Koray Erdoğan 10 yıldır falan kullanıyor yazmış galiba

Lakin 3 gün kullanıp yorumun ilginç olmuş :D

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 24 Ekim 2021, 10:06:41 »

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #29 : 24 Ekim 2021, 11:31:27 »
3 gün kullanmakla neyi test ettin de ölçüyorsun harbiden yav :D Heleki saç için kullanırken yani saçta faydasını hemen göremessin sanırım

Ben 1 seneyi geçti kullanıyorum ve yan etki görmedim sanırım bu yüzden kullanmaya devamke, böyle giderse belkide uzun yıllar bırakmam bilmiyorum bakalım hayırlısı
Bu arada forumda birileri Koray Erdoğan 10 yıldır falan kullanıyor yazmış galiba

Lakin 3 gün kullanıp yorumun ilginç olmuş :D
3 gündür kullanıyorum ilaç mükemmel harika herkes kullansın yazmadım dedim ki 3 gün oldu herhangi bir problem yok şu anlık memnunum bir yan etki görürsem tekrardan yazarım buraya dedim zaten buraya bu başlığı açmamın nedenide bu ilaçtan herhangi bir yan etki görürsem 1 sene içersinde buraya yazıcam.

Facebook Twitter Instagram