Gönderen Konu: Esma hanım Serkan bey 3510 greft şakak ve vertex  (Okunma sayısı 16987 defa)

blackeneds

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma hanım Serkan bey 3510 greft şakak ve vertex
« Yanıtla #46 : 28 Kasım 2017, 23:58:58 »
Vertex zor kapanıyor zaten ama bence genel olarak kısa sürede baya başarılı. Ön taraflar 6-7.ay da çok daha iyi olacaktır ki şimdiden bile oldukça iyi durumda.

Erosx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 14 Aralık 2017, 17:46:36 »
4. Ay

Erosx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 14 Aralık 2017, 17:50:11 »
4. Ay devam

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 14 Aralık 2017, 17:58:06 »
4.aya göre gidişat bence gayet iyi.Sizce durum nasıl peki  memnun musunuz 4 ayda bu sonuçtan

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 14 Aralık 2017, 18:14:54 »
gayet güzel görünüyor hocam
siz ne düşünüyorsunuz?

Erosx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 14 Aralık 2017, 19:18:15 »
 şu an için hiçbir sıkıntı yok genel olarak memnunum inş dahada ilerler

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 14 Aralık 2017, 20:11:30 »
şuan hala kullandığınız bir ilaç var mı ?

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 14 Aralık 2017, 21:11:17 »
Bu saç iyi olacak. 4. ay ve kendini bayangöstermeye başlamış.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 14 Aralık 2017, 21:44:05 »
Hocam 4. Aya göre çok iyi bnce çok beğendm hayrlı olsun

Erosx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 15 Aralık 2017, 00:14:18 »
sadece biotin 1000 mg devam

galileo55

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 15 Aralık 2017, 12:00:52 »
Hayırlı olsun ekiminiz, 4.ay için gayet güzel görünüyor. Zamanla çok daha tatmin edici bir görünüm elde edeceksiniz. Bende aynı ekibe ocak ayında ekim yaptıracağım.

Bizler fotoğraflardan bakıp dilimiz döndüğünce yorum yapıyoruz ama  Ekim sonrası ve gidişat hakkında siz ne düşünüyorsunuz, asıl önemli olan Sizin görüşünüz

Erosx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 15 Aralık 2017, 19:52:08 »
Teşekkürler memnuniyet kişinin beklentilerine göre değişir ben ekim yaptırmadan önce 4-5 aylık bi araştırmam oldu az kalsın yanlış tercihler yapacaktım sosyal medyada meşhur malum kişiler biliyorsunuz ancak bu forum ile karşılaştım Allah razı olsun açanlardan ben çok zor karar veren biri olarak şöyleki 1 günde yaşadığı m şehir olan kayseride 1 saç ekim firması ile kapora verip anlaştım sonra bu siteden takip edip bir türlü karar veremediğim esma serkan ile görüştÜm karar vermek zordu 2 defa daha esma serkan ile görüşüp önce gün alıp sonra iptal ettirdim en son kayseriden vazgeçip onlarda sağolsunlar kayserideki firma gerçekten anlayışlı çıktı kaporamı verdi son dakika atladım antalyaya gittim benim görüşüm günde on ekim yapıp gösterişli firmalar ile değilde 1 ekim yapıp detaylı dikkatli çalışan yerleri tercih edin esma serkan tamamen size odaklı her türlü desteği sağlayan sabırlı sevecen insanlar benim görüşüm saç ekimi ise sabır gerektiren süreç ekimden sonra çok talihsiz anlarda yaşadım tepe bölgemi daha ikinci günü çarptım baya kan vardı çok şükür büyük sıkıntı olmadı oralarda kapanıyo yavaş yavaş benim için önemli olan donörün estetiği  saç ekiminin dışarıdan anlaşılıp anlaşılmayacağı ve aynaya baktığınızda rahatsız etmiyor ise başarılıdır çok şükür benimde şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğim hiçbir sıkıntım olmadı inş olmazda herkesin hakkında hayırlsı olsun

galileo55

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 18 Aralık 2017, 17:47:33 »
Böyle düşünüyor olmanız çok sevindirici. İnşallah sonucunuzda beklediğinizden daha güzel olur.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 18 Aralık 2017, 19:23:17 »
Teşekkürler memnuniyet kişinin beklentilerine göre değişir ben ekim yaptırmadan önce 4-5 aylık bi araştırmam oldu az kalsın yanlış tercihler yapacaktım sosyal medyada meşhur malum kişiler biliyorsunuz ancak bu forum ile karşılaştım Allah razı olsun açanlardan ben çok zor karar veren biri olarak şöyleki 1 günde yaşadığı m şehir olan kayseride 1 saç ekim firması ile kapora verip anlaştım sonra bu siteden takip edip bir türlü karar veremediğim esma serkan ile görüştÜm karar vermek zordu 2 defa daha esma serkan ile görüşüp önce gün alıp sonra iptal ettirdim en son kayseriden vazgeçip onlarda sağolsunlar kayserideki firma gerçekten anlayışlı çıktı kaporamı verdi son dakika atladım antalyaya gittim benim görüşüm günde on ekim yapıp gösterişli firmalar ile değilde 1 ekim yapıp detaylı dikkatli çalışan yerleri tercih edin esma serkan tamamen size odaklı her türlü desteği sağlayan sabırlı sevecen insanlar benim görüşüm saç ekimi ise sabır gerektiren süreç ekimden sonra çok talihsiz anlarda yaşadım tepe bölgemi daha ikinci günü çarptım baya kan vardı çok şükür büyük sıkıntı olmadı oralarda kapanıyo yavaş yavaş benim için önemli olan donörün estetiği  saç ekiminin dışarıdan anlaşılıp anlaşılmayacağı ve aynaya baktığınızda rahatsız etmiyor ise başarılıdır çok şükür benimde şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğim hiçbir sıkıntım olmadı inş olmazda herkesin hakkında hayırlsı olsun
hocam bende kayseredeyim kayserili bulunca forumda sanki askerde iken bir tanidigin gelmesi kadar mutlu oluyorum bende kayseride bir cok ekim yerleri ile gorustum ama ikna olamadim acikcasi guvenemedim simdi iki hafta sonrasi sahin hocada ankarada yaptiracagim insallah gununu aldim sen esmacserkan dami yaptirdin

Facebook Twitter Instagram