Gönderen Konu: ekime uygunmuyum? Dr. Koray Erdogan dan red cevabi aldim  (Okunma sayısı 1675 defa)

Cicek

• Yeni üye
  • *
Günaydinlar arkadaslar,

bu Forumu son haftalarda baya bi arastirdim. Ve ASMEDe karar vermistim.
Ne yazikki Dr. Koray Erdogan dan red cevabi aldim.
Tavsiye su sekildeydi.
Saclar cok ince, ve dökülme süreci devam ediyor, o yüzden 6 ay boyunca finasterid kullanmami sart koydu.
6 ay sonra tekrar Fotolara bakip karar verecek.
Bu tabiki Moralimi baya bi bozdu. En cok tavsiye edilen Dr.lardan biri red cevabi verdi mi olur olmaz düsünüyorum, sac ekimi bana uygun mu?
Finasteridin cok yan etkileri oldugundan sakincali bakiyorum bu konuya.

Sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz?

Simdi ise Foruma girmeden önce karar verdigim Dr. Özlem Bicer de sac ekimini yaptiracagim herhalde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ekime uygunmuyum? Dr. Koray Erdogan dan red cevabi aldim
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2021, 10:28:45 »
Dökülmen devam ediyor demek ki aralara girse ekse kayıp yaşanacak incel miş gibi önce güçlendir bence
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2021, 10:29:55 »
söyle sorayim, Dr özlem bicer de ekim yaptirirsan * ilk defa duyuyorum bu dr * ince olan saclarin bundan etikelnmiyecekmi ? yada dökülmen devam etmiyecekmi ?

elbette ret cevabi insanin  moralini bozar , ama öylesine ret etmiyorlar varki bir bildikleri ,saclarini ekim öncesi mutlaka korumalisin yoksa ekimle birlikte cok kaybin olur, yani kime ekim yaptirirsan fark etmez .

evet finasterid yan etkileri var/olabilir , ama olmayabilirde , bende 10 ay sonra yan etki oldu biraktim.

Cicek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2021, 11:39:19 »
görüsleriniz icin tesekkür ederim.
Dedigim gibi Ilac kullanmaktan biraz korkuyorum :)
Ozmn ideal durum saclarin komple dökülmesini mi beklemek? Ve Kel olmayi da gercekci olmak gerekirse beklemek istemiyorum.

Saclari güclendirmeden ekim yapanlarin hic biri mi memnun olmuyor? Bu isin uzmani var mi? Önerebileceginiz bir Doktor/Klinik?
Doktorun veya ekimi yapan kisinin el becerisi ne kadar koruyabilir ince saclari?

Ya bende bu forum da Dr. Bicer hakkinda aslinda bilgi toplamak istedim, ama bisey bulamadim. O biraz beni tedirgin etdi.
Almanyadan Dr. Bicer e giden bir kac kisi taniyorum. ALman Forumlarinda da kendisinden cokca bahsediliyor.
Ama Tabi sadece iyi reklam yapmis da olabilir.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2021, 12:39:11 »
forumu iyice arastir zaten ozaman kendin fark edeceksin nereleri daha iyi diye, aman o reklamlara hele insta falan resimli yerlere dikkat et

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2021, 12:46:16 »
Donör bölgen kesinlikle kötü değil sık ve güzel saç tipinin ince olması bence çok büyük bir handikap değil, hem donör bölgen hem var olan saçların için Finansterid kullanman bence isabetli bir seçim olur. Orta veya Kalın saç tipine sahip olan birisi de olsaydın ekim öncesi DHT blocker kullanman her zaman bir ekim adayı için çok önemli bir nokta. Bu ekim süreci zahmetli iş ne kadar önlem doğru takviye o kadar güzel bir sonuç alınacağını düşünüyorum o yüzden 6-8 ay tedavi şart.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2021, 16:55:42 »
Kaç yaşındasınız?

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2021, 17:13:35 »
böyle bir kafayada red cevabı vermek nasıl biş şey bilemedim müşteri bol galiba.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Ekim 2021, 17:19:45 »
görüsleriniz icin tesekkür ederim.
Dedigim gibi Ilac kullanmaktan biraz korkuyorum :)
Ozmn ideal durum saclarin komple dökülmesini mi beklemek? Ve Kel olmayi da gercekci olmak gerekirse beklemek istemiyorum.

Saclari güclendirmeden ekim yapanlarin hic biri mi memnun olmuyor? Bu isin uzmani var mi? Önerebileceginiz bir Doktor/Klinik?
Doktorun veya ekimi yapan kisinin el becerisi ne kadar koruyabilir ince saclari?

Ya bende bu forum da Dr. Bicer hakkinda aslinda bilgi toplamak istedim, ama bisey bulamadim. O biraz beni tedirgin etdi.
Almanyadan Dr. Bicer e giden bir kac kisi taniyorum. ALman Forumlarinda da kendisinden cokca bahsediliyor.
Ama Tabi sadece iyi reklam yapmis da olabilir.

dökülmeni ön görmüşler ekim yapsalar var olanlar dökülecek ikaç da kullanmam demişsin uygun görmemişler ama bu durumu her yerde yaşarsın
dökülmen devam edecektir çünkü
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Ekim 2021, 18:41:53 »
Dökülmeniz devam edeceği için ilaç tavsiye etmişler yani sizi red etmemişler. İlaç kullanımını ben de önermem. Ama maalesef modern tıbbın başka çözümü yok . Biraz daha bekleyip ön ve ortaya ekim yaptırırsın. Donörün vertexe yetmeyecektir.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Ekim 2021, 19:52:00 »
fotoğraflar aldatıcı oluyor genelde moralinizi bozmayın hocam ön tarafa yapacağınız ufak bir ekim artı olarak medikal desteklerle günlük hayatta hiç saç sorunu olmayan biri gibi gözükmeniz aslında çok kolay bakmayın sizi red ettiklerine ,tepeden çekilmiş resimler malesef yanıltıyor.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 21 Ekim 2021, 21:58:56 »
Merhaba . Yaş kaç ?
  Saç rengi sarı olduğu için fotolar yanıltıcı olabilir . Sarışınların genel yapısı sıktır ama ince tellidir. Saglam bir ekim merkezinde saç analizi yaptırmak daha sağlıklı olacaktır.

Cicek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2021, 00:32:49 »
Iyi aksamlar yasim 31. Sac dökülmesini bende 21 yasin da fark etdim. Ama 30 yasima kadar fazla belirgin degildi. Son bir senedir  hizlica dökülmeye basladi. Ayni anda saclarin incelmesini de fark etdim. Sanirim corona stressi bana yaramadi :)
Zaten bu yüzden alelacele ekimi gerceklestirmek istiyorum. dogru bir kararmidir bunu da pek bilmiyorum.

Bugun Dr. Özlem Bicer le tekrar dan bir görüsmem oldu  ve Doktor hanim da ilk önce bir sac analizi yapacaktir. Sonuca bagli istersem ekimi gerceklestirebilirim.
Analizde neye dikkat etmek lazim dir?
Tskler :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Ekim 2021, 00:42:45 »
 bende diyecektim agresif dokulmen var ilaç kullan oyle ekime gir yoksa ekim bir işe yaramaz diye ilaç kullan demişler zaten.dermoller falanda kullan.şu aşamada ekim büyük yanlış olur.saçlar boyle elden giderken önlem almadan ekelim diyen yer sadece seni kandırmış olur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2021, 01:05:54 »
Benim medikal tedavilerim kullanım ile ilgili konum var üstüne daha sonradan yaptırdığım ekim var. Yaşınız benim yaşıma yakın aradaki farkı anlamanız için biz göz atın isterseniz. Kesinlikle referans olmak açısından değil, bilgi edinmeniz açısından bu iletiyi paylaşıyorum. Bahsettiğiniz doktorun da forum da konusu olmadığı için olumlu ya da olumsuz bir bilgi almanız zor gözüküyor. Saç ektirirseniz ve konu açarsanız diğer üyeler için bir referansta siz olabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram