Benim medikal tedavilerim kullanım ile ilgili konum var üstüne daha sonradan yaptırdığım ekim var. Yaşınız benim yaşıma yakın aradaki farkı anlamanız için biz göz atın isterseniz. Kesinlikle referans olmak açısından değil, bilgi edinmeniz açısından bu iletiyi paylaşıyorum. Bahsettiğiniz doktorun da forum da konusu olmadığı için olumlu ya da olumsuz bir bilgi almanız zor gözüküyor. Saç ektirirseniz ve konu açarsanız diğer üyeler için bir referansta siz olabilirsiniz.
@onizuka senin medikal ve ekim konumunu bastan sona okudum. Tskler bu kadar bilgiyi paylastigin icin.
Sac ekimini böyle acidan ben hic görmemistim. Sac ekimini yapan yakin cevremden yaklasik 15 kisi taniyorum ve hic birimiz bu kadar detayli bu konuya girmemisiz.
Simdi iyice bi tedirgin oldum. Vallahi sac ekim randevusunu iptal edecegim galiba. Ne yazik ki bileti ve randevu yu yapmistim bile. artik Türkiye - istanbul da tatil yaparim iki:)
Kusura bakmayin ama su sorularima hintell ve onizuka cevap verirse cok memnun olurum
1. Onizuka, o kadar fazla medikal takviye kesin yapmam. Düsündügüm medikal olaylar anca minoxidil ve alpecin olur.
bu ikisi yeterli olur mu?
2. Cevremde medikal destek almadan ekim yapanlarin da sonuclari gayet iyi. Tabi seninki kadar degil. senin masallahin var.
3. Bu sok olayi tam olarak nedir? Genetik midir? yoksa saclarin cok ince oldugu icin, ameliyat esnasinda zarar gördügü icin mi dökülür.
4. medikal takviye almadan, asil saclarin dökülmesi kesin bir bilgimidir? yoksa genetik veya el becerisine mi bagli?
5. Su an ki durumumda sadece ön bölgeye ekim yapzam, mesela 2000 greft. yine mi naturel saclar dökülür.
Bu dökülme olayini pek anlamadim ben
Sac ekimi bende / arkadas ortaminda gayet bilgisizce olusuyormus. yani baya bi sansa bagli herhalde.