Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hayırlı olsun. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız Madende çalıştığınızı söylemişsiniz, şuanda baret takıyor musunuz ?
Hocam spor işini merkezinizle mutlaka görüşün derim ben. Çünkü 6 ay spor yasak deniliyor (koşu , yüzme felan değilse)
Merhabalar, aynı yerde yaptırmışız ve açık alan büyüklüğü ekim şekli benzer Umarım her ikimiz ve Medekste diğer ektiren arkadaşlarda istediği sonucu alır.Gayet normal gidiyor görünüyor süreciniz. Ben de Xpecia günde iki kez kullanıyorum. Proscar (finasterid) aldım ama şimdilik kullanmıyorum yan etkilerinden çekindiğim için. Kullandığım takviyelere bir hafta ara vermiştim, devam edeyim, garantiye alalım, 6 ay kadar en az dikkat etmek lazım sanırım. En azından içimizde kalmasın şu yüzden kötü oldu vs.
şok dökülme olmayan saçlar bile şu aşamada uzasa epey güzel bir görüntü olacak gibi duruyor bence minoxile hemen başla tüy formundaki saçlara destek olsun ve çıkışları hızlandırsın.
Saç ekimi sürecin normal seyrinde sağlıklı ama daha önce dediğim gibi bu kafa 1 ekimle tatmin etmez çok geniş bir ekim daha gerekir