Anket

Düşünclerini paylaş

Gönderen Konu: MEDEKS sakaldan destek tek seans  (Okunma sayısı 9696 defa)

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
Ynt: MEDEKS sakaldan destek tek seans
« Yanıtla #15 : 25 Ekim 2021, 19:25:13 »
Ciddiye almadigimi nerden çıkardın.. Tabiki sağlığım bozulmadan verimli bir operasyonla rahatsız olduğum görünüşümden kurtulmak istiyorum. Söylemek istedigim bu verilen sayıların çok doğru oldugunu düşünmüyorum. Verimli ve sağlıklı aktarılmış 3000 grefti , sadece sayı arttırabilmek için ekilmiş 5000 grefte yeğlerim

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2021, 14:26:47 »
Arkadaşlar tekrar merhaba dün 5500 greftlik ekimim yapildi sakaldan destek almadik 2. Seansı yapmak istemem halinde kullanıcaz. Ilaç olarak donör bölge için fucidin krem parol ağrı kesici augmentin antibiotik ve secret age nin şampuan losyon ve mutivitamini verildi.. ek olarak finasterid kullanmayı düşünüyorum hangi aşamada başlamalıyım. Daha başka önerebileceğiniz ürün varmı?? Ekimim sizce nasıl?? Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #17 : 12 Kasım 2021, 14:28:19 »
Buda donör bölge

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2021, 14:47:03 »
Hayırlı olsun size benzer bir donörüm var 5500 sonrası nasıl olacak merak içindeyim
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Herşeygüzelolucak

• Jr. Member
  • **
  • hakan doğanay saç ekimi
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2021, 15:17:57 »
Merhabalar hayırlı olsun saç ekiminiz..
bir sorum olucaktı bu ekim merkezlerinin saç ve sakal uzun gelin traş olmayın demelerinin mantığı nedir ?

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #20 : 12 Kasım 2021, 15:26:45 »
Merhabalar hayırlı olsun saç ekiminiz..
bir sorum olucaktı bu ekim merkezlerinin saç ve sakal uzun gelin traş olmayın demelerinin mantığı nedir ?
Bana bişey diyen olmadı saçlarım kısaydı zaten makinayla iyice kısalttılar donor bölgeden alım yaparken kazıdılar. Alınacak saçların yada ekim bölgesinin sınırını belirlerken saçların ne kadar sağlıklı olduğunu gözlemleyebilmek adına olabilir

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Kasım 2021, 18:09:49 »
Açıklık genişmiş klasik Medeks Ekimi sık bir görüntü var ama tepe 2.bir seans isteyebilir sizde belirmişsiniz bunın bilincindesiniz ..
Medeks böyle açıklıklarda harika işler çıkarıyorlar umarım sizinkisi de öyle olur beklemekten başka çare yok hayırlı olsun

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2021, 18:33:13 »
Açıklık genişmiş klasik Medeks Ekimi sık bir görüntü var ama tepe 2.bir seans isteyebilir sizde belirmişsiniz bunın bilincindesiniz ..
Medeks böyle açıklıklarda harika işler çıkarıyorlar umarım sizinkisi de öyle olur beklemekten başka çare yok hayırlı olsun
Teşekkür ederim yorumun icin bu medeksi tercih etmemdeki en büyük etkenlerden biriydi zaten tepe bölgemde saçıma bakmammama rağmen hali hazirda bi tüylenmem vardı fotograflarda belli olmuyor onları canlandirabilirsem2. Seansa gerek kalmaz diye umut ediyorum olmazsa da ilerleyen zamanda 2. Seantan başka çare kalmiyor inşallah hepimiz mutlu olucağımız sonuclarla karşılasirız

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 12 Kasım 2021, 20:29:59 »
bu donörden 5500 greft çıkarmak sağlam marifet gerektiriyor heralde donörün ileriki dönemdeki hallerini bende merakla takip edeceğim umarım her yönüyle başarılı bir ekim olur.

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #24 : 12 Kasım 2021, 21:57:18 »
bu donörden 5500 greft çıkarmak sağlam marifet gerektiriyor heralde donörün ileriki dönemdeki hallerini bende merakla takip edeceğim umarım her yönüyle başarılı bir ekim olur.
Evet donörü bende merak ediyorum donör bolgede sınırlar zorlanıldı umrarım göze batıcak şekilde açıklık kalmaz

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #25 : 15 Kasım 2021, 22:56:41 »
Ekimin 5. Gününden merhaba dün şişliklerim indi. Donör bölgemde hala bi uyuşuuk var.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 16 Kasım 2021, 00:21:22 »
Hayırlı olsun. Medeks severek takip ettiğim bir merkez . Sizin de konunuzu takipteyim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Kasım 2021, 02:11:20 »
Donör durumu normal ekim daha yeni zamanla normale döner
Ekim alanı sağlıklı yıkamalara devam

Bir sorun sıkıntı yok saç ekiminde gayet temiz yapılmış
Global Moderator

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Kasım 2021, 13:09:21 »
Medeks yine çok cesur davranmış :) geniş bir açıklık temiz görünüyor ama tepe 2.bir seans daha isteyecektir

Onur Avc?

• Yeni üye
  • *
  • medeks saç ekimi
« Yanıtla #29 : 18 Kasım 2021, 22:09:38 »
Ekimin üzerinden bir hafta geçti arkadaşlar donör bölgemdeki sızlanma azaldı ama hala bitmedi.
Sorum şu hem ekilen saçlara motuvasyin amaçlı hem demevcut saçları besleyecek takviye ürünler tavsiye edermisiniz ekim yeri secret age nin multivitamini verdi. Finasterid kullanmayı düsünüyorum ama ne zaman başlamalıyım. 8 seans prp yaptirmaya mali gücüm yetmez bu PRP çok önemlimidir yada önemliyse tek seans yaptirsam faydası olur mu? Maximum verim almak mevcut saçları korumak için ek takviyeler nerlerdir

Facebook Twitter Instagram