Saç Ekimi Sonuçları
Cok şükür telaş etmiyoruz dostum da merak ettiğim birsey var yani bu ekilen saçların hepsi dökülmesimi gerekiyor sağlıklı olanı bu mudur ?
Mevcut saçın dökülmemesi lazım, zaten Asuman Hanım mevcut saça zarar vermeden ekim yapan nadir ekimcilerden. Ekilen saçlar dökülse veya dökülmesse hiç bir sorun yok şok dökülme silip süpürmesi veya süpürmemesi sonucu etkilemiyor değişen hiçbirşey yok.
Oo super o zaman çünkü şuan ki görünümde mevcut saçlara zarar vermemiş gibi duruyor cok şükür He bu arada senin son fotolara baktım da kafa çok orijinal duruyor ortak Allah hayırlısını versin inşallah güzel olur sonuçlar
Teşekkür ederim kardeşim inşallah 6 ay sonra ikimizin kafası orjinal bir şekilde neticelenir
Ekimden sonra asuman hanımın wp den sizlere saç hakkında gelişmeler soruldumu ? Yani ilgi alaka nasıl ?
Çok ilgili olduğu söylenemez birsey sorulmuyor , ama sormak istediğin şeylere cevap veriyorlar tabi ki yalnız gönül isterdi ki yanında çalıştırdığı sekreteri daha iletişimi kuvvetli ve ilgili olsa
Ben de aynu durumdayım sadece bana mı böyle diye merak etmiştim, hiç soru sorulmasa iletişim sağlanmıycak sanırım
Sanırım Arkadaşlar bizi doğru anlaması adına düzeltme yapayım hak geçmesin , ben Asuman hanımın işine gayet saygılı ve özverili olduğunu düşünüyorum yalnız yanındaki çalışan insanlar sanırım onun iş ahlakına ayak uyduramiyorlar .
Ayrıyetten Enes bey ve elif hanımda öyle bence .