Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 30950 defa)

LOESS

• Hero Member
Resimler bulanık, ön hattan yakından bir resim çeker misin. Bulanık resimler yanıltıcı oluyor ve gerçeği göstermiyor.
Ah reisim , sende ön çizgiye kafayı taktın , doğal mı değil mi diye merak ediyorsun herhalde, telefon glaxy a6 anca bu kadar oluyor. Sende bi konu açsan da takip etsek yorumlasak ne oldu ne bitti diye,paylaştıkça rahatlarsın , çok deneyimli forumdaşlar var burda. Eğer söktürme revize yaptırcaksan ,ben sana refakatçi olurum ,yanında gelirim bir mesaj atman yeter,aynı yerde ekim yaptırdık,sorunu kökten çözmek istiyorsan özelden mesaj at seninle gelirim haberin olsun. 

Marcus

• Yeni üye
  • *
Süreç aşırı iyi maşallah dostum ayrıca özverin çaban meyvesini veriyor bizleri bilgilendirmen ve açık net olman takdir edilesi |-nazarboncugu-|
Bu arada dermastamp kaçıncı ayda kullanmaya başladın etkili mi?
  • Yaşınız 25

LOESS

• Hero Member
Süreç aşırı iyi maşallah dostum ayrıca özverin çaban meyvesini veriyor bizleri bilgilendirmen ve açık net olman takdir edilesi |-nazarboncugu-|
Bu arada dermastamp kaçıncı ayda kullanmaya başladın etkili mi?
Çok teşekkür ederim, güzel yorumun ve temennin için marcus 👍 Güzel olan güzel görür,eyvallah 😊 120 günden sonra 0,75 ile başladım haftada 2 kere, 5. Ayda 1mm geçtim,yine haftada 2 kere devam ediyorum. Bu bilgiyide not olarak paylaşıyım,Dermastamp,dermoroller gibi ürünlerin kullanım ömrü 20 seanstir, ondan sonra uçları kötü oluyor, dezenfekte edilmicek bir hale bürünüyor, istenilen etkiyi vermiyor o yüzden değiştirmekte fayda var.

demirtas

• Full Member
Kanka maşallahın var gerçekten iyi bir araştırmacısın bilgiler için teşekkür ederiz :) Bana cok destek verdin arkadaslik yaptin hepsi icin saol simdi burada birseye değinmek istiyorum bunların hepsini yaparken karaciğerine böbreklerinide ihmal etme onlar içinde detokslar yap dinlendir çünkü bu dönemimizde kullandığımız ürünlerden dolayı çok yoruluyor , bir arkadaş olarak naçizane tavsiyemde hacamatı araştırıp yaptırabilirsin vücutta biriken toksinlerden arındırmış olursun hemde bir sünneti gerçekleştirmiş olursun :) Allah gönlüne göre versin :)

LOESS

• Hero Member
Kanka maşallahın var gerçekten iyi bir araştırmacısın bilgiler için teşekkür ederiz :) Bana cok destek verdin arkadaslik yaptin hepsi icin saol simdi burada birseye değinmek istiyorum bunların hepsini yaparken karaciğerine böbreklerinide ihmal etme onlar içinde detokslar yap dinlendir çünkü bu dönemimizde kullandığımız ürünlerden dolayı çok yoruluyor , bir arkadaş olarak naçizane tavsiyemde hacamatı araştırıp yaptırabilirsin vücutta biriken toksinlerden arındırmış olursun hemde bir sünneti gerçekleştirmiş olursun :) Allah gönlüne göre versin :)
Allah razı olsun demirtaşım, eksik olma,düşünceli yorumun için teşekkür ediyorum, her daim bu güzel temennilerin,sana yansır ve yoldaşın olur inşallah. Haklısın Kanka, bir yeri yapıcam diye bir yeri bozmayalım, vücudumuz çok güçlü kendini tolere edebiliyor, fakat aşırısı da karaciğer enzimi,böbreği olumsuz etkileyebilir bu hapları kullanırken, 3 ayda bir kan tahlili yaptırıyorum şuana kadar çıkmadı, ama çıkmayacak anlamına gelmiyor, o yüzden dediğin gibi dikkatli olmak lazım. Hacamat hem merak ettiğim ve yaptırmak istediğim bir uygulama, en kısa zamanda yaptıracağım, söylediğin çok iyi oldu,aklımda değildi. Hem toksinleri arındırayım,hem Allah'ın sünnetini yerine getireyim, teşekkür ederim 🤜🤛 Süreç sonunda 12. Ayda ikimizin de yüzü gülecek,bundan emin olabilirsin , konunun süreç ve süreç bitiminde her daim takipçisi olacağım, her daim seninleyim kardeşim 👌

Tokyo

• Sr. Member
Maşallah saçlar fişek gibi olmuş daha sürecin yarısında. Benim konuya da bakıp süreci hızlandırmak adına neler yapabilirim birkaç tavsiye verirsen çok memnun olurum reis.

Şu an kullandığım takviyeler;

Finasteride (1-1,25 mg)
Xpecia (Günde 1)
Ocean D3K2 vitamini günlük 1 damla
Prozinc Plus Losyon Günlük 5-10 fıs

Solgar biotin de var aslında ama Xpecianın içinde var diye kullanmıyorum.

LOESS

• Hero Member
Finasteride (1-1,25 mg)
Xpecia (Günde 1)
Prozinc Plus Losyon Günlük 5-10 fıs , takviyelerin gayet güzel, saç ekimi sürecinde baya olumlu yönde etki edecektir kardeşim  |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 27 Mart 2022, 13:59:15 Gönderen: LOESS »

LOESS

• Hero Member
Maşallah saçlar fişek gibi olmuş daha sürecin yarısında. Benim konuya da bakıp süreci hızlandırmak adına neler yapabilirim birkaç tavsiye verirsen çok memnun olurum reis.

Şu an kullandığım takviyeler;

Finasteride (1-1,25 mg)
Xpecia (Günde 1)
Prozinc Plus Losyon Günlük 5-10 fıs

Solgar biotin de var aslında ama Xpecianın içinde var diye kullanmıyorum.
Üstad,ilgi ve alakan için teşekkür ediyorum. En güzel saçlar senin olur inşallah. Hemen konuna damlıyorum.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
155 gün fotolarina baktim benimkinden daha gür ve ileride gorunuyor . Sac kalinliklaro ve yapisiyla da alakali olabilir. 155 günde olayi bitirmissin gibi.
Dut ,fin ,haric önericegin losyon yada takviye varmi
3 ayydir prozinc losyon ve sampian kullanıyorum hic aksatmadan hergün ama hala dokulme.mevcut
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

LOESS

• Hero Member
155 gün fotolarina baktim benimkinden daha gür ve ileride gorunuyor . Sac kalinliklaro ve yapisiyla da alakali olabilir. 155 günde olayi bitirmissin gibi.
Dut ,fin ,haric önericegin losyon yada takviye varmi
3 ayydir prozinc losyon ve sampian kullanıyorum hic aksatmadan hergün ama hala dokulme.mevcut
Hocam, inan diyorum saç yapım kol tüyünsen farksız, ince ve hacimsiz bizim için kötü bir dezavantaj, kalın telli saçların bizden az saçı olsa bile kapatıcılığı bir hayli yüksek. Bizim bir tek avantajımız, ince telli saçımız olduğu için ekim yaptırmış olmamıza rağmen,saçımız doğal gözüküyor ekim yaptırdığımızı, kolay,kolay kimse anlamaz ve senin saç tonunda siyah saçlılara göre güzel bir kamufle sağlıyor bir tık fazla gözüküyor. Dökülme konusuna gelirsek, kafamıza 4000 den fazla kanal,delik açıldı hala adaptasyon süreci içindiler ve sıklaştırma ekimi olduğu için mevcut saç travmaya uğradı dökülmeler normal olarak görüyorum. O yüzden tam olarak 8-9 aylarda hem kendi saçın,hem mevcut saçımız kendine gelecektir dökülme bir nebze olsun azalacaktır. Tabiki DHT blocker hem ekim öncesi ve ekim sonrası kullanıldığı zaman saç kökünün saçı daha verimli bir şekilde koruduğuna inanıyorum,düzelecektir ilerleyen aylarda bu dökülme, forumu incelediğim takdirde sürecin 5.6 ayında olanların hafif bir dökülme yaşadığına şahit olursun, losyon sürerken veya saçı yıkarken. Takviyeler konusunda , finansterid,dutasterid seçeneklerini kullanmak istemiyorsanız, saw palmento, kabak çekirdeği yağı kapsülü gibi ekstraları kullanmakta fayda var diye düşünüyorum, klinik çalışmalarında DHT yi düşürdüğü kanıtlanmış doğal içerikler. Ayrıyeten haftanın 1 günü kanazol,keterol şampuan kullanmakta tecrübe ettiğim kadarı ile önem arz ediyor , hem yağlanmayı geciktiriyor,hem kaşıntılı azaltıyor çok az da olsa scalpta ki dht'yi düşünüyor. 3 Ayda bir aile hekiminde kan tahlili yaptırmakta da fayda var vücut sürekli değişiyor vitamin eksikliği veya tiroit sorunu var mı , sınırın dışında eksiklik var mı gözlemlemiş olursun. Ayrıyeten 3 aylık priorin tablet kullanırsan takviyene eklersen olumlu yönde tecrübe edersin,saçı biraz hacimli ve sağlam yapar,saç da kopma durumunu stabilize eder güzel bir takviyedir. Süreç sonunda inşallah yüzler güler,bol sabırlı günler.  |-onayisareti-|

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Ynt: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25
« Yanıtla #236 : 07 Nisan 2022, 01:48:31 »
Hocam, inan diyorum saç yapım kol tüyünsen farksız, ince ve hacimsiz bizim için kötü bir dezavantaj, kalın telli saçların bizden az saçı olsa bile kapatıcılığı bir hayli yüksek. Bizim bir tek avantajımız, ince telli saçımız olduğu için ekim yaptırmış olmamıza rağmen,saçımız doğal gözüküyor ekim yaptırdığımızı, kolay,kolay kimse anlamaz ve senin saç tonunda siyah saçlılara göre güzel bir kamufle sağlıyor bir tık fazla gözüküyor. Dökülme konusuna gelirsek, kafamıza 4000 den fazla kanal,delik açıldı hala adaptasyon süreci içindiler ve sıklaştırma ekimi olduğu için mevcut saç travmaya uğradı dökülmeler normal olarak görüyorum. O yüzden tam olarak 8-9 aylarda hem kendi saçın,hem mevcut saçımız kendine gelecektir dökülme bir nebze olsun azalacaktır. Tabiki DHT blocker hem ekim öncesi ve ekim sonrası kullanıldığı zaman saç kökünün saçı daha verimli bir şekilde koruduğuna inanıyorum,düzelecektir ilerleyen aylarda bu dökülme, forumu incelediğim takdirde sürecin 5.6 ayında olanların hafif bir dökülme yaşadığına şahit olursun, losyon sürerken veya saçı yıkarken. Takviyeler konusunda , finansterid,dutasterid seçeneklerini kullanmak istemiyorsanız, saw palmento, kabak çekirdeği yağı kapsülü gibi ekstraları kullanmakta fayda var diye düşünüyorum, klinik çalışmalarında DHT yi düşürdüğü kanıtlanmış doğal içerikler. Ayrıyeten haftanın 1 günü kanazol,keterol şampuan kullanmakta tecrübe ettiğim kadarı ile önem arz ediyor , hem yağlanmayı geciktiriyor,hem kaşıntılı azaltıyor çok az da olsa scalpta ki dht'yi düşünüyor. 3 Ayda bir aile hekiminde kan tahlili yaptırmakta da fayda var vücut sürekli değişiyor vitamin eksikliği veya tiroit sorunu var mı , sınırın dışında eksiklik var mı gözlemlemiş olursun. Ayrıyeten 3 aylık priorin tablet kullanırsan takviyene eklersen olumlu yönde tecrübe edersin,saçı biraz hacimli ve sağlam yapar,saç da kopma durumunu stabilize eder güzel bir takviyedir. Süreç sonunda inşallah yüzler güler,bol sabırlı günler.  |-onayisareti-|
Ne kadar güzel acıklamiş ve anlatmissin tesekkür ederim dostum...  Dogallik olayi şu en önde benim bie gölge var ona acayip taktim seyreklikten mi artik yoksa saç yapimdan mi emin degilim insallah o bolge o sekilde kalmaz. Ayriyetten dedigin takviyeleri arastiracagim ve muhakkak alirim diye düşünüyorum.. surecini de yakindan takip edeceğim 👍🏽
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #237 : 21 Nisan 2022, 01:33:17 »
Başkan bizi bi' saçla be.

Gözümüz gönlümüz açılsın. 😄
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #238 : 21 Nisan 2022, 20:52:43 »
Başkan bizi bi' saçla be.

Gözümüz gönlümüz açılsın. 😄
  rezzz. Beklemedeyiz reis 😂

hızlı ve kel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #239 : 08 Mayıs 2022, 18:02:34 »
Hocam sonucunuzu kıskandım. Ama benim dökülme daha fazlaymış biraz daha beklemem lazım galiba:)

Facebook Twitter Instagram