155 gün fotolarina baktim benimkinden daha gür ve ileride gorunuyor . Sac kalinliklaro ve yapisiyla da alakali olabilir. 155 günde olayi bitirmissin gibi.
Dut ,fin ,haric önericegin losyon yada takviye varmi
3 ayydir prozinc losyon ve sampian kullanıyorum hic aksatmadan hergün ama hala dokulme.mevcut
Hocam, inan diyorum saç yapım kol tüyünsen farksız, ince ve hacimsiz bizim için kötü bir dezavantaj, kalın telli saçların bizden az saçı olsa bile kapatıcılığı bir hayli yüksek. Bizim bir tek avantajımız, ince telli saçımız olduğu için ekim yaptırmış olmamıza rağmen,saçımız doğal gözüküyor ekim yaptırdığımızı, kolay,kolay kimse anlamaz ve senin saç tonunda siyah saçlılara göre güzel bir kamufle sağlıyor bir tık fazla gözüküyor. Dökülme konusuna gelirsek, kafamıza 4000 den fazla kanal,delik açıldı hala adaptasyon süreci içindiler ve sıklaştırma ekimi olduğu için mevcut saç travmaya uğradı dökülmeler normal olarak görüyorum. O yüzden tam olarak 8-9 aylarda hem kendi saçın,hem mevcut saçımız kendine gelecektir dökülme bir nebze olsun azalacaktır. Tabiki DHT blocker hem ekim öncesi ve ekim sonrası kullanıldığı zaman saç kökünün saçı daha verimli bir şekilde koruduğuna inanıyorum,düzelecektir ilerleyen aylarda bu dökülme, forumu incelediğim takdirde sürecin 5.6 ayında olanların hafif bir dökülme yaşadığına şahit olursun, losyon sürerken veya saçı yıkarken. Takviyeler konusunda , finansterid,dutasterid seçeneklerini kullanmak istemiyorsanız, saw palmento, kabak çekirdeği yağı kapsülü gibi ekstraları kullanmakta fayda var diye düşünüyorum, klinik çalışmalarında DHT yi düşürdüğü kanıtlanmış doğal içerikler. Ayrıyeten haftanın 1 günü kanazol,keterol şampuan kullanmakta tecrübe ettiğim kadarı ile önem arz ediyor , hem yağlanmayı geciktiriyor,hem kaşıntılı azaltıyor çok az da olsa scalpta ki dht'yi düşünüyor. 3 Ayda bir aile hekiminde kan tahlili yaptırmakta da fayda var vücut sürekli değişiyor vitamin eksikliği veya tiroit sorunu var mı , sınırın dışında eksiklik var mı gözlemlemiş olursun. Ayrıyeten 3 aylık priorin tablet kullanırsan takviyene eklersen olumlu yönde tecrübe edersin,saçı biraz hacimli ve sağlam yapar,saç da kopma durumunu stabilize eder güzel bir takviyedir. Süreç sonunda inşallah yüzler güler,bol sabırlı günler.