Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 31048 defa)

LOESS

• Hero Member
çoşuyor saçlar. tepeyi bekliyoruz gec çıkar
Teşekkür ederim reisim,sürecin başından sonuna kadar çok yardımcı oldun inşallah bende bir gün senin gibi kellikten emekliye ayrılırım 😊

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim reis ayrılırsın biraz sabır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
155 gün için çok başarılı bir sonuç ama kendi saçlarını korumalısın sürekli yoksa bu başarı kısa sürer ve ikinci ekim gerekir bunu belirteyim.
Bunun dışında çok erken sürede çok güzel sonuca ulaşmışsın daha çok gelişecek saçların.
Global Moderator

LOESS

• Hero Member
155 gün için çok başarılı bir sonuç ama kendi saçlarını korumalısın sürekli yoksa bu başarı kısa sürer ve ikinci ekim gerekir bunu belirteyim.
Bunun dışında çok erken sürede çok güzel sonuca ulaşmışsın daha çok gelişecek saçların.
ömür boyu Finansterid kullanmayı düşünüyorum, extra olarak multivitamin kullanacağım saç ekimde yaptığım özeni göstermeye devam ediceğim,herşey için,güzel temennilerin için teşekkürler ederim  baskanım.

slade23

• Hero Member
kardeşim güle güle tara mükemmel olmuş saçlar maşallah
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

LOESS

• Hero Member
kardeşim güle güle tara mükemmel olmuş saçlar maşallah
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için, en güzel saçlar senin olur inşallah. 🤗

slade23

• Hero Member
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için, en güzel saçlar senin olur inşallah. 🤗

cümlemizin inşallah hepimiz en az yarayla kurtulalım bu illetten :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Hacı tam şu anda kullandığın takviyeleri yazar mısın?
Belki bırakmış olabilirsin bazılarını diye yazıyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
Hacı tam şu anda kullandığın takviyeleri yazar mısın?
Belki bırakmış olabilirsin bazılarını diye yazıyorum.
  Tabiki kanka ; AGA-K tablet kullanıyordum 3 ay sonra bitti,yerine Brokoli,yeşil çay extresi kullanıyorum yeni başladım . Proscar 1/4 , Trichos Losyon ara sıra akşamları. Prozinc sadece dönör bölgeye ara sıra yatmadan önce, Kerestase yeni serum aldım, yarın itibarı ile kullanmaya başlıyacağım . Diğerlerini rutin bir şekilde kullanıyorum, Solgar VM2000,Redoxon , ara sıra pirinç suyu ile ve lavanta suyu ile duruluyorum saçı haftada 1 falan. Olaplex şampuanla geçtim henüz nasıl bir etki göstereceğini gözlemlemedim. Birde Lugol %5 solüsyona başladım, iyot eksikliği yaygın ve THS tiroit sıkıntım olmadığı için günde 1 damla falan onun da etkisini bilemiyorum yeni başladım, deneme yanılma yöntemiyle piyasadaki aklına gelebilecek hangi destek varsa kullandım, ayni sekilde piyasadaki hemen,hemen tüm sampuanlari 1 ay deniyorum,sacima en uygunu hangisiyse onunla yoluma devam edecegim.priorin,perfectil,xpecia,byopecia vb bir çok destek kullandım not aldım. En iyisini bulup gözlemleyip paylaşmak forum için .Şimdi ise Brokoli,yeşil çay extrasını 3 ay deneyip,etkisini paylaşıcam sana da sormuştum Zweig kanka, Brokolinin saç üzerine etkisini o yüzden meraktan deneyeyim dedim. Ara sıra da kipperin kollejen kullanıyorum. Haftada 2 Ketoral şampuan. Haftada iki kere Dermastamp 1 mm. Araştırıp en iyi takviyeleri saç için etkilerini faydalarını markaları deneye,deneye bir rutin oluşturcam inşallah, şuana kadar kullandığım her takviyenin her ürünün etkilerini faydalarını benim saçıma ne türlü bir katkı verdiğini resimler ile bir konu paylaşıp açacağım inşallah.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Hay maşaallah.
Sağolasın dostum teşekkür ederim.
Uzun yazmışsın epey emek vermişsin.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Saclıolmavakti

• Hero Member
Deney tüpü olmuşsun maşallah :D Sadece kendini düşünmediğin içinde saolasın bizde faydalanacağız bu çalışmalardan :)
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Ya dostum VM2000'i temin ettiğin site varsa özelden atsana bana.

Orijinalini almak istiyorum. Geçenlerde birisi konu açmıştı, çakma Xpecia satıyorlarmış falan.

Hesap gününü düşünmeyen ahmaklar yüzünden paranoyak oldum.

LOESS

• Hero Member
Deney tüpü olmuşsun maşallah :D Sadece kendini düşünmediğin içinde saolasın bizde faydalanacağız bu çalışmalardan :)
Kelliğe çözüm bulamadık bari kelliği engelleyen ürünler bulalım, bu sloganla çıktım yola Reis :D

LOESS

• Hero Member
Ya dostum VM2000'i temin ettiğin site varsa özelden atsana bana.

Orijinalini almak istiyorum. Geçenlerde birisi konu açmıştı, çakma Xpecia satıyorlarmış falan.

Hesap gününü düşünmeyen ahmaklar yüzünden paranoyak oldum.
Haklısın kanka,insanda Allah korkusu,vicdan ve ahlak olmayınca sırf para kazanmak için her yola girer,bunlar lafım meclisten dışarı, Annelerini bile satar.

Facebook Twitter Instagram