Hacı tam şu anda kullandığın takviyeleri yazar mısın?
Belki bırakmış olabilirsin bazılarını diye yazıyorum.
Tabiki kanka ; AGA-K tablet kullanıyordum 3 ay sonra bitti,yerine Brokoli,yeşil çay extresi kullanıyorum yeni başladım . Proscar 1/4 , Trichos Losyon ara sıra akşamları. Prozinc sadece dönör bölgeye ara sıra yatmadan önce, Kerestase yeni serum aldım, yarın itibarı ile kullanmaya başlıyacağım . Diğerlerini rutin bir şekilde kullanıyorum, Solgar VM2000,Redoxon , ara sıra pirinç suyu ile ve lavanta suyu ile duruluyorum saçı haftada 1 falan. Olaplex şampuanla geçtim henüz nasıl bir etki göstereceğini gözlemlemedim. Birde Lugol %5 solüsyona başladım, iyot eksikliği yaygın ve THS tiroit sıkıntım olmadığı için günde 1 damla falan onun da etkisini bilemiyorum yeni başladım, deneme yanılma yöntemiyle piyasadaki aklına gelebilecek hangi destek varsa kullandım, ayni sekilde piyasadaki hemen,hemen tüm sampuanlari 1 ay deniyorum,sacima en uygunu hangisiyse onunla yoluma devam edecegim.priorin,perfectil,xpecia,byopecia vb bir çok destek kullandım not aldım. En iyisini bulup gözlemleyip paylaşmak forum için .Şimdi ise Brokoli,yeşil çay extrasını 3 ay deneyip,etkisini paylaşıcam sana da sormuştum Zweig kanka, Brokolinin saç üzerine etkisini o yüzden meraktan deneyeyim dedim. Ara sıra da kipperin kollejen kullanıyorum. Haftada 2 Ketoral şampuan. Haftada iki kere Dermastamp 1 mm. Araştırıp en iyi takviyeleri saç için etkilerini faydalarını markaları deneye,deneye bir rutin oluşturcam inşallah, şuana kadar kullandığım her takviyenin her ürünün etkilerini faydalarını benim saçıma ne türlü bir katkı verdiğini resimler ile bir konu paylaşıp açacağım inşallah.