Saç Ekimi Sonuçları
Dökülme şeklimiz takviyeler falan birbirine benziyor. 3 ay sonra senin saçlar gibi olsun yeter bana
Üstadım çok alçak gönüllüsün ^_^ senin açıklığın, donör kaliten yanında benimkinin esamesi okunmaz benden daha saçlı hatta sırma saçlı olursun bundan eminim 🙂
Est. hocam ne alçakgönüllüğü insan kendini kötü değerlendiriyor sürekli tekrar güzel günlerde tara bi 3 4 ay sonra çok daha uzun ve güzel resimlerini bekliyoruz.
Aynen üstadım, insan kendini göremiyor bilemiyor sürekli aynaya baktığı için. İnşallah Allah ömür verirse sürecin sonuna kadar paylaşacağım. Senin de konunun takibindeyim inşallah güzel sçalı günler bizleri bekliyor.
Başkan son durum nedir, taramaya başladınmı
Maşaallah süreç gayet iyi bence de. Finansterid 'in ne kadar etkili olduğunu da yazılarından okudum. Keşke ben de kullanabilseydim. Malesef yan etki oldugu için saç ekim öncesinde bıraktım. O yüzden xpecia almaya da çekiniyorum.
selamlar saç gelişimin çok erken olmasına ramen 90 gün harika bir hızlı iğme yakalamış çok güzel sürecin ötesinde 6 ay da çok iyi olur saçların
jet hızınla gidiyor maşallah saçlar.tabi bu hızlı gelişme yavaslayabilirde surec sonuna kadar yavasta gidebilir hızlıda devam edebilir yavaslarsa panikleme çıkış hızı onemli değil onemli olan sonuc
Başkanım çok teşekkür ederim güzel ifadelerin için, iyiki varsın 🙏