Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 31019 defa)

Saclıolmavakti

• Hero Member
Üstadım çok alçak gönüllüsün ^_^ senin açıklığın, donör kaliten yanında benimkinin esamesi okunmaz :) benden daha saçlı hatta sırma saçlı olursun bundan eminim 🙂

Est. hocam ne alçakgönüllüğü insan kendini kötü değerlendiriyor sürekli :) tekrar güzel günlerde tara bi 3 4 ay sonra çok daha uzun ve güzel resimlerini bekliyoruz.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

LOESS

• Hero Member
Est. hocam ne alçakgönüllüğü insan kendini kötü değerlendiriyor sürekli :) tekrar güzel günlerde tara bi 3 4 ay sonra çok daha uzun ve güzel resimlerini bekliyoruz.
  Aynen üstadım, insan kendini göremiyor bilemiyor sürekli aynaya baktığı için. İnşallah Allah ömür verirse sürecin sonuna kadar paylaşacağım. Senin de konunun takibindeyim inşallah güzel sçalı günler bizleri bekliyor.

Saclıolmavakti

• Hero Member
  Aynen üstadım, insan kendini göremiyor bilemiyor sürekli aynaya baktığı için. İnşallah Allah ömür verirse sürecin sonuna kadar paylaşacağım. Senin de konunun takibindeyim inşallah güzel sçalı günler bizleri bekliyor.
İnşallah dostum
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

LOESS

• Hero Member
Başkan son durum nedir, taramaya başladınmı
İnşallah taramaya başlarız üstadım ^_^

Meku

• Full Member
Maşaallah süreç gayet iyi bence de. Finansterid 'in ne kadar etkili olduğunu da yazılarından okudum. Keşke ben de kullanabilseydim. Malesef yan etki oldugu için saç ekim öncesinde bıraktım. O yüzden xpecia almaya da çekiniyorum.
  • Ekim Tarihi: 10.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik / Lifehair
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Evocapil Plus Tablet ve Keçiboynuzu Pekmezi

Hakan.Arslan

• Yeni üye
  • *
.
  • Ekim Tarihi: 29.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Zen Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Gastrofam, Cipro, Prednol, Kalidren, Coraspirin

LOESS

• Hero Member
Maşaallah süreç gayet iyi bence de. Finansterid 'in ne kadar etkili olduğunu da yazılarından okudum. Keşke ben de kullanabilseydim. Malesef yan etki oldugu için saç ekim öncesinde bıraktım. O yüzden xpecia almaya da çekiniyorum.
Teşekkür ederim dostum, finasterid bir tercih ve devamlılık istiyor. Xpecia da düzenli kullanımda saça güzel bir etki bırakır, inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

Hakan.Arslan

• Yeni üye
  • *
Merhaba benim açmış olduğum konuyuda inceleyip görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Deneyimli arkadaşlardan sürecim ile ilgili düşüncelerini paylaşmalarını rica ederim.
  • Ekim Tarihi: 29.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Zen Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Gastrofam, Cipro, Prednol, Kalidren, Coraspirin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar saç gelişimin çok erken olmasına ramen 90 gün harika bir hızlı iğme yakalamış çok güzel sürecin ötesinde
6 ay da çok iyi olur saçların
Global Moderator

LOESS

• Hero Member
selamlar saç gelişimin çok erken olmasına ramen 90 gün harika bir hızlı iğme yakalamış çok güzel sürecin ötesinde
6 ay da çok iyi olur saçların
Başkanım çok teşekkür ederim güzel ifadelerin için, iyiki varsın  🙏

emekli kel

• Hero Member
 jet hızınla gidiyor maşallah saçlar.tabi bu hızlı gelişme yavaslayabilirde surec sonuna kadar yavasta gidebilir hızlıda devam edebilir yavaslarsa panikleme çıkış hızı onemli değil onemli olan sonuc
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LOESS

• Hero Member
jet hızınla gidiyor maşallah saçlar.tabi bu hızlı gelişme yavaslayabilirde surec sonuna kadar yavasta gidebilir hızlıda devam edebilir yavaslarsa panikleme çıkış hızı onemli değil onemli olan sonuc
Teşekkür ederim Reisim, senin yorumun benim için önemli, inşallah güzel bir netice alıp, saç defterini kapatırım. 🙏

emekli kel

• Hero Member
 rica reis en az ben kadar tecrubeli bir çok insan var sitede.alırsın netice olanı korumayı dusun saçında ilaca cevaba musait.ilaçlık kafan var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Başkanım çok teşekkür ederim güzel ifadelerin için, iyiki varsın  🙏

Rica ederim sizlerde iyi ki varsınız :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram