Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 30939 defa)

LOESS

• Hero Member
Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel gözüküyor kanka bir sıkıntı yok gibi duruyor insallah istediğin sonucu alırsın hayırlısıyla :)
Teşekkür ederim üstad, sıra sende :)

Cardozoo

• Hero Member
Ön çizgi çok iyi maşallah
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

LOESS

• Hero Member
Ön çizgi çok iyi maşallah
Teşekkür ederim üstad sabır süreci başladı uzun bir süreç olucak olduğu kadar olmadığı kader artık  :)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Loess
Kardeşim dört dörtlük bir operasyon ,hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Güle güle taraman dileğiyle. Çok sağlıklı duruyor gerçektenn maşallah,ön çizgine hayran kaldım,süper!
Aramızda 15 gün oynuyor Asuman hanımın operasyonu,Asuman hanım gerçekten bir sanatkar . Umarım güzel sonuçlar alırız, ben proscar 1/4 ve Evocapil kullanıyorum,prozinc plus spreye de başladım . Sen Finasterid in yanında Xpecia ile mi devam ediyorsun? Yada farklı takviyelerin bulunmakta mı ?
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

LOESS

• Hero Member
Loess
Kardeşim dört dörtlük bir operasyon ,hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Güle güle taraman dileğiyle. Çok sağlıklı duruyor gerçektenn maşallah,ön çizgine hayran kaldım,süper!
Aramızda 15 gün oynuyor Asuman hanımın operasyonu,Asuman hanım gerçekten bir sanatkar . Umarım güzel sonuçlar alırız, ben proscar 1/4 ve Evocapil kullanıyorum,prozinc plus spreye de başladım . Sen Finasterid in yanında Xpecia ile mi devam ediyorsun? Yada farklı takviyelerin bulunmakta mı ?
Kardeşim aynı şekilde seninki de harika gözüküyor senin ekimini ilk gördüğüm zaman dedim bu ekim coşar  |-nazarboncugu-| ön çizgi simetrik güzel oldu aramızda 15 gün var hemen, hemen 8 ay sonra ikimizin de yüzü güler inşallah.  3 günde bir dutasterid kullanıyorum. Sabah Akşam Xpecia tablet Solgar V 2000 ve demir hapı kullanıyorum 2-3 günde bir youplas C vitamini tableti var onu kullanıyorum. Senin takviyeler yeterli üstad proscar evocapil zaten biri DHT blocker biride multi vitamin.

Mehmet Vural

• Full Member
Merhabalar kardeşim. Şimdi senin yıkama sürecinde merak ettiğim bi konu var. Senin kabukların 8. Günde dökğlmüş ben bugün 6. Günümdeyim yarından itibaren sabah akşam yıkama yapacağım. Ama hiç elimi sürmüyorum. Köpüğü sık bekle su dök gitsin şeklinde. 10 günden önce ekim alanına el sürmek lazımmı siz nasıl yaptınız teşekkürler 😊
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

LOESS

• Hero Member
Merhabalar kardeşim. Şimdi senin yıkama sürecinde merak ettiğim bi konu var. Senin kabukların 8. Günde dökğlmüş ben bugün 6. Günümdeyim yarından itibaren sabah akşam yıkama yapacağım. Ama hiç elimi sürmüyorum. Köpüğü sık bekle su dök gitsin şeklinde. 10 günden önce ekim alanına el sürmek lazımmı siz nasıl yaptınız teşekkürler 😊
Ustam ben 8 ve 9 da kısmen döktüm çünkü iyi duruluyordum şampuan köpük gözenekleri tıkar diye. Ustam sabah akşam köpüğü sık elinle hafif gezdir yani bir nevi elinle suya yol ol güzel durularsan zaten yavaş, yavaş dökülür

MuzminRahTs?z!

• Jr. Member
  • **
Kabuk dökülmesinin sonra ki görüntü çok iyi umarım şok dökülmeden sonra da kayıpsız cikislarla bu zorlu süreci kolay bir şekilde atlatırsın,atlatırız.
  • Ekim Tarihi: 21-10-2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finansterid,xpecia

LOESS

• Hero Member
Kabuk dökülmesinin sonra ki görüntü çok iyi umarım şok dökülmeden sonra da kayıpsız cikislarla bu zorlu süreci kolay bir şekilde atlatırsın,atlatırız.
  Üstad zorlu bir süreç bizi bekliyor,sancıyı inciye çeviririz inşallah. Stresten uzak kalalım üstad gerisi kolay 8 ay sonra ikimizde güzel netice alırız inşallah 8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası saçlar ve yönleri gayet güzel duruyor baya da sık hayırlı olsun
Global Moderator

LOESS

• Hero Member
Kabuk dökümü sonrası saçlar ve yönleri gayet güzel duruyor baya da sık hayırlı olsun
Teşekkür ederim o güzel yorumun için Hintell başkan  :)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Ynt: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25
« Yanıtla #57 : 02 Kasım 2021, 22:42:06 »
Donör bölge kaşıntısı normalmi arkadaslar 10. Gün bilen yazabilir mi ekim yerinden cok donor kasiniyor ?
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 03 Kasım 2021, 01:03:58 »
Donör bölge kaşıntısı normalmi arkadaslar 10. Gün bilen yazabilir mi ekim yerinden cok donor kasiniyor ?
Normal üstad, benim donör deki kaşıntım uzun sürdü hala ara, ara devam eder.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 03 Kasım 2021, 02:32:35 »

Gayet normal yaralar iyileşirken kaşınır
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram