Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 30931 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ekimin hayırlı olsun kardeşim, güzel bir ön çizgi ve aynı zamanda sıklaştırma ekimide olmuş, ekim öncesi donör çok güçlü değilmiş galiba, kulak üstü ve donörde hafif seyreklikler varmış ama yine güzel bir sayı alınmış, ekime girmeden önce tedavi uygulamakla mantıklı davranmışsın, çok fire vermediğin sürece bence işini görür bir sonuç alırsın, iyi süreçler ve bol sabırlar dilerim Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

LOESS

• Hero Member
Ekimin hayırlı olsun kardeşim, güzel bir ön çizgi ve aynı zamanda sıklaştırma ekimide olmuş, ekim öncesi donör çok güçlü değilmiş galiba, kulak üstü ve donörde hafif seyreklikler varmış ama yine güzel bir sayı alınmış, ekime girmeden önce tedavi uygulamakla mantıklı davranmışsın, çok fire vermediğin sürece bence işini görür bir sonuç alırsın, iyi süreçler ve bol sabırlar dilerim Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
Teşekkür ederim üstad güzel yorumların için, inşallah senin gibi güzel bir neticeye ulaşırım  :)

karanka

• Sr. Member
güzel planlama, güzel ön çizgi tasarımı.
sonuç iyi olacaktır eminim.
bol sabırlar.

LOESS

• Hero Member
güzel planlama, güzel ön çizgi tasarımı.
sonuç iyi olacaktır eminim.
bol sabırlar.
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.

MuzminRahTs?z!

• Jr. Member
  • **
Dökülme yapimiz hemen hemen aynı sizin vertex biraz daha dolgun benimde on çizgi de sorun yoktu.6 gün arayla ayni yerde Ekim yapmışız.Guzel ve şık bir ekim olmuş kafa yapınız da güzel benim vertex baya geniş.3. Gunumdeyim kaşıntı sorununu nasıl çözdünüz? Özellikle geceleri çok tatli bir kasinma geliyor uyurken kasirim diye tedirgin oluyorum.
  • Ekim Tarihi: 21-10-2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finansterid,xpecia

LOESS

• Hero Member
Dökülme yapimiz hemen hemen aynı sizin vertex biraz daha dolgun benimde on çizgi de sorun yoktu.6 gün arayla ayni yerde Ekim yapmışız.Guzel ve şık bir ekim olmuş kafa yapınız da güzel benim vertex baya geniş.3. Gunumdeyim kaşıntı sorununu nasıl çözdünüz? Özellikle geceleri çok tatli bir kasinma geliyor uyurken kasirim diye tedirgin oluyorum.
Üstadım güzel yorumun için teşekkür ediyorum dediğin gibi var olan saçlarımız var ekimlerimiz birbirine benziyor, var olan saçlar zarar gelmeden inşallah güzel bir sonuç yaşarız.  İlk 3 gün kafada dediğin gibi tatlı hir kaşıntı meydana geliyor kaşıyasın geliyor kaşıyamıyorsun ama ilerliyen günlerde o kaşıntı direk kesiliyor şuan kaşıntı yok sadece donör bölgede kaşıntı mevcut o yüzden ilerleyen günlerde o kaşıntı geçicek zaten 10.günde kabuk dökersin iyice temizlenir ferahlarsın üstad.

Mehmet Vural

• Full Member
Ekimin hayırlı olsun kardeşim uöarım gönlünce olur bence güzel sonuç olacak kendi saçların var ekimde kaliteli ve nerkez iyi. Ben senin gibi şanslı değilim forumla geç tanıştım. Bende 3 gün önce ekim yaptırdım sürekli okuyorum ama kafam karılık kararsızıım. Arenamedde ekim yapıldı 1500 liralık bi paket aldım losyon şampuan ilaç booster marka artı bi takviyenkullanmam gerekmi bilemiyorum. Donörüme kantaron yağ ve fucidin pomat kullanıyorum. Değerli yorumlarınızı konuma bekliyorum çok teşekkürler şimdiden. Ekiminde hayırlı uğurlu olsun kardeşim çok beğendim
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

LOESS

• Hero Member
Ekimin hayırlı olsun kardeşim uöarım gönlünce olur bence güzel sonuç olacak kendi saçların var ekimde kaliteli ve nerkez iyi. Ben senin gibi şanslı değilim forumla geç tanıştım. Bende 3 gün önce ekim yaptırdım sürekli okuyorum ama kafam karılık kararsızıım. Arenamedde ekim yapıldı 1500 liralık bi paket aldım losyon şampuan ilaç booster marka artı bi takviyenkullanmam gerekmi bilemiyorum. Donörüme kantaron yağ ve fucidin pomat kullanıyorum. Değerli yorumlarınızı konuma bekliyorum çok teşekkürler şimdiden. Ekiminde hayırlı uğurlu olsun kardeşim çok beğendim
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumların için kardeşim içini ferah tut şöyle olsaymış böyle olsaymış ne yazıkki geçmişe dönüp tercihlerimizi değiştiremiyoruz o yüzden şuan ki ekiminiz kötü değil gerekli bakımlarla inşallah ikimizinde sonuçlarımız iyi neticelenir.

LOESS

• Hero Member
Tecrübeli arkadaşlar, bazen elime attığım zaman böyle ikili kabukla iç, içe saç telleri geliyor  bu ne oluyor greft kaybı mı yardımcı olursanız sevinirim.

LOESS

• Hero Member
?

MuzminRahTs?z!

• Jr. Member
  • **
Tecrübeli arkadaşlar, bazen elime attığım zaman böyle ikili kabukla iç, içe saç telleri geliyor  bu ne oluyor greft kaybı mı yardımcı olursanız sevinirim.
Asuman hanima danışınız mı ? Verilen cevabı bizimle paylaşırsanız bizde bilgilenmis oluruz
  • Ekim Tarihi: 21-10-2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finansterid,xpecia

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
ilk 10 günde bende yaşadım böyle durumları. Korkacak hiç bişey yoktur. Bir kaç tane bana da geldi böyle. Ama şöyle bir durum varki kökler baya aşağı ekiliyor. Kuruyan donördeki deriyi ekim alanımız kabul etmiyor dışarı atıypr. Çoklu greftlerde bu daha çok oluyor. Fire olduğunu sanmıyorum . Kökler içerde zaten evham yapmayın takılmayın . Ben 2. Haftada ön çizgide tutmamıs gibi duran aynı resimdeki gibi bir grefti çektim kurumustu zaten ama bir ay sonra oradan saçlar gelmeye basladı . İçinizi ferah tutun takviyeler kadar moralde önemli

LOESS

• Hero Member
ilk 10 günde bende yaşadım böyle durumları. Korkacak hiç bişey yoktur. Bir kaç tane bana da geldi böyle. Ama şöyle bir durum varki kökler baya aşağı ekiliyor. Kuruyan donördeki deriyi ekim alanımız kabul etmiyor dışarı atıypr. Çoklu greftlerde bu daha çok oluyor. Fire olduğunu sanmıyorum . Kökler içerde zaten evham yapmayın takılmayın . Ben 2. Haftada ön çizgide tutmamıs gibi duran aynı resimdeki gibi bir grefti çektim kurumustu zaten ama bir ay sonra oradan saçlar gelmeye basladı . İçinizi ferah tutun takviyeler kadar moralde önemli
haklısın kardeşim dediğin gibi moral de önemli, mantıken ilk 72 saatte açılan kanallar kapanıyor derinin altında kökler ama insan yinede evham yapıyor :)

LOESS

• Hero Member
Flaşlı, flaşsız düz bir şekilde fotoğraflar çektim değerli forumdaşlar. Kabuk dökümü 8. Gün başladı 9. Günde bitti iyi duruladığım için 9. Günde birşey kalmadı inşallah 10.günde dökmediğim için bir sıkıntı olmaz görüntü itibari ile bir sıkıntı gözüküyor mu değerli yorumlarınızı bekliyorum. Birde 8-9. Günde kabuk dökmem de bir sıkıntı olmuşmudur acaba ?

Facebook Twitter Instagram