Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 30922 defa)

LOESS

• Hero Member
Hocam hayırlı olsun çok beğendim. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız. Fin ile öncesi sonrası resminizi de ekleyebilir misiniz zahmet olmaz ise? Bende 3 buçuk aydır fin deyim aldığınız sonuçları merak ediyorum.
Tabiki kardeşim ekliyorum before/after 10 ay kullandım hiç aksamadan Propecia (Finansterid) tabi yanında vitamin de takviye aldım. Finansterid siz saçım 10/3 ise Finansterid ile birlikte 10/6 oldu ekimle birlikte ise inşallah 10/8 gibi bir hedefim var.

Lauri

• Hero Member
Benim ekim planlamasına çok benzer olmuş. Sen de sakaldan aldırmışsın, iyi de yapmışsın bence de. Donörde kulağa yakın bölgeler sende de biraz seyrelmiş. Ama tepe bölgendeki saçlar ve tabi donörün bana göre çok daha iyi durumda.

Ekim planlaması güzel ama, ben vertexe biraz daha sık girilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve ekim bölgesinin kıyılara bu kadar yayılmaması gerekliydi bence. Asuman hanım o bölgeleri dökülecek gibi düşünüyor belki ama  oralara bir kere dokununca ister istemez ayarı biraz bozuyor. En azından kendimde böyle gözlemledim 4,5 ay sonunda. Biraz daha kum saati gibi ortada daha dar olabilirdi. Tabi bu durum sende böyle olmayabilir. Vetex için, çoklu greft sayın da önemli, umarım düşündüğümden iyi kapanır vertex. Tabi sen hiç takılmıyorsan hiç sorun dğeil, zaten büyük de bir açıklık değil sendeki.

Takviyelerini detaylı incelemedim ama fotoda çok kalabalık olduğunu gördüm, ben de ekim sonrası dönemde çok yoğun giriştim, mossi veya kerozan vitamin, alfa lipoik asit, omega3, çinko, magnezyum, finas, tip1-3 kolajen, folik asit vs baya bir giriştim. Ama finas ve vitamin dışındakilere gerek var mıydı emin değilim. 2. Aydan sonra alnımın sağ tarafında çok sivilceoenme oldu, vitamin ve finas dışında epey azalttım ama hala daha dwvam ediyor. Bence çok abartmamak lazım. Asumam hanımın ağzından çıkan herşeyi kullandım, ama mesela zaten kerozan veya mossi vitaminde folik asit varmış, ekstradan onu ilave ettik falan, gereksiz yoruyor bünyeyi. Sana da tavsiyem çok abanma.

Avodart tecrüben oldu mu bilmiyorum ama bence hiç bulaşma. Finastan fayda gördüysen onunla devam et. Kesinlikle şakası yok o ilacın. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hadi finastan fayda görmedin deneyecem dedin eyvallah ama faydasını görürken, bulaşmak çok gereksiz hareket.

Finastan zaten zımba gibi sonuç almışsın, ekiminin de çok iyi olacağını düşünüyorum. Genel olarak güzel ekim, ekibin kalitesi de zaten malum.

Umarım her şey gönlünce olur.

LOESS

• Hero Member
Benim ekim planlamasına çok benzer olmuş. Sen de sakaldan aldırmışsın, iyi de yapmışsın bence de. Donörde kulağa yakın bölgeler sende de biraz seyrelmiş. Ama tepe bölgendeki saçlar ve tabi donörün bana göre çok daha iyi durumda.

Ekim planlaması güzel ama, ben vertexe biraz daha sık girilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve ekim bölgesinin kıyılara bu kadar yayılmaması gerekliydi bence. Asuman hanım o bölgeleri dökülecek gibi düşünüyor belki ama  oralara bir kere dokununca ister istemez ayarı biraz bozuyor. En azından kendimde böyle gözlemledim 4,5 ay sonunda. Biraz daha kum saati gibi ortada daha dar olabilirdi. Tabi bu durum sende böyle olmayabilir. Vetex için, çoklu greft sayın da önemli, umarım düşündüğümden iyi kapanır vertex. Tabi sen hiç takılmıyorsan hiç sorun dğeil, zaten büyük de bir açıklık değil sendeki.

Takviyelerini detaylı incelemedim ama fotoda çok kalabalık olduğunu gördüm, ben de ekim sonrası dönemde çok yoğun giriştim, mossi veya kerozan vitamin, alfa lipoik asit, omega3, çinko, magnezyum, finas, tip1-3 kolajen, folik asit vs baya bir giriştim. Ama finas ve vitamin dışındakilere gerek var mıydı emin değilim. 2. Aydan sonra alnımın sağ tarafında çok sivilceoenme oldu, vitamin ve finas dışında epey azalttım ama hala daha dwvam ediyor. Bence çok abartmamak lazım. Asumam hanımın ağzından çıkan herşeyi kullandım, ama mesela zaten kerozan veya mossi vitaminde folik asit varmış, ekstradan onu ilave ettik falan, gereksiz yoruyor bünyeyi. Sana da tavsiyem çok abanma.

Avodart tecrüben oldu mu bilmiyorum ama bence hiç bulaşma. Finastan fayda gördüysen onunla devam et. Kesinlikle şakası yok o ilacın. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hadi finastan fayda görmedin deneyecem dedin eyvallah ama faydasını görürken, bulaşmak çok gereksiz hareket.

Finastan zaten zımba gibi sonuç almışsın, ekiminin de çok iyi olacağını düşünüyorum. Genel olarak güzel ekim, ekibin kalitesi de zaten malum.

Umarım her şey gönlünce olur.
Detaylı yorumların ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Lauri. Şöyle baktığım zaman vertex bölgem küçük sayılır zaten kafa tipim de küçük zaten hafif var olan saçlar dökülmesse ekilenler de %80 oranında çıkarsa dediğin gibi güzel bir sonuç ortaya çıkacağını düşünüyorum, baktığım zaman 560 greft sakal hafif orta ve çoğunluk vertexe ekildi kapatıcılık için önemli. Propecia 230 TL olduğu için öyle bir karar verdim, Avodart vücutta kalma süresi 3 güne yakın ve 3 günde bir kullansam sıkıntı olmassa devam ederim bir yan etki görürsem propecia devam ederim, inşallah ikimiz için de güzel bir sonuç olur sen yolu yarılamıssın  |-nazarboncugu-|

Lauri

• Hero Member
Avodart 3 gün falan değil atılma süresi, yanlış biliyorsun. Finasterid in bile ilk dozdan sonra vücuttan tamamen atılması 3 ayı bulduğu söyleniyor. Ki onun yarılanma ömrü 6-8 saat.

Dutasteridin yarılanma ömrü ise 5 hafta. Dokularda biriktikçe vücudun atma süresi de artıyor. Belki seneyi bulur. Propecia alamıyorsan hiç gerek yok. Proscar al 4,5 e böl geç. Aynı şey. Bunu zaten biliyor olman lazım.

Haa yan etki görmeyebilirsin, ama forumda son 2-3 ayda sıkıntılı sorunlar yaşayanlar oldu. Belki sen de görmüşsündür knuları. Konuyu dağıtmak istemiyorum ama uyarmak istedim sadece.

LOESS

• Hero Member
Avodart 3 gün falan değil atılma süresi, yanlış biliyorsun. Finasterid in bile ilk dozdan sonra vücuttan tamamen atılması 3 ayı bulduğu söyleniyor. Ki onun yarılanma ömrü 6-8 saat.

Dutasteridin yarılanma ömrü ise 5 hafta. Dokularda biriktikçe vücudun atma süresi de artıyor. Belki seneyi bulur. Propecia alamıyorsan hiç gerek yok. Proscar al 4,5 e böl geç. Aynı şey. Bunu zaten biliyor olman lazım.

Haa yan etki görmeyebilirsin, ama forumda son 2-3 ayda sıkıntılı sorunlar yaşayanlar oldu. Belki sen de görmüşsündür knuları. Konuyu dağıtmak istemiyorum ama uyarmak istedim sadece.
Haklı olabilirsin üstad, şuana kadar Propecia odaklı araştırmalarım oldu çünkü uzun süre kullandım normalde avodart kullanmam fakat sana özelden atayım Dr.Hamit var onun videosunda anlatıyor farkı hiç bir farkı olmadığını söylüyor Dutasteride ve Finanteridenin o videoyu izledikten sonra kullanmaya başladım.

Ygz

• Full Member
Öncelikle hayırlı olsun. Ayrıca detaylı yazınız çok faydalı teşekkürler. Ekiminiz çok iyi duruyor. Ön çizgi konusuna katılıyorum. Asuman hanımda bende 5 Kasım'da operasyona gireceğim ve tercih nedenim ön çizgi ile başarı oranları oldu. Ayrıca bu forum sayesinde dediğiniz gibi çok çok fazla şey öğrendik tekrardan hintel e teşekkürler :) umarım her şey istediğiniz gibi gider ve öyle gidecek gibi duruyor.

Bu arada fin mükemmel bir before after oluşturmuş. Yan etki yapmaması da muazzam olmuş sizin için. Saçlarınızı sağlıkla taramanız dileğiyle
  • Yaşınız 33

LOESS

• Hero Member
Öncelikle hayırlı olsun. Ayrıca detaylı yazınız çok faydalı teşekkürler. Ekiminiz çok iyi duruyor. Ön çizgi konusuna katılıyorum. Asuman hanımda bende 5 Kasım'da operasyona gireceğim ve tercih nedenim ön çizgi ile başarı oranları oldu. Ayrıca bu forum sayesinde dediğiniz gibi çok çok fazla şey öğrendik tekrardan hintel e teşekkürler :) umarım her şey istediğiniz gibi gider ve öyle gidecek gibi duruyor.

Bu arada fin mükemmel bir before after oluşturmuş. Yan etki yapmaması da muazzam olmuş sizin için. Saçlarınızı sağlıkla taramanız dileğiyle
Güzel mesajın için teşekkür ediyorum kardeşim, çok güzel bir tercih yapmışsın sende güzel olacağından şüphem yok ekime girmeden beslenmene, stresine dikkat et yeter. Dediğin gibi ön çizgi kliniği seçmemizde önemli bir etken. Ekim yaptıktan sonra konuyu açarsan takipte olacağım kardeşim  |-onayisareti-|

karamaske

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Güzel bir sonuç çıkacağı belli.  Ekimlerimiz birbirine çok benziyor
  • Ekim Tarihi: 06.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Finasterid, Xpecia, mossi vitamin, mossi şampuan, mossi serum, prozinc plus

Cardozoo

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun. Ekim öncesi finasterid kullanmanız çok iyi olmuş. Sonucun çok iyi olacağını düşünüyorum. Merakla bekliyorum
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

LOESS

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun. Güzel bir sonuç çıkacağı belli.  Ekimlerimiz birbirine çok benziyor
Teşekkür ediyorum üstadım, ekiminizi inceledim birbirine benziyen ve inşallah neticeside ikimizin de yüzümüzü güldüren bir sonuç çıkar, takipteyim üstadım.

LOESS

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun. Ekim öncesi finasterid kullanmanız çok iyi olmuş. Sonucun çok iyi olacağını düşünüyorum. Merakla bekliyorum
Cardozoo teşekkür ediyorum değerli yorumun için inşallah güzel bir neticeye ulaşırız bu saç defterini kısmen de olsa kapatırız.

LOESS

• Hero Member
Ekimden 6 gün geçti son durum böyle, mevcut saçlar çıkıyor, bu benim açımdan güzel bir durum.  Hafif kızarıklık ve kaşıntı var buda sürecin getirdikleri bir kaç durum malum kafaya o kadar işlem gerçekleşti, hergün klinik ile iletişimdeyim benden hergün resim istiyorlar kontrol ediyorlar. Herşey seyrinde gözüktüğünü iletiyorlar.

LOESS

• Hero Member
Tecrübeli arkadaşlar bu saç kökü mü oluyor ? Böyle resimde olduğu gibi içinde kıl var kabuk vari birşey mi kabuksa içinde niye kıl var ?

emekli kel

• Hero Member
 kıl ölü hücre canlı.istesen çıkartamazsın hucreyi bu saatten sonra 72 saat kafayı carpmadıysan bişi olmaz gidisat normal
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LOESS

• Hero Member
kıl ölü hücre canlı.istesen çıkartamazsın hucreyi bu saatten sonra 72 saat kafayı carpmadıysan bişi olmaz gidisat normal
Üstad şimdi dediğine göre bu ekilen değil kabuk mu diyorsun ?

Facebook Twitter Instagram