Benim ekim planlamasına çok benzer olmuş. Sen de sakaldan aldırmışsın, iyi de yapmışsın bence de. Donörde kulağa yakın bölgeler sende de biraz seyrelmiş. Ama tepe bölgendeki saçlar ve tabi donörün bana göre çok daha iyi durumda.
Ekim planlaması güzel ama, ben vertexe biraz daha sık girilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve ekim bölgesinin kıyılara bu kadar yayılmaması gerekliydi bence. Asuman hanım o bölgeleri dökülecek gibi düşünüyor belki ama oralara bir kere dokununca ister istemez ayarı biraz bozuyor. En azından kendimde böyle gözlemledim 4,5 ay sonunda. Biraz daha kum saati gibi ortada daha dar olabilirdi. Tabi bu durum sende böyle olmayabilir. Vetex için, çoklu greft sayın da önemli, umarım düşündüğümden iyi kapanır vertex. Tabi sen hiç takılmıyorsan hiç sorun dğeil, zaten büyük de bir açıklık değil sendeki.
Takviyelerini detaylı incelemedim ama fotoda çok kalabalık olduğunu gördüm, ben de ekim sonrası dönemde çok yoğun giriştim, mossi veya kerozan vitamin, alfa lipoik asit, omega3, çinko, magnezyum, finas, tip1-3 kolajen, folik asit vs baya bir giriştim. Ama finas ve vitamin dışındakilere gerek var mıydı emin değilim. 2. Aydan sonra alnımın sağ tarafında çok sivilceoenme oldu, vitamin ve finas dışında epey azalttım ama hala daha dwvam ediyor. Bence çok abartmamak lazım. Asumam hanımın ağzından çıkan herşeyi kullandım, ama mesela zaten kerozan veya mossi vitaminde folik asit varmış, ekstradan onu ilave ettik falan, gereksiz yoruyor bünyeyi. Sana da tavsiyem çok abanma.
Avodart tecrüben oldu mu bilmiyorum ama bence hiç bulaşma. Finastan fayda gördüysen onunla devam et. Kesinlikle şakası yok o ilacın. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hadi finastan fayda görmedin deneyecem dedin eyvallah ama faydasını görürken, bulaşmak çok gereksiz hareket.
Finastan zaten zımba gibi sonuç almışsın, ekiminin de çok iyi olacağını düşünüyorum. Genel olarak güzel ekim, ekibin kalitesi de zaten malum.
Umarım her şey gönlünce olur.