Süreç gayet olumlu ilerliyor gözüküyor kardeşim. Zaten sıkıntılı dönemin büyük evresini atlatmışsın. Umarım ilerleyen dönemde de tek derdin saçlarına vereceğin şekil olacak bu arada vertex konusu galiba beklentiyle alakalı. Örneğin benim çok bir beklentim olmadığı için beni etkilemeyeceğini düşünüyorum sonucumun fakat eğer o bölgeyi kafaya takacak gibiysen ikinci ekim düşünebilirsin. Kaldı ki bence ön ve orta kısımlar seni memnun edecektir diye düşünüyorum
Üstadım teşekkür ederim zamanını ayırıp yorum yazdığın için. Bu resim, ekim öncesi saçlar kısayken saçlar ince yapıda olduğu için tepe sırıtmıyordu kel gibide gözükmüyordu, 500 greft (sakal) tepeye ekildi, sakalın kapatıcılığı fazla, birde finansterid kullanıyorum 6 ayda sanki aşırı uzatmasam saçı, tepe bölgede istediğim verimi alırım diye düşünüyorum. Ekim cidden aşırı derecede dinamikleri var üstad bir bakıyordum 4000 greftle ekim adayının saçı komple kapanmış bir bakıyorsun istenilen sonuç çıkmıyor o yüzden biraz kısmet mi diyelim artık
ama dediğin çok doğru beklentiyle de doğru orantılı ekim işi