Gönderen Konu: AsumanHair 4350 Greft (3790 Saç / 560 Sakal) 15.10.2021 Yaş/25  (Okunma sayısı 30938 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Süreç çok iyi ya. Daha yolun başında saçlar uçuşa geçmiş. Daha uzun süreç var önünde hacı. Pek memnun olacaksın gibi duruyor ki zaten şuan memnunsundur. Maşallaaaah.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
Süreç çok iyi ya. Daha yolun başında saçlar uçuşa geçmiş. Daha uzun süreç var önünde hacı. Pek memnun olacaksın gibi duruyor ki zaten şuan memnunsundur. Maşallaaaah.
Teşekkür ederim Kanka, senin dualarınla uçuşa geçtik bakalım, Allah sürecimizi hayırlı kılar inşallah 😊

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Teşekkür ederim Kanka, senin dualarınla uçuşa geçtik bakalım, Allah sürecimizi hayırlı kılar inşallah 😊
Amin dostum. Şu dertten kurtulup artık gündemimizi meşgul etmemesi bizim için çok iyi olacak inşallah.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Saclıolmavakti

• Hero Member
Çoook güzel yav maşallah. LOESS dostum güzel günlerde tara ki daha da gelişecek zaten. Artık model bak ufaktan şöyle mi kestirsem böyle mi yapsam diye :)
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

LOESS

• Hero Member
Çoook güzel yav maşallah. LOESS dostum güzel günlerde tara ki daha da gelişecek zaten. Artık model bak ufaktan şöyle mi kestirsem böyle mi yapsam diye :)
Kardeşim o güzel yorumun,temennin için çok teşekkür ediyorum, artık sacliolmavaktimiz gelmiştir. :)

Saclıolmavakti

• Hero Member
Kardeşim o güzel yorumun,temennin için çok teşekkür ediyorum, artık sacliolmavaktimiz gelmiştir. :)

Hhahaahah güzel gönderme :)
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

demirtas

• Full Member
Kral hayırlı uğurlu olsun çok güzel gözüküyor gule gule tara :)

Robert

• Hero Member
Çok güzel ilerliyor Loes darısı başımıza 😃 ekimden önce 9 ay finasterid kullanman mevcut donoru kalınlaştırmasi gerekmiyor muydu ilk başta merkezin greft alırken saçın ince olduğundan bahsetmissin

LOESS

• Hero Member
Kral hayırlı uğurlu olsun çok güzel gözüküyor gule gule tara :)
  Teşekkür ederim dostum, az kaldı sıra sende takipteyim, senin ekiminden efsane bir patlama bekliyorum -)
Çok güzel ilerliyor Loes darısı başımıza 😃 ekimden önce 9 ay finasterid kullanman mevcut donoru kalınlaştırmasi gerekmiyor muydu ilk başta merkezin greft alırken saçın ince olduğundan bahsetmissin
  ince telli saçın anatomisi değişmiyor be kanka inceyi bir türlü kalın yapamadık finansterid ile biraz volume kazandırabiliriz veya dökülmesi engelleriz, ince olduğu için hacimsiz gözüküyor zaten olsun bunada şükür  :) Güzel temennilerin için teşekkür ederim en güzel saç seninkiler olur inşallah Robert.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlayacak bir şey bırakmamışsın. Güle güle tara kardeşim.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarınız hayırlı olsun. Erken sonuç almışsınız; daha hacim de kazanacaktır.
Bundan sonrası saçları korumak...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

LOESS

• Hero Member
Yorumlayacak bir şey bırakmamışsın. Güle güle tara kardeşim.
  Çok teşekkür ederim güzel ve moral arttırıcı yorumun için Sonnyyo. "Yorumlayacak bir şey bırakmamışsın. " bu cümle finansterid den daha olumlu etki eder saçıma 😀
Saçlarınız hayırlı olsun. Erken sonuç almışsınız; daha hacim de kazanacaktır.
Bundan sonrası saçları korumak...
Kesinlikle üstadım, çok zahmetli bir süreç aynı hamile bir annenin 9 ay boyunca çocuğu doğana kadar gösterdiği ehemmiyet gibi bizde bu süreçte aynısını saçımıza göstermemiz lazım. Ve tabiki bitmiyor çocuk doğduktan sonra da bakım ve özen  devam ediyor. Yani saçda çıktın dan sonra özen ölene kadar sürecek herhalde. Teşekkür ederim gusel yorumun için, senin sürecini yakından takip ediyorum inşallah güzel bir netice ile seninde benim de yüzlerimiz güler üstadım :)

Mehmet Vural

• Full Member
Kardeşim merhabalar 5 aya göre çok çok iyi bir sonuç 12. Ayda düşünemiyorum nazar değmesin güle güle kullan tara. Benimde dün 5. Ay doldu ama seninkiyle kıyaslanamaz maşallah. Yorumunu bekliyorum konum güncel
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

LOESS

• Hero Member
Kardeşim merhabalar 5 aya göre çok çok iyi bir sonuç 12. Ayda düşünemiyorum nazar değmesin güle güle kullan tara. Benimde dün 5. Ay doldu ama seninkiyle kıyaslanamaz maşallah. Yorumunu bekliyorum konum güncel
Üstadım çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için, saç ekimi komplike bir süreç atak yapabilir, yapmayabilir bazı aylar durabilir,dökülme yaşanabilir ilerleyen aylar o yüzden, önemli olan 12. Ay sonunda yüzlerimizin gülmesi,konunun takipçisi olacağım saçları uçururuz inşallah.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2022, 17:15:04 Gönderen: LOESS »

Facebook Twitter Instagram