Saç Ekimi Sonuçları
ekim zamanı kullanmıyordum öncesinde de 13 gün oluyor kullanalı. Süreç bitene kadar kullanmayın o zaman.
Malesef anlık bırakabileceğim bir şey değil , piskiyatri doktoruma sordum saçla ilgili içinde sorun yapabilcek bir madde olmadığını söyledi , asuman hanım ise tam tersini söyledi bakalım zaman göstericek.
Desyrel 50 mg hakkında yorumunuz nedir? Saç dökülmesini etkiler mi?
Başarılı olmuş ekimin. Hayırlı olsun . Bir şeyi merak ettim ; Sakaldan alıp kafaya mı ekildi ? Neden bu tercih edildi , donör bölgen iyi gözüküyor?
Anladım bilgi için teşekkür ederim . Asuman Hair saç ekimleri gerçekten iyi. Çevremdeki ekimlerin ve bu forumda oraya ekim yaptıranların sonuçlarını beğeniyorum. Tekrar hayırlı olsun .
Kullanmayayım yazacakken kullanmayın yazmışım 'm' yazacağıma 'n' ile bitirmişim kelimeyi. Tabiki hocam, psikolojik bir durum saç ile değiş tokuş yapılmaz. Doktor öyle dediyse kesinlikle kullanmaya devam edin.
Hele bi' son durum at nur cemalini görelim kurban
Haha 😀 Sen istersin de atmam mı kurban 😎 yarın gün ışığında cekeyim atayım 5. Ay olarak güncelleyim durumumu 😊
Ben en iyisi en yakın itfaiyeye uğrayıp ateşe karşı dirençli birkaç parça şey alayım. Yarın alevler gelir 😄😄