Gönderen Konu: Muttalip keser 3.000 greft  (Okunma sayısı 11154 defa)

murattarum

• Hero Member
Muttalip keser 3.000 greft
« : 19 Ekim 2021, 16:26:30 »
Merhaba arkadaslar ilerleyen gunlerde ekimim var muttalip hocaya.ve her muttalip hocaya ektiren gibi benimde ufak ufak acaba az greft sayisimi soyledi acaba kapanirmi az greftler diye endiselerim basladi.hoca bana 2000 dedi ben 3.000 istiyorum 3. 000 e de.ok dedi hoca eger gerek gorursem sizce kapanirmi ayrica yan bolgesi sacimin saglam sag ve sol taraf yani uzaninca kapaticilik sagliyor.vertex kapali allahtan on ve ortaya ihtiyacim var.donurum sukur saglam guzel ve durust degerlendirmenizi bekliyorum.

murattarum

• Hero Member
Ynt: Muttalip keser 3.000 greft
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2021, 16:27:10 »
.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2021, 17:10:31 »
muttalip hoca 3000 grefti kaç günde ekecek acaba ? günde 500 greft ektiğini okumuştum bir yerlerde.açıklığın 3000 greftle kapanır kapanmasınada muttalip hoca ekiyor diye yüzde yüz hepsi çıkacak diye beklentiye girme bence sonuçta forumda doğru dürüst sonucu yok olanlarda reklam ekimi yabancı kaynaklardakiler.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2021, 17:16:11 »
Munir hangi ekim reklam ekimi hoca en az reklam yapan hatta arayip bulmazsan ekiminj az gorecegin bir hoca.yabanci formlarda ekimi fazla avustralyadan falan bile gelenler var ama agirlikli italyan ispanyol.yani senin bu formda acemi oldugun cok belli. muttalip hoca reklam ve show kismini hic yapamiyor bu dogru.ayrica 4 gunde ikibin son 5.gunde 1000. Olarak ekile bilir.iftraci olma elestir ama iftira atma ben hocanin avukatida degilim cikmazs ekimi adam gibi gelir soylerim
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2021, 21:41:29 »
muttalip hoca 3000 grefti kaç günde ekecek acaba ? günde 500 greft ektiğini okumuştum bir yerlerde.açıklığın 3000 greftle kapanır kapanmasınada muttalip hoca ekiyor diye yüzde yüz hepsi çıkacak diye beklentiye girme bence sonuçta forumda doğru dürüst sonucu yok olanlarda reklam ekimi yabancı kaynaklardakiler.

Muttalip beyi karalamak için her türlü söylem yapıldı ama reklam olayına ciddi anlamda güldüm :) Dostum adam Ferrari reklama vs ihtiyacı yok .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2021, 21:49:52 »
Heralde yeni forumda birsey bilmiyor bence muttalip hocanin bir eksigi varsa oda reklami az olmasi .mesela asmed harika reklamlari var cnn e bile cikti fransiz kanalina roportaj verdi.uzay ussu gibi  ekim yeri acti makinalar robotlar falan show busines meselesini iyi yapiyor.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2021, 14:15:36 »
3000 greft yeterli bir sayı ve arkadaşlar saç ekimi konulalım
Yok reklamı yok karalaması

Yok ferrarisi bunlara gerek yok.
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2021, 09:28:09 »
3000 greft yeterli bir sayı ve arkadaşlar saç ekimi konulalım
Yok reklamı yok karalaması

Yok ferrarisi bunlara gerek yok.

Sayın Hintell bizim mesajımıza kızacağına arkadaşı uyarabilir veya mesajını düzenleyebilirsin. Sonuçta gerçek dışı bir mesaj var ve konuyla ilgisi yok ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2021, 18:42:05 »
 werteks güzel ama zayıflama var ilerleyen yıllar için finasterid kullan.son zamanlar eksik sayı soluyor.aslında bu rakam olabilir.ama diğer yerler sık 3500 civarı fdaha garanti olur hatta 4000e yaklaşabilir birazda geriye giricek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2021, 19:44:42 »
Muttalip Hoca 2000 greft uygun görmüşse 3000 greftte beklentinin üzerinde ekim yapar gibime geliyor. Normalde benzer bölüme farklı merkezler 4000 - 5000 üzeri çalışır. Ama muhtemelen ön çizginizi dar tutup 2000 greft ekim yapmayı planlıyordu Muttalip Hoca. Tamamen greft sayısı sizin isteyeceğiniz ön çizgiye bağlı. Hoca kendisi de söylemiştir bunu zaten. Ben yerinizde olsam önce 2000 greft ile hocanın düşündüğü ekimi yaptırıp, bir sene sonunda 2. bir sıklaştırma düşünürdüm. Biraz daha uğraştırıcı olsa da sonucunda bence sizi daha mutlu eden bir sonuç ortaya çıkar. Ben Muttalip Hocaya ektirsem 1500 + 1500 şeklinde 3000 grefti 2 yıla bölerek ekilmesini isterdim. Şimdiden hayırlı olsun.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2021, 19:47:50 »
 son zamanlar iyi ekim planlaması yapamıyor seyrek kalıyor hocayı dinlese 2000 ekilse bir ekim daha isticek o saç tam istediği gibi olması gibi gene kazır sabret surrec bekle gelgit artan masraf falan tek seferde yapılır o kafaa.hoca az ekiyor son zamanlar kendi kafasını ekebilse gene az rakammı ekerdi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 02 Kasım 2021, 19:57:48 »
Zaten böyle açıklıklara tek ekim planlaması doğru değil. İş o zaman şansa kalıyor. Şansa kalan ekimde de fazla para verenler olmadı diye moral bozuyorlar. Eğer donör alanı korunmak istiyorsa ilk ekim seyrek, ikinci ekimde ise istenen sıklığı yakalamak gerekir. Tabi bu iş sabır, zaman ve maddiyattan geçer. Risk alınacaksa zaten Muttalip Hocayı tercih etmek anlamsız olur. Perkutan tekniği ile yüksek greft çalışan merkezlerde var zaten.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Kasım 2021, 19:59:14 »
 dr kul sever bu tarz ekimleri tek seferde halleder

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Kasım 2021, 20:16:36 »
Bu açıklık zaten tüm ekim merkezlerinin seveceği bir açıklık. Saç ekimi için çok ideal bence. Herhangi bir merkezde de çok kötü sonuç alınacağına konu sahibinin düşünmüyorum. İmkanlar dahilinde Türkiye'nin en başarılı ekimcilerinden birisine gidiyor. İyi de yapıyor bence.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Kasım 2021, 20:19:28 »
 orası doğru bende ekimci olsam bende severim keser fena değil çok pahalı hatası şuki ekimleri seyrek kalıyor az rakam ekiyor ben olsam 3000 idebiraz gecerim fireyi falan hesaplayıp işi garantiye alırım.on ekimi doğal olmayan ekim kellikten beter dandik yere gidicekse hiç gitmesin.3000i biraz gecerse daha iyi olur

Facebook Twitter Instagram