Gönderen Konu: SAÇ EKİM MERKEZİ ÖNERİSİ. İSTANBUL  (Okunma sayısı 3764 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: SAÇ EKİM MERKEZİ ÖNERİSİ. İSTANBUL
« Yanıtla #15 : 21 Ekim 2021, 23:07:25 »
Asmed'in Ekibi de çok güzel işler çıkartıyor. Ekibi zannediyorum sizin bütçenizi karşılıyor. Ben Koray Hoca da ekim yaptırdım ama Dilek Hanım da konuştum 2 sefer açıkcası aynı güveni veriyorlar. Bunun yanında Zekeriya Kul'da iyi bir seçenek. Benim açımdan tek handikapı mikromotor kullanarak alım yapması. Zaten manuel alım yapsa herhalde fiyatı Zekeriya Hocanın da 2.5 Avro bandında olurdu. Asmed'in alımı gerçekten çok güzel ekim sonrası kısa saç donör alanında rahatlıkla kullanılabiliyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

obi

• Full Member
« Yanıtla #16 : 21 Ekim 2021, 23:59:28 »

hocam ASMED vertex e de ekim dahil 5.000 Greft üzerinden ilerliyor yüksek bütçe çıkıyor. Açıkcası bütçede çok problem değil ,sadece o kadar farka değip değmemek konusu ondan emin olamıyorum , birde herkese  fin takviyesi önermesi bana sağlıksız geliyor. Gerekçemde şu örneğin benim genetik dökülmem durmuş olabilir ve ihtiyacım olmayabiliri, farklı kişide ihtiyaç olabilir. toptancı yaklaşım hoşuma gitmiyor

Fiyat konusunada şöyle bakıyorum ; kendi işimden örnek vereyim örneğim geceliği 300 Euro  olan bir otelden  350 euroluk bir hizmet alıyorsan o otel ucuzdur , Geceliği 200 TL otelden 100TL lik bir. hizmet alıyorsan o otel pahalıdır benim gözümde

Sizlerden daha az tecrübeliyim forumda ,ama kısa zamandaki değerledirmem şu şekilde oldu  otel üzerinden yine örnekleyeyim

ASMED / Gecelik 400 Euro , Hizmet Kaitesi  350 Euro
DR.Kul /Gecelik 275 Euro , Hizmet 275 Euro
Serkan Aygın / 200 Euro , Hizmet 190 Euro
Asuman Hair / Gecelik 150 euro , Hizmet 160 Euro

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Ekim 2021, 00:22:43 »
hocam ASMED vertex e de ekim dahil 5.000 Greft üzerinden ilerliyor yüksek bütçe çıkıyor. Açıkcası bütçede çok problem değil ,sadece o kadar farka değip değmemek konusu ondan emin olamıyorum , birde herkese  fin takviyesi önermesi bana sağlıksız geliyor. Gerekçemde şu örneğin benim genetik dökülmem durmuş olabilir ve ihtiyacım olmayabiliri, farklı kişide ihtiyaç olabilir. toptancı yaklaşım hoşuma gitmiyor

Fiyat konusunada şöyle bakıyorum ; kendi işimden örnek vereyim örneğim geceliği 300 Euro  olan bir otelden  350 euroluk bir hizmet alıyorsan o otel ucuzdur , Geceliği 200 TL otelden 100TL lik bir. hizmet alıyorsan o otel pahalıdır benim gözümde

Sizlerden daha az tecrübeliyim forumda ,ama kısa zamandaki değerledirmem şu şekilde oldu  otel üzerinden yine örnekleyeyim

ASMED / Gecelik 400 Euro , Hizmet Kaitesi  350 Euro
DR.Kul /Gecelik 275 Euro , Hizmet 275 Euro
Serkan Aygın / 200 Euro , Hizmet 190 Euro
Asuman Hair / Gecelik 150 euro , Hizmet 160 Euro

Finasterid konusunda standart maillerde finasterid önerisi yapılıyor merkez de ama yüzyüze konsültasyonda size bunu şart koşmuyor merkez. Ben hatta kendimden örnek vermem gerekirse bana finasterid kullanmama gerek yok demişti Koray Hoca. Ayrıca planlamalarda sizde kafanızda olan ekimi kendilerine anlatıp daha düşük greft üzerinden bir planlama da tercih edebilirsiniz. Yani bu sene ön orta hatta ekim düşünürsünüz, sonrası için vertex bölümü için aksiyon alabilirsiniz. Ya da duruma göre gerekte kalmayabilir. Görüşme de saçlarınızın micron boyutu inceleniyor o kısımda finasterid ile ilgili gereksinim de ortaya çıkıyor zaten. Birde ekim yapılırken kendi var olan saçlarınızın ekim travmasından etkilenip, dökülme riskine karşı finasterid ile saçlarınızı güçlendirirseniz her zaman daha az kayıpla saç ekimini atlabilirsiniz. Yani sürekli kullanılmasa bile, ekim dönemimde finasteridin artısının önemli olduğunu düşünüyorum. Ama devamlı kullanımda bende sizin gibi düşünüyorum. Bu arada yazdığınız merkezlerin hepsi antiandrojen ya da topikal minoxil üzerinden planlamaları forum da var. Kimse zorla kullandırtmıyor bu takviyeleri ama ekime uygun değilseniz direkt olarak ekim de yapmıyorlar. Paylaştığınız merkezler benim de beğendiğim merkezler bu nedenle kötü asla demem ama Asmed bu merkezlerin çok önünde bir merkez. Kafanız çok karışıksa zaten üşenmeyin tüm merkezlerle gidip yüzyüze görüşmeler yapın derim. Sonradan pişman olmamak adına bu önemli. Forum bir noktaya kadar referans olabilir size.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

obi

• Full Member
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2021, 01:55:38 »
Hocam  bilgi için  teşekkürler, senin konunuda inceledim sorun yaşamana rağmen  konuya objektif yaklaşabilmen takdire şayan bana güven verdi. Görüşemye gideceğim ASMED B seçeneği için .. Forumda kısa sürede şöyle bir duyguya kapılmıştım . Türkiye'nin genelinde olduğu gibi  bazıları kendi tarafını seçmiş Ahmet hocacılar , Davutoğlu hocacılar gibi, kimse kimseye laf söyletmiyor  objektiflikten uzaklaşıyorlar..

Samimi olmam gerekirse  Benim ASMED  ile ilgili çekicem temelide yatan diğer konu şuydu . Arkadaş çevresinde  5-10 K ya burada çöp olarak nitelendirilenn  yerlere ekim yaptıran arkadaşlarım var . Sonuçları mükemmel değil , kötüde değil. Şimdi 55K verip arada fark olmassa, direk mal durumuna düşerim kırk yıl konuşur   kafamı ütüler şerefsizler... 

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2021, 02:24:46 »
Öncelikle saç ekiminin garantisi yok! Yani para ile garanti bir sonuç alamazsınız, bunun bilincinde olarak ekim düşünmelisiniz. Ama Asmed kalitesinde merkezleri tercih ederseniz; donör konusunda sorun yaşamazsınız, doğallık konusunda sorun yaşamazsınız ve en önemlisi ekimde en ufak olası bir olumsuzlukta size gereken desteği sağlarlar. Açıkcası ben Koray Hocanın yaptığı işleri çok beğeniyorum. Yani objektifliğimi bu konu da ben sorgularım. Ama 0 ağrı ile istediğim saçlara kavuştum yani bunun bence para ile de bir değeri olmaz. Yine de siz kendi kararınızı yine kendiniz verin. Forum da 4 senedir bir çok saç ekim merkezinin konularını inceliyorum. Şuan başarılı görünen merkezlerinde düşüşte olduğu zamanları çokca kez gördüm, yani bu işin dediğim gibi bir garantisi yok. Garanti merkezin size gösterdiği tutum. Bu konu da Asmed çok iyidir. Koray Hoca da hastalarına değer veren, çok değerli bir doktorumuzdur.

obi

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Ekim 2021, 16:26:21 »

Eywallah Hocam, Aldım randevuyu bir aksilik olmaz ise 1 aralıkta operasyon olacak.Artık hayırlısı ..

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Ekim 2021, 19:43:38 »
Sizin için hayırlısı olur umarım.

obi

• Full Member
SAÇ EKİM MERKEZİ ÖNERİSİ. İSTANBUL
« Yanıtla #22 : 29 Ekim 2021, 11:23:56 »
Selamlar, 2 kasımda yüz yüze doktor bey ile örüşmeye gideceğim  Uzman ve yetkin arkadaşlara bir sorum olacak ,yardım ve görüşlerinizi rica ederim .

* Saçlarımla uğraşmayı 3 sene önce bıraktım, dökülme yok  . Baba tarafında dökülme yok ,dayı tarafında  4 dayıdan 1tanesinde dökülme oluşmuş  )   ben ve 1 abimde dökülme mevcut,diğer iki abimde  aslan yelesi gibi saç var . Bunları anlatmamdaki sebep tahmiimce daha fazla dökülmez diye düşünüyorum

Merkez   Resimde göreceğiniz şekilde Öngörü  olarak 3.500  ön ve üst vertex bölesi 1.500 olarak belirlemişti .
 Forumdaki ekimlerin %80  inceledim ( biten veya devam eden koular  ) gördüğüm vertex ekim yapılınca benim şuanki  durmumdan max %30 daha iyi hale gelebiliyor  .

Soruma kısmına gelirsek.   Aşağıdaki seçeneklerden hangisi mantıklı olur ?

1) Sizce sadece ön bölgeye ekim yaptırıp  vertex için Fin kullanmak

2) komple ekim yaptırmak 

3 ) İlk aşamada ön bölgeye ekim yaptırıp , 1-2 yıl sonra vertex ekim yaptırmak ( Bu durumda ön seyrek olursa aralarıda sıkılaştırma imkanı olur.

obi

• Full Member
« Yanıtla #23 : 29 Ekim 2021, 11:25:51 »
ön görü

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2022, 20:30:54 »
Asmed'de saçlandı :)

Facebook Twitter Instagram