Gönderen Konu: SAÇ EKİM MERKEZİ ÖNERİSİ. İSTANBUL  (Okunma sayısı 3768 defa)

obi

• Full Member
SAÇ EKİM MERKEZİ ÖNERİSİ. İSTANBUL
« : 18 Ekim 2021, 18:11:22 »

Herkese selamlar, öncelikle forum çok yarlı olmuş kuranların eline emeğine sağlık. Saç ekim merkezi önerisi isteyecektim öcelikle tecrübeli arkadaşları yazdığı gibi yapıp forumu sonuçları incelemek istedim. sonuç kafam daha çok karıştı.
Koray  Hoca ve Muttalip Keser Hoca harici yerler  şans  kısmet işi gibi oluyor gibi bir anlam çıkartım. imkanlarım doğrultusunda doğru seçim neresi olmalı

Bütçe max 30.000 TL 

obi

• Full Member
Ynt: SAÇ EKİM MERKEZİ ÖNERİSİ. İSTANBUL
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2021, 18:14:24 »
Kafa durumunu resimlerde  görebilirsiniz
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2021, 19:00:27 Gönderen: obi »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2021, 20:17:07 »
 dediğin yerlerinde diğer yerlerinde iyi kotu ornekleri var.bu yaşa bu saçla gelmiş olman guzel.arastır işte ornekleri saçına benzer saçta olan olumlu sonucları arastır siteden bir sürü ornek var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

obi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2021, 10:29:26 »

Hocam araştırdım, öreğin bu x hoca iyi diyorsun gayet süper,  geçmiş başlıkları inceleyince dediğin gibi bir bakıyorsun ondada olmamış işler var. Yani biraz saha şartları sonuca etki ediyor gibi bir durum var .
Bu arada forumda yorumlarını en beğendiğim kişisin başkan

Kafamdaki seçenekler şu aslıda

1. ASMED B ekibi  seçeneği ( Birazdaha para Biriktirmem gerekecek )  / Satış sonrası hizmetleri çok iyiymiş, yani problemli olursa çözüme kavuşturma  / olumsuz yanı fiyat performans iyi değil

2. ASUMAN HOCA ( Baştan sona kendi işin başında olacağı bir seçenek )  / Ekimleri çok güzel sadece doktor değil yazmışlar sitede ondan tereddüt ettim

3. Serkan Aygın / Tam emin olamadım

4. Arenamed / Fiyat performans iyi gözüktü gözüme / GS li Sabri Reiz Gibi, Bir maç uçuyor bir maç vasata yakın,

** Zekeria Kul uda düşüyordum forumda    göreceli olarak olumsuz sonuçları görünce vaz geçtim .

obi

• Full Member
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2021, 18:24:08 »

Asuma hnm ekimi başında sonuna kadar her aşamasında  bulunursa üret x2 oluyor .Sizce mantıklımı

taner27

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2021, 20:52:37 »
Fiyat performans diyorsanız Medeks e bir bakın bende orda ektirdim bakabilirsiniz sürece
Benim anlamadığım ı başında durursa x2 bu böyle olursa su fiyat saçma aynı merkezden çıkıyor her halükarda yaptıkları işin arkasında durmaları gerekmiyor mu
Bu arada ense çok iyi durumda tek seanSta koştur iyi bir merkez
  • Ekim Tarihi: 16.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks hair center

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2021, 21:42:53 »
Yazdiklariniz arasında Zekeriya kulu tavsiye ederim
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

obi

• Full Member
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2021, 10:40:35 »
Fiyat performans diyorsanız Medeks e bir bakın bende orda ektirdim bakabilirsiniz sürece
Benim anlamadığım ı başında durursa x2 bu böyle olursa su fiyat saçma aynı merkezden çıkıyor her halükarda yaptıkları işin arkasında durmaları gerekmiyor mu
Bu arada ense çok iyi durumda tek seanSta koştur iyi bir merkez

Fikir için teşekkürler. MEDEKS herhangi sorunda müşterisinin arkasında duruyormu  . yoksa kafana takma hallederiz abi mantığımı

obi

• Full Member
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2021, 10:52:57 »
Yazdiklariniz arasında Zekeriya kulu tavsiye ederim

Aslında  İlk başta onu düşüüyordum.. Adamın ismi felan Tam Mubarek isim bundan yanlış iş çıkmaz vs diyordum  :) :)  fakat forumu araştırınca şikayet veya göreceli olumsuz sonuç görünce  tırstım açıkcası , Tekarar inceleyeceğim
Şöyle düşündüm kafaya 4.000 Greft ekileceğini hesaplarsam 

4.000 x 1. EURO :  : 43.00 TL  ZEKERIA KUL 
4.000 X 1,9 EURO  x 6 ( Kur Sabitleme ) : 45.600 TL / ASMED B
4.000 X 2,5 EURO  X 6                           : 60.000 TL / ASHMED  KORAY ERDOĞAN
                                                            :15.000 TL / ASUMAN HAIR   A SEÇENEĞİ
                                                            :30.000 TL / ASUMA HAIR  B SEÇENEĞİ ( EKİM İŞLEMİNİ AŞTAN SONA ASUMAN HNM YÖETİYOR
                                                            :10.000 TL / SERKAN AYDIN
                                                            :SERKAN AYGIN DAN FİYAT BEKLİYORUM 

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2021, 13:31:24 »
Aslında  İlk başta onu düşüüyordum.. Adamın ismi felan Tam Mubarek isim bundan yanlış iş çıkmaz vs diyordum  :) :)  fakat forumu araştırınca şikayet veya göreceli olumsuz sonuç görünce  tırstım açıkcası , Tekarar inceleyeceğim
Şöyle düşündüm kafaya 4.000 Greft ekileceğini hesaplarsam 

4.000 x 1. EURO :  : 43.00 TL  ZEKERIA KUL 
4.000 X 1,9 EURO  x 6 ( Kur Sabitleme ) : 45.600 TL / ASMED B
4.000 X 2,5 EURO  X 6                           : 60.000 TL / ASHMED  KORAY ERDOĞAN
                                                            :15.000 TL / ASUMAN HAIR   A SEÇENEĞİ
                                                            :30.000 TL / ASUMA HAIR  B SEÇENEĞİ ( EKİM İŞLEMİNİ AŞTAN SONA ASUMAN HNM YÖETİYOR
                                                            :10.000 TL / SERKAN AYDIN
                                                            :SERKAN AYGIN DAN FİYAT BEKLİYORUM

İsminin mübarekliğinden çok tekniği , yaptığı ekimler vs bakabilirsin. Bu arada Kul 3500 ekiyor max. ama 3800 lere çıkıyor genelde ve 2 günde ekiyor sen yine 3500 ödüyorsun .

Şikayet vs pek duymadım hakkında ben her ekimciye eleştiri yazan kişilere ve son 15 mesajına bakıyorum genelde iş ortaya çıkıyor :)

Bu arada her ekimcinin kötü ekimleri var bu çok normal

Karar sizin inşallah iyi bir ekim olur.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

obi

• Full Member
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2021, 14:15:37 »
Teşekkürler Hocam dediğin mantıklı, son 15 mesaj olayı...o gözle olaya bakayım

taner27

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2021, 18:21:48 »

Fikir için teşekkürler. MEDEKS herhangi sorunda müşterisinin arkasında duruyormu  . yoksa kafana takma hallederiz abi mantığımı
ben forumda 2 tane revizesini gördüm ücretsiz yaptıkları işin arkasında duruyorlar
  • Ekim Tarihi: 16.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks hair center

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 20 Ekim 2021, 22:11:49 »
 hocam her merkezin olumlu olumsuz işleri var.aralara falanda girilcek.kolay bir ekim değil kotu ön ekimi kellikten beter.o kafa bende olsa bende çok uzun zaman dusunurum kime gidicem diye.ekimcilerle enine boyuna konus.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

obi

• Full Member
« Yanıtla #13 : 21 Ekim 2021, 21:09:48 »

haklısının hocam, ince eleyip sık dokumaya  çalışıyorum. Şua Zekeria hoca üzerine yoğunlaştım .3.000 greft ön böleye ekelim vertex bölgesine eklemeyelim şimdilik diyor. ( oradda tüylenme var alana zarar veririz ). Banada matıklı geldi söylemi , birde aralara ekim olacağından iğne tekniği doğru. olabilir diye düşünüyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 21 Ekim 2021, 22:15:27 »
 o aralara girmeyi pek sevmez .dandik yer ekerse aralara girdiği her yerdeki saçı doker kaliteli ekerse tuyleşmişler olur.onları minoxla kurtarcanmı yoksa zaten zamanla dokulcekler.onları yok sayıp tepeyide ektirirdim ben olsam.sanırım zek tepe ekiminide pek sevmiyor.ben olsam tüyleri yok sayıp tek ekimde kapatıp bu işi finasterid kullanırdım

Facebook Twitter Instagram