Gönderen Konu: 2.seans saç ekimi için fotoları yorumlar mısınız.Tercihim Özgür NALBANT olacak  (Okunma sayısı 12559 defa)

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ben olsam maddi sıkıntım yoksa ektirirdim

Bence tahmin edebiliyorsundur bu kıvamda olan kişi birçok şeyi düşünmüyor artık :) ama 2. Seans oluşu ve aslında şu anki halimden az da memnun olmam sebebiyle daha kötü bir görüntü oluşursa beni üzer. Tabi ki kararın yüzde 90 nını verdim. Sadece ektireceğim yerle ilgili emin değildim şimdi onda da fazla şüphem kalmadı

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Manuel alim yapan yerde 3500 greft alim yapilabilir paraya kiyin manuel alim yaptirin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bir arkadas bizim tum donoru zenginleştirdi sakaldan aldırdı ense çizgisini 1 cm yukarı cektirdi gogus falan alıoz dediler fuede pek goguse yuklenmediler kalitesiz oluyor dediler ben olsam cene altındaki sakalı arkaya ektiriim gogusu tepede kullanırım donorude açıkta kalan yerleri eşitlesin diye kullanırım tabi ekimciler zahmetli işlere girmio artık zaten çok kazanıyorlar keşke tepeyide kapayabilsen
saçları ekmeydi dersin

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bir arkadas bizim tum donoru zenginleştirdi sakaldan aldırdı ense çizgisini 1 cm yukarı cektirdi gogus falan alıoz dediler fuede pek goguse yuklenmediler kalitesiz oluyor dediler ben olsam cene altındaki sakalı arkaya ektiriim gogusu tepede kullanırım donorude açıkta kalan yerleri eşitlesin diye kullanırım tabi ekimciler zahmetli işlere girmio artık zaten çok kazanıyorlar keşke tepeyide kapayabilsen

Göğüs için birden fazla yere sordum hiç kimse olumlu konuşmadı belki zahmetli veya daha sonra ki dönemde kötü görünür diye. Ama sakal ile ilgili ekimleri gördüm gayet iyi olmuş. Bunu Özgür hocaya soracam yapabilirse vertex e ekim yapma şansı doğar

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
en baslarda gogus yapıyorlardı ama burda biri ektirmiş cansız duruo ama yer kaplamış ektirdiğini soylemedi baktım gogus ekimi tepeye ektirmiş interente goguste saç ekimi yaz gorursun uzamıo falan diolar sakalıda ekende var ekmeyende hayır on olcak tepe kacak saçma olur olmuşken tam olsun bari onde aynı yere 2 bin grfet grekse tepede  3 4 bin diolar doğallığı yakalamak için sakal tepenin arkasını iii kapıo
saçları ekmeydi dersin

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Manuel alim yapan yerde 3500 greft alim yapilabilir paraya kiyin manuel alim yaptirin

3500 alınca arka tarafın halini düşünemiyorum. Çok kötü durabilir. Ben saçımı kısa kestirmeyi severim çok fazla boşluk oluşabilir orda

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
en baslarda gogus yapıyorlardı ama burda biri ektirmiş cansız duruo ama yer kaplamış ektirdiğini soylemedi baktım gogus ekimi tepeye ektirmiş interente goguste saç ekimi yaz gorursun uzamıo falan diolar sakalıda ekende var ekmeyende hayır on olcak tepe kacak saçma olur olmuşken tam olsun bari onde aynı yere 2 bin grfet grekse tepede  3 4 bin diolar doğallığı yakalamak için sakal tepenin arkasını iii kapıo

Sakalı soracam Özgür hocaya. Bide ense çizgisini 1 cm yukarı kaldırmak mantıklı geldi. Ordan bayağı bir greft çıkar. Hatta ense aldırmaktan kurtuluruz berberde ;)

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar, yorumlara devam lütfen.

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin konuyla alakası yok ama ekim yaptırmış biri olarak bu enseden nekadar çıkar bilgi verirsen sevinirim

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
acayip donor var maşallah kel kafayı kapar bu donor
saçları ekmeydi dersin

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol Abi vallahi psikoleji bırakmadı bu saç dökülmesi bende 😂

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bi yandan iyi oldu diyom bu saç dökülmesi içki karı kız ortamlarında çokmdueuyordum. Saç dökülünce öz güvenmi gitti neoldu anlamadım şuan çok şükür 5 vakit namaz kılıyom😁

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sen saçının ön taraftan dökük olduğuna emin misin

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şu manuel alım olayı kafamı karıştırdı biraz. Sanki benim ekim tam manuel alıma uygun gibi duruyor. Hem manuel ile daha fazla greft alma imkanı hemde donör bölgesini çok zedelememesi tam bana göre. Ama soru işaretleri micromotor dan daha fazla. Kötü olma ihtimali daha yüksek daha riskli bir iş

Facebook Twitter Instagram