Gönderen Konu: 2.seans saç ekimi için fotoları yorumlar mısınız.Tercihim Özgür NALBANT olacak  (Okunma sayısı 12563 defa)

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2 sene önce ilk saç ekimini ön bölge için yaptım. Doktor 2250 greft alabildiğini ve sadece ön bölgeye yeterli olduğunu söyledi. 2. seans için görüştüğümde 2000 civarı kök alabileceğini ve ön tarafı biraz daha yoğunlaştırabileceğini söyledi. Özgür hoca ile görüştüğümde donör bölgesinden daha fazla saç alabileceğini fakat yinede vertex bölgesi için yeterli olmadığını ancak ön bölgeyi sıkılaştırabileceğini söyledi.

Şimdi asıl soru donör bölgesi alım için uygun mudur ? 2500 kök aldıktan sonra çok kötü durur mu ve ekim yaptıktan sonra ön bölge sizce nasıl olur ?

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Daha fazla fotoğraf eklememe izin vermiyor ?
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 14:09:34 Gönderen: umut_rende »

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlar da saçımın kısa halinde çekilen fotoğraflar
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 14:12:23 Gönderen: umut_rende »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
mauel alımla 2binden fazla çıkar kotude durmaz şu tepenin aşağı doğru olan yerine cene altındaki gereksiz sakalları ektirsen ekimciler one yuklenmiş tepe ekimi zordur doğallığı yakalamak için 2 kat fazla grfet gerekir ama ben olsam tepeyede ektirirdim önleri biraz daha sıklaştırarak tepeyide dusunurdum ekimciler diyor herhalde nasılsa tepe olmaz diyor bari ön sık olsun diyor 2 kulak arasının ustlerinide aldırırsın manuel alan yerde çok kotu bir goruntu oluşmaz
saçları ekmeydi dersin

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dönorden ne kadar çıkar bilemem ama verteks ve sıkılaştırma için 3500-4000 arası greft lazım.

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
mauel alımla 2binden fazla çıkar kotude durmaz şu tepenin aşağı doğru olan yerine cene altındaki gereksiz sakalları ektirsen ekimciler one yuklenmiş tepe ekimi zordur doğallığı yakalamak için 2 kat fazla grfet gerekir ama ben olsam tepeyede ektirirdim önleri biraz daha sıklaştırarak tepeyide dusunurdum ekimciler diyor herhalde nasılsa tepe olmaz diyor bari ön sık olsun diyor 2 kulak arasının ustlerinide aldırırsın manuel alan yerde çok kotu bir goruntu oluşmaz

Manuel alımlarda çok tartışma olduğu için gerçekçi bir sonuca ulaşamıyorum. Yani seçim yapacağım doktor hakkında emin olamıyorum. Maliyette işin içine girince mikromotorla iyi işler çıkaran fiyat/performans oranı yüksek doktorlar daha mantıklı geliyor. Ayrıca sakal konusunda çok tereddütlüyüm. Saçım kötü dursa kazıtır devam ederim ama yüzüme birşey olursa o zaman katlanması zor olur.

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dönorden ne kadar çıkar bilemem ama verteks ve sıkılaştırma için 3500-4000 arası greft lazım.

Vertex bölgesinden vazgeçtim aslında o kadar umursamıyorum. Çünkü gerçekçi olmak gerekirse 3000-4000 greft i görmem zor. O zaman hayal kurmayım. Ben arka bölgeden 2500 greft alınsa ön tarafı ve üst bölgeyi kurtarırım sanki gibi geliyor. En büyük tereddüttüm 2500 greft alındıktan sonra arka bölgenin kötü durması. Ayrıca ileri zamanlarda vertex daha fazla açıldığında nasıl görünecek onu da bilmiyorum.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Vertex bölgesinden vazgeçtim aslında o kadar umursamıyorum. Çünkü gerçekçi olmak gerekirse 3000-4000 greft i görmem zor. O zaman hayal kurmayım. Ben arka bölgeden 2500 greft alınsa ön tarafı ve üst bölgeyi kurtarırım sanki gibi geliyor. En büyük tereddüttüm 2500 greft alındıktan sonra arka bölgenin kötü durması. Ayrıca ileri zamanlarda vertex daha fazla açıldığında nasıl görünecek onu da bilmiyorum.

açık konuşmak gerekirse, önde fönlenmiş,taranmış uzun bir saç, bununla beraber bomboş bir verteks. aşırı derecede rahatsız edici bir görüntü olur diye düşünüyorum. iyi düşünüp ona göre bir planlama yapın zira geri dönüşü olmayan bir yola girecekseniz.

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu seferde önden alır arkaya ekerim :)

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim. Aklımda bazı şeyler farklı şekillenebiliyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
zaten asıl olan alım manueldir motorla alım katliam gibi bişi
sakalı cene altından alıyorlar arkayı guzel kapıyor basarı oranı yuksek noward 4 5 6 ları iyi eken bir dr lazım sana
saçları ekmeydi dersin

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
zaten asıl olan alım manueldir motorla alım katliam gibi bişi
sakalı cene altından alıyorlar arkayı guzel kapıyor basarı oranı yuksek noward 4 5 6 ları iyi eken bir dr lazım sana

Özgür nalbant sakaldan alım yapıyor mu ? Gerçi fotoğrafları gördü hiç bahsetmedi bile

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
o konuda bilgi sahibi değilim eskiden ekimciler parayı basınca heryerden alıyordu şimdi toplumda saç ektiren ektirene kibarlaştılar hakan doğanay alıyor galiba
saçları ekmeydi dersin

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tecrübeli arkadaşlar donör bölgesi ve ekimi yapmaya değer mi değmez mi ? Ekimden sonra saçların durumu ne olur. Daha fazla yorum alırsam belki bu konuda içim rahatlayacak

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hatta Özgür nalbant ta ekim yapmış veya onun ekimlerini takip etmiş insanların daha önceki gördükleri sonuçlara göre değerlendirmesi çok güzel olur

Facebook Twitter Instagram