Merhaba,yaşım 26 bundan bir sene öncesine kadar saçlarım o kadar sıktı ki ön yarafına ellerim girmiyordu ve geriye taramada zorlanıyordum,dökülme başladı ne yaptıysam durduramadım,defalarca prp,mezoterapi,farklı farklı şampuanlar,mitaminler denedim olmadı,en son aynadan baktığımda özgüvenimin çok düştüğünü fark ettim ve ektirmeye karar verdim,İstanbulda diğer arkadaşlarımın güzel sonuç aldığı merkeze gidip görüştüm ve ikna oldum ve ekimi yaptırdım 15 gün önce,bu 15 günlük süreçte şunlar başıma geldi ama şuan herşey normale döndü ve olumlu sizde resimlerden görürsünüz zaten,12 aya kadar tüm resimlerimi düzenli olarak paylaşacağım neler yaşayacağımı,
1-Ekimin ikinci günü saç ekim merkezine fotoğrafımı attım ve hemen merkeze gelmemi nekroz başlangıcı olduğunu söyledi bende apartopar gittim,evet nekroz vardı ama başlangıc aşamasında ve erken gördüğümüz için hemen önüne gecebileceğimizi söylediler,ben biraz strez yaptım oldukça ekipçe beni rahatlatmaya çalıştılar,ogün rifocin sürük antibiyotiklere başlamamı ve 3 4 gün yıkamayıp sadece ozon yağı sürmemi istediler,bende öyle yaptım,
2- 5. Günün sonunda bende fark ettimki derideki kırmızılıklar gözle görülecek kadar azaldı be rahatlamaya başladım,5.günden sonra yıkamaya devam etmemi istediler bende 11.güne kadar yıkadım ve kabuk döküme gittim,kabuk dökümünde alttan ne cıkacağı konusunda vok korkuyordum ama döküldükten sonta 5-6 greftlik bi alanda nekroz olmuş ama hemen toparlamıs fendi hiç bir problem olmayacağını söylediler bana,bende kendim bakınca evet şuan çok iyi görünüyor,şimdiden sonra şok masaj yaparak yıkıyor ve en stresli olacağım şok dökülmeyi bekliyorum
3-Sizden tek ricam takviye olarak ne kullanmalıyım,ben the mossin london 6 aylık setini aldim içinde vitamin hapları var değerleride fena değil onu kullanıyorum ve yine aynı setin içinde ozon yapı var hergün onu sürüyorum başka birşey kullanmıyorum,ana saçlarımı kaynetmemek adına neler önerirsiniz ve ekim hakkındaki yorumlarınız neler şimdiden teşekkür ederim.