Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 100942 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #165 : 14 Ağustos 2022, 13:48:37 »
merhaba,

ben de uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum taaki bu fahiş fiyat artışları olana kadar maalesef durum öyle bir hal aldı ki insanların fiyat algısı o kadar değişti ki 25-30 binler artık uygun fiyat olarak düşünülmeye başlanmış.Bu fiyatlarda artık nerdeyse en düşük fiyatlar olacak birkaç ay sonra.Şimdi bu adamlara sormak lazım kardeşim gerçekten samimiyseniz kur-enflasyon bu kadar değilken ne kadar kazanıyordunuz şimdi ne kadar kazanıyorsunuz?Benim saçımı bana ekiyorsunuz bir yerden azaltırken bir yeri örtüyorsunuz sonucu en iyi olsa bile en fazla % 80-85 seviyesine kadar çıkıyor bir çoğu da başarısız operasyon oluyor bu duruma artık sağlık bakanlığı el atmalıdır,insanlar göz göre kazıklatılmamalıdır.Ben cimerden yazdım ha bir şey olacağından değil ama bir farkındalık olsun en azından,gerekirse bakanlık bu işi kendi hastanelerinde devlete bağlı kişilerle gerçekleştirip paranın bu kişilere gitmesindense kendinde kalmasını sağlayabilir diş tedavisinde olduğu gibi en azından piyasada fiyatlar biraz daha düşebilir,insanlar hastahane ortamında daha steril ve güvenilir olarak ekim yaptırabilir elin usd-euro kazananı ile senin 5500 tl kazananını bir edip ne de olsa müşteri kaybı korkusu olmadığından senede 2-3 defa zam yapıp bu ülke ekmeğini yiyip bu denli davranmak ne denli doğru?Maalesef insanımız hep böyle müslamanızdır ramazan gelir ürünlere zam yapılır müslümanızdır evimizi 3-4 katı daha fazlaya kiraya vermek için kiracıyı evden çıkarmak için her türlü pisliği yaparız ülke tamamen ahlaki erazyona uğramış yazık cidden.

Dostum sadece saç mı?
Şimdi olaya şöyle bakalım
Saç ekim merkezlerinin kirası 3 kat arttı
Yanında çalışan insanların maaşı iki kat
Elektirik %200 doğal gaz %200

Yani bunlarıda hesap etmelisiniz

Saç ekimi değil yani dostum cimere şikayet edeceksen

Her şeyi et bari 3/4 bin tl kira veren 12 bin tl kira veriyor su an
500 bine satılan evler 2,5 milyon oldu

Saç ekimi nedir bunların yanında

Hayatımızı idam ettirceğimiz minimum şeyler 5 katı oldu.

Bir yere oturup ailecek yemek yeme şanşımız yok

Sen zam yapıldığını sanıyorsun ama bu zam değil bu ülkenin ekonomisini çökerttiler
Paranın değeri kalmadı. 1 sene öncesinin 10 bin tl si şu an 40 bin tl

Tl%46 değer kaybetti

Sen şu an  ihtiyacına yönelik eleştiri yapıyorsun
Ben mesala kendimden örnek vereyim asgari ücret zamları nedeniyle
Çalışanlara 3 kere zam yapmak zorunda kaldım kullandığım tüm malzemeler kalem kalem %300 zam gördü yaptığım işe mecburen %150 zam yaptım
Ama hala eskisi gibi kazanamıyorum
Keşke zam yapmasaydım da eskisi gibi olsaydı.
Saha çok kazanıyorduk en azından bir ev alabiliyorduk ya da arabamızı değiştirebiliyorduk telefonumuz bozulunca alabiliyorduk

Yani sen kimi kime şikayet ediyorsun:)

12 bine aldığım iphone 6 ay da 40’bin olmuş şimdi ben kime şikayet edeyim?

Bu gün git dişlerini yaptırmaya kalk batarsın en az 5 katı zam geldi. Napıcak bu insanlar dişsiz mi gezecek durumu olmayanlar hadi saçsız gezer de?

Bir depo benzini 1800 tl dolduruyoruz şu an ne saçı abi saç olsa keşke anamız ağladı.

Demin 1 litre ya aldım araba için _30 santetik 300 tl 1 litre ya geçen sene 70 almıştım.

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #166 : 15 Ağustos 2022, 11:40:22 »
Burada aslında herkes haklı. Temelde vatandaş olarak hepimiz haklıyız. Bu işten hizmet alan da veren de. Saç ekim merkezlerinin arasında ciddi fırsatçılar olduğunu ben de düşünüyorum ama bu forumda gerçekten işini çok iyi yapanların fiyatlarına bakacak olursak artışların olması kaçınılmaz. Temel gıda ürünlerine geçen yıldan bu yıla en az %100 zam yapılmış. Bakın en az diyorum. Çok daha fahiş artanları da var. Peki bugün kaçımız kalkıp firmanın kapısına dayanıyor ya da cimere bu fiyatlar nedir yahu diye soru sorabiliyoruz. Maliyetler arttı. Maliyetlendirme konusunda abartılı zam yapanları haklı görmemekle birlikte, ayakta kalabilmek için belli oranlar çerçevesinde kalanlara da hak vermek gerekiyor. Ülkenin hali gerçekten zor.

Bu forum sayesinde en azından estetik firmalarını kapı kapı gezmeden genel çerçevede fiyat ve kullanıcı dönüşleri alıp, cebinize en uygun olanı seçme imkanınız bulunuyor. Eğer uymuyorsa maalesef ekim konusuna bulaşmamak en doğrusudur. Çünkü ekim, bazı yan maliyetleri de yanında getirebilen bir operasyondur.

Herkese saygılar dilerim.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 15 Ağustos 2022, 12:25:52 »
Çok arttı fiyatlar

ハセカ Haseka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #168 : 18 Ağustos 2022, 04:15:14 »
merhaba,

ben de uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum taaki bu fahiş fiyat artışları olana kadar maalesef durum öyle bir hal aldı ki insanların fiyat algısı o kadar değişti ki 25-30 binler artık uygun fiyat olarak düşünülmeye başlanmış.Bu fiyatlarda artık nerdeyse en düşük fiyatlar olacak birkaç ay sonra.Şimdi bu adamlara sormak lazım kardeşim gerçekten samimiyseniz kur-enflasyon bu kadar değilken ne kadar kazanıyordunuz şimdi ne kadar kazanıyorsunuz?Benim saçımı bana ekiyorsunuz bir yerden azaltırken bir yeri örtüyorsunuz sonucu en iyi olsa bile en fazla % 80-85 seviyesine kadar çıkıyor bir çoğu da başarısız operasyon oluyor bu duruma artık sağlık bakanlığı el atmalıdır,insanlar göz göre kazıklatılmamalıdır.Ben cimerden yazdım ha bir şey olacağından değil ama bir farkındalık olsun en azından,gerekirse bakanlık bu işi kendi hastanelerinde devlete bağlı kişilerle gerçekleştirip paranın bu kişilere gitmesindense kendinde kalmasını sağlayabilir diş tedavisinde olduğu gibi en azından piyasada fiyatlar biraz daha düşebilir,insanlar hastahane ortamında daha steril ve güvenilir olarak ekim yaptırabilir elin usd-euro kazananı ile senin 5500 tl kazananını bir edip ne de olsa müşteri kaybı korkusu olmadığından senede 2-3 defa zam yapıp bu ülke ekmeğini yiyip bu denli davranmak ne denli doğru?Maalesef insanımız hep böyle müslamanızdır ramazan gelir ürünlere zam yapılır müslümanızdır evimizi 3-4 katı daha fazlaya kiraya vermek için kiracıyı evden çıkarmak için her türlü pisliği yaparız ülke tamamen ahlaki erazyona uğramış yazık cidden.

Selam ilk mesajı buraya bu şekilde atmak istemezdim ama vatan, millet, sakarya edebiyatı yaparcasına bu memleketin ekmeğini yiyorlar edebiyatı çok saçma. Şimdi olaylara şöyle bak; nereden bakarsan bak ülkede neredeyse yerli üretim yok, olan da yurtiçinde değil. En basitinden senin ülkende domates üretilir fakat yöre halkı dışında kimse bundan faydalanamaz, direk batıya satılır. Sen ise yurtdışından daha ucuz olan domatesi veya onların geri gönderdiği kötü malları yersin. Bu öyle domates, peynirle de değil. Herşey pahalı olduğu gibi vergiler de yüksek. ABD'de yaşayan yakın dostum "siz lira kazanıp, dolar harcıyorsunuz" diyor. Los Angeles'ta olan fiyatlara göre yaşadığımızı söylüyor. Bu adam 11 senedir orada. Fiyatların düşürülmesi için ülke ekonomisi, dış politikası rayında olması lazım. Adam deli gibi kira veriyor, çalışan personele de iyi maaş veriyor sen de diyorsun ki biz 5500 lira kazanıyoruz fiyatlar ona göre olmalı. Hayır güzel kardeşim senin maaşın batıdaki komşularına denk, doğudaki komşularından yüksek olmalı. Ülke ekonomisi ise batıdaki komşularınla aynı fiyatlarda, doğudaki komşularına ise pahalı gelecek şekilde olmalı ki adamlar 10 kilo ayçiçek yağı almak için ülkeni yağmalamasın. Adamları (en dandik işletme dahil) fiyatları yükseltiyor diye suçlayamazsın. Üstelik bu işler serbest piyasa ve arz-talep dengesinden dolayı popüler olan, talep olan firmalarda yüksek fiyatlar oluşur. Fiyatları yüksek olan işletmeler ise haliyle hizmet kalitesini arttırmak zorundadır bu da normalin üzerinde gider kalemidir.

Saç estetik cerrahiye girer, saçın olmazsa ölmezsin. Çevrende cahil zorbalar yoksa(-ki varsa o çevreni değiştir, kendine yetişkin arkadaşlar edin) alay edilmezsin, hoşlanmasan da kendinle barışık olursun.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2022, 04:33:58 Gönderen: ハセカ Haseka »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 18 Ağustos 2022, 10:29:20 »
Selam ilk mesajı buraya bu şekilde atmak istemezdim ama vatan, millet, sakarya edebiyatı yaparcasına bu memleketin ekmeğini yiyorlar edebiyatı çok saçma. Şimdi olaylara şöyle bak; nereden bakarsan bak ülkede neredeyse yerli üretim yok, olan da yurtiçinde değil. En basitinden senin ülkende domates üretilir fakat yöre halkı dışında kimse bundan faydalanamaz, direk batıya satılır. Sen ise yurtdışından daha ucuz olan domatesi veya onların geri gönderdiği kötü malları yersin. Bu öyle domates, peynirle de değil. Herşey pahalı olduğu gibi vergiler de yüksek. ABD'de yaşayan yakın dostum "siz lira kazanıp, dolar harcıyorsunuz" diyor. Los Angeles'ta olan fiyatlara göre yaşadığımızı söylüyor. Bu adam 11 senedir orada. Fiyatların düşürülmesi için ülke ekonomisi, dış politikası rayında olması lazım. Adam deli gibi kira veriyor, çalışan personele de iyi maaş veriyor sen de diyorsun ki biz 5500 lira kazanıyoruz fiyatlar ona göre olmalı. Hayır güzel kardeşim senin maaşın batıdaki komşularına denk, doğudaki komşularından yüksek olmalı. Ülke ekonomisi ise batıdaki komşularınla aynı fiyatlarda, doğudaki komşularına ise pahalı gelecek şekilde olmalı ki adamlar 10 kilo ayçiçek yağı almak için ülkeni yağmalamasın. Adamları (en dandik işletme dahil) fiyatları yükseltiyor diye suçlayamazsın. Üstelik bu işler serbest piyasa ve arz-talep dengesinden dolayı popüler olan, talep olan firmalarda yüksek fiyatlar oluşur. Fiyatları yüksek olan işletmeler ise haliyle hizmet kalitesini arttırmak zorundadır bu da normalin üzerinde gider kalemidir.

Saç estetik cerrahiye girer, saçın olmazsa ölmezsin. Çevrende cahil zorbalar yoksa(-ki varsa o çevreni değiştir, kendine yetişkin arkadaşlar edin) alay edilmezsin, hoşlanmasan da kendinle barışık olursun.

İLk mesajın Ders verir nitelikte hocam.
Teşekkürler harfi harfinr katılıyorum.
Global Moderator

ハセカ Haseka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #170 : 18 Ağustos 2022, 11:58:51 »
İLk mesajın Ders verir nitelikte hocam.
Teşekkürler harfi harfinr katılıyorum.

Hocam sağolasın. Ben burada sadece kıstasları anlamadım. Ucuz olması gerektiğini söylüyorlar ucuzdan kıstas fiyat vermiyorlar, pahalı diyorlar onun için de fiyat vermiyorlar. Bahsettiğim firmalar değil, şikayet edenler. Mesela birisi 15-20 bin lira uygun fiyat demiş fakat 20 bin lira para da gayet asgari ücretle çalıştığını söyleyen aynı kişiler tarafından yemeyip içmeyip senesinin 4 ayını vermesi demek.

Dediğim gibi ben neyin ucuz, neyin pahalı olduğunu algılayamıyorum fakat minimum veya orta gelirli için gayet pahalı bunlar bunlar. 20 bin verebilen 30da verebilir gibi geliyor. Biraz geç verir ama verir. Benim bu yönde tek tavsiyem olur. Biriktirecekse eğer ve aylar sonra yaptırmak zorundaysa(ekonomik sebeplerle) parasını TL tutarak biriktirse çok ağlar. Ha tabi ben yanılabilirim de Tanrı belki tekrar bize kut verir de bir anda yerin altından petrol, doğalgaz, uranyum, doğalgaz, elmas fışkırıp 2 tl = 1 dolar olabilir.

2 gündür okuyorum boş zamanımda sürekli maddi şikayetler üzerine dönüyor.

ibrahiminallar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 22 Ağustos 2022, 21:32:54 »
Hakan Doganay ekibinin guncel fiyati nedir bilen varmi?

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #172 : 22 Ağustos 2022, 22:15:47 »
Kızılması gereken yer saç ekim merkezleri, marketler, pazarlar, bay Kemal, değilse neresi?
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Erdem_K

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 27 Ağustos 2022, 17:54:17 »
Doğuştan geride olan saç çizimi hafiften öne aldırmak istiyorum sadece. Sizce bunu masrafı tahmini kaç lira olur?

ubuntum

• Diavel Dark Rider
  • Yeni üye
  • *
  • Çok iste olsun…
« Yanıtla #174 : 27 Ağustos 2022, 21:57:42 »
Doğuştan geride olan saç çizimi hafiften öne aldırmak istiyorum sadece. Sizce bunu masrafı tahmini kaç lira olur?
10-15 K olur minimum.
  • Ekim Tarihi: 08.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia, Coraspin
Medeks saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

If someone can then i can…

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 28 Ağustos 2022, 15:34:38 »
Biz eskiden su içerdik testiden...

Coder MD

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #176 : 30 Ağustos 2022, 18:54:21 »
Kod: [Seç]
Mecbur kelliğin ilacını bekleyeceğiz.

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 01 Eylül 2022, 20:33:32 »

onu bekleyeceğine borsa falan yatırım yap ileride kazanma ihtimalin kellik için ilaç çıkma ihtimalinden bin kat daha fazla olur  ;D
kazandığınla bari saç ektirisin.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #178 : 01 Eylül 2022, 22:10:52 »
Hissediyorum...
Çok yakında...
Hem de çok...
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 07 Eylül 2022, 17:50:37 »
serkan ayginin son ekim fiati ne kadar bilgisi olan varmi?

Facebook Twitter Instagram