merhaba,
ben de uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum taaki bu fahiş fiyat artışları olana kadar maalesef durum öyle bir hal aldı ki insanların fiyat algısı o kadar değişti ki 25-30 binler artık uygun fiyat olarak düşünülmeye başlanmış.Bu fiyatlarda artık nerdeyse en düşük fiyatlar olacak birkaç ay sonra.Şimdi bu adamlara sormak lazım kardeşim gerçekten samimiyseniz kur-enflasyon bu kadar değilken ne kadar kazanıyordunuz şimdi ne kadar kazanıyorsunuz?Benim saçımı bana ekiyorsunuz bir yerden azaltırken bir yeri örtüyorsunuz sonucu en iyi olsa bile en fazla % 80-85 seviyesine kadar çıkıyor bir çoğu da başarısız operasyon oluyor bu duruma artık sağlık bakanlığı el atmalıdır,insanlar göz göre kazıklatılmamalıdır.Ben cimerden yazdım ha bir şey olacağından değil ama bir farkındalık olsun en azından,gerekirse bakanlık bu işi kendi hastanelerinde devlete bağlı kişilerle gerçekleştirip paranın bu kişilere gitmesindense kendinde kalmasını sağlayabilir diş tedavisinde olduğu gibi en azından piyasada fiyatlar biraz daha düşebilir,insanlar hastahane ortamında daha steril ve güvenilir olarak ekim yaptırabilir elin usd-euro kazananı ile senin 5500 tl kazananını bir edip ne de olsa müşteri kaybı korkusu olmadığından senede 2-3 defa zam yapıp bu ülke ekmeğini yiyip bu denli davranmak ne denli doğru?Maalesef insanımız hep böyle müslamanızdır ramazan gelir ürünlere zam yapılır müslümanızdır evimizi 3-4 katı daha fazlaya kiraya vermek için kiracıyı evden çıkarmak için her türlü pisliği yaparız ülke tamamen ahlaki erazyona uğramış yazık cidden.
Dostum sadece saç mı?
Şimdi olaya şöyle bakalım
Saç ekim merkezlerinin kirası 3 kat arttı
Yanında çalışan insanların maaşı iki kat
Elektirik %200 doğal gaz %200
Yani bunlarıda hesap etmelisiniz
Saç ekimi değil yani dostum cimere şikayet edeceksen
Her şeyi et bari 3/4 bin tl kira veren 12 bin tl kira veriyor su an
500 bine satılan evler 2,5 milyon oldu
Saç ekimi nedir bunların yanında
Hayatımızı idam ettirceğimiz minimum şeyler 5 katı oldu.
Bir yere oturup ailecek yemek yeme şanşımız yok
Sen zam yapıldığını sanıyorsun ama bu zam değil bu ülkenin ekonomisini çökerttiler
Paranın değeri kalmadı. 1 sene öncesinin 10 bin tl si şu an 40 bin tl
Tl%46 değer kaybetti
Sen şu an ihtiyacına yönelik eleştiri yapıyorsun
Ben mesala kendimden örnek vereyim asgari ücret zamları nedeniyle
Çalışanlara 3 kere zam yapmak zorunda kaldım kullandığım tüm malzemeler kalem kalem %300 zam gördü yaptığım işe mecburen %150 zam yaptım
Ama hala eskisi gibi kazanamıyorum
Keşke zam yapmasaydım da eskisi gibi olsaydı.
Saha çok kazanıyorduk en azından bir ev alabiliyorduk ya da arabamızı değiştirebiliyorduk telefonumuz bozulunca alabiliyorduk
Yani sen kimi kime şikayet ediyorsun:)
12 bine aldığım iphone 6 ay da 40’bin olmuş şimdi ben kime şikayet edeyim?
Bu gün git dişlerini yaptırmaya kalk batarsın en az 5 katı zam geldi. Napıcak bu insanlar dişsiz mi gezecek durumu olmayanlar hadi saçsız gezer de?
Bir depo benzini 1800 tl dolduruyoruz şu an ne saçı abi saç olsa keşke anamız ağladı.
Demin 1 litre ya aldım araba için _30 santetik 300 tl 1 litre ya geçen sene 70 almıştım.