merhaba,
ben de uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum taaki bu fahiş fiyat artışları olana kadar maalesef durum öyle bir hal aldı ki insanların fiyat algısı o kadar değişti ki 25-30 binler artık uygun fiyat olarak düşünülmeye başlanmış.Bu fiyatlarda artık nerdeyse en düşük fiyatlar olacak birkaç ay sonra.Şimdi bu adamlara sormak lazım kardeşim gerçekten samimiyseniz kur-enflasyon bu kadar değilken ne kadar kazanıyordunuz şimdi ne kadar kazanıyorsunuz?Benim saçımı bana ekiyorsunuz bir yerden azaltırken bir yeri örtüyorsunuz sonucu en iyi olsa bile en fazla % 80-85 seviyesine kadar çıkıyor bir çoğu da başarısız operasyon oluyor bu duruma artık sağlık bakanlığı el atmalıdır,insanlar göz göre kazıklatılmamalıdır.Ben cimerden yazdım ha bir şey olacağından değil ama bir farkındalık olsun en azından,gerekirse bakanlık bu işi kendi hastanelerinde devlete bağlı kişilerle gerçekleştirip paranın bu kişilere gitmesindense kendinde kalmasını sağlayabilir diş tedavisinde olduğu gibi en azından piyasada fiyatlar biraz daha düşebilir,insanlar hastahane ortamında daha steril ve güvenilir olarak ekim yaptırabilir elin usd-euro kazananı ile senin 5500 tl kazananını bir edip ne de olsa müşteri kaybı korkusu olmadığından senede 2-3 defa zam yapıp bu ülke ekmeğini yiyip bu denli davranmak ne denli doğru?Maalesef insanımız hep böyle müslamanızdır ramazan gelir ürünlere zam yapılır müslümanızdır evimizi 3-4 katı daha fazlaya kiraya vermek için kiracıyı evden çıkarmak için her türlü pisliği yaparız ülke tamamen ahlaki erazyona uğramış yazık cidden.