Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 100946 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #150 : 21 Temmuz 2022, 17:11:00 »
Bunların bahsettiğin durumla alakası yok kardeşim
Şu an yaşanan durumun farkında değilsiniz sanırım
Merkezin kirası 3 kat arttı
Elektirik 3 kat arttı
Yakıt 5 kat arttı
Elaman maaşları 3 kat arttı

Kısaca kimse isteyerek zam yapmıyor yapmak istemiyorlar mecbur kalıyorlar

Kısaca söyle belirteyim ben şu an yaptığım işte
6 ay önceye göre 4 kat zam yapmadan para kazanamıyorum
Yapımcada müsteri kaybettim ama mecburum
Keske yapmasam kazandığımız parayla mutluyduk
Maffettiler bizi

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #151 : 23 Temmuz 2022, 23:58:17 »
Şahin Çelik güncel fiyat 18.000 tl
Life Hair Şahin Çelik 2500 Greft Şaç Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28107.0
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

ekim_isterem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 28 Temmuz 2022, 10:47:48 »
Şahin Çelik fiyat 15 mi 18 mi

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #153 : 28 Temmuz 2022, 13:17:17 »
Şahin Çelik fiyat 15 mi 18 mi

18 fiyat aldım geçen hafta dostum
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 28 Temmuz 2022, 22:31:49 »
Sene içinde zam mı oldu ara zam yani...

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #155 : 28 Temmuz 2022, 22:40:47 »
Sene içinde zam mı oldu ara zam yani...
15 idi en son galiba ara zam gelmiş evet.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 29 Temmuz 2022, 11:52:28 »
Saç ekiminden ziyade Artık bu gidiş gidiş değil
Saç ektirmeyi ben geçtim 4 kişi bir yerde orurup yemek imkansız hale geldi. Yaşamsal ihtiyaçlarımız lüks oldu. Sadece yemeye içmeye bile paramız yetmiyor.

Binlerce insan forumda saç ektirmek için bekliyor ama fiyatlar yüzünden artık ektiremiyor
Piyasada sanıyor iş yok hasta yok.
Var dolu ama hayatımız alt üst oldu kilarımız 4 katı arttı bir anda eve giderken harcadığımız benzin maliyeti 4 kat arttı masraflarımız 4 kat arttı telefon kırılsa telefon almak için kredi çekmek gerek eskiden her sene aldığımız iphone yi şimdi almak hayal.

Açlık seviyesi 22 bin tl olmuş saç ekimi 35 olmuş çok mu? sakız paradan daha çok deger kazanıyor ülkede
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 11:58:44 Gönderen: ImPaLa »

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #157 : 29 Temmuz 2022, 15:37:10 »
Saç ekiminden ziyade Artık bu gidiş gidiş değil
Saç ektirmeyi ben geçtim 4 kişi bir yerde orurup yemek imkansız hale geldi. Yaşamsal ihtiyaçlarımız lüks oldu. Sadece yemeye içmeye bile paramız yetmiyor.

Binlerce insan forumda saç ektirmek için bekliyor ama fiyatlar yüzünden artık ektiremiyor
Piyasada sanıyor iş yok hasta yok.
Var dolu ama hayatımız alt üst oldu kilarımız 4 katı arttı bir anda eve giderken harcadığımız benzin maliyeti 4 kat arttı masraflarımız 4 kat arttı telefon kırılsa telefon almak için kredi çekmek gerek eskiden her sene aldığımız iphone yi şimdi almak hayal.

Açlık seviyesi 22 bin tl olmuş saç ekimi 35 olmuş çok mu? sakız paradan daha çok deger kazanıyor ülkede

+1
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 01 Ağustos 2022, 21:04:38 »
Ben medekste ektirdim kardeşim için Bugün randevu almaya gittik kmpnyaları var Ağustos sonuna kadar 10.000 TL eylülde 18-20 bin TL olacağını söylediler Ağustos için randevu aldık ama büyü fiyat artışları kapıda anladığım kadarıyla

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #159 : 01 Ağustos 2022, 21:37:22 »
winter is coming...😂
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Mehmet Şamil Eraslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #160 : 09 Ağustos 2022, 09:42:43 »
Bugün medekse fiyat sordum 15'000tl

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 09 Ağustos 2022, 13:25:24 »
Bugün medekse fiyat sordum 15'000tl

İndirim vardı sanırım bitmiş o süreç o zaman
Global Moderator

ubuntum

• Diavel Dark Rider
  • Yeni üye
  • *
  • Çok iste olsun…
« Yanıtla #162 : 10 Ağustos 2022, 10:03:00 »
İndirim vardı sanırım bitmiş o süreç o zaman
[/quote

Ben 8 ağustosta 10 bine oldum Temmuz ayında planlamıştık kapora yatırmıştım. Tam zamanında yapmışım demek ki 5 K az para değil :)
  • Ekim Tarihi: 08.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia, Coraspin
Medeks saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

If someone can then i can…

midfield_

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 13 Ağustos 2022, 13:21:59 »
merhaba,

ben de uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum taaki bu fahiş fiyat artışları olana kadar maalesef durum öyle bir hal aldı ki insanların fiyat algısı o kadar değişti ki 25-30 binler artık uygun fiyat olarak düşünülmeye başlanmış.Bu fiyatlarda artık nerdeyse en düşük fiyatlar olacak birkaç ay sonra.Şimdi bu adamlara sormak lazım kardeşim gerçekten samimiyseniz kur-enflasyon bu kadar değilken ne kadar kazanıyordunuz şimdi ne kadar kazanıyorsunuz?Benim saçımı bana ekiyorsunuz bir yerden azaltırken bir yeri örtüyorsunuz sonucu en iyi olsa bile en fazla % 80-85 seviyesine kadar çıkıyor bir çoğu da başarısız operasyon oluyor bu duruma artık sağlık bakanlığı el atmalıdır,insanlar göz göre kazıklatılmamalıdır.Ben cimerden yazdım ha bir şey olacağından değil ama bir farkındalık olsun en azından,gerekirse bakanlık bu işi kendi hastanelerinde devlete bağlı kişilerle gerçekleştirip paranın bu kişilere gitmesindense kendinde kalmasını sağlayabilir diş tedavisinde olduğu gibi en azından piyasada fiyatlar biraz daha düşebilir,insanlar hastahane ortamında daha steril ve güvenilir olarak ekim yaptırabilir elin usd-euro kazananı ile senin 5500 tl kazananını bir edip ne de olsa müşteri kaybı korkusu olmadığından senede 2-3 defa zam yapıp bu ülke ekmeğini yiyip bu denli davranmak ne denli doğru?Maalesef insanımız hep böyle müslamanızdır ramazan gelir ürünlere zam yapılır müslümanızdır evimizi 3-4 katı daha fazlaya kiraya vermek için kiracıyı evden çıkarmak için her türlü pisliği yaparız ülke tamamen ahlaki erazyona uğramış yazık cidden.

ubuntum

• Diavel Dark Rider
  • Yeni üye
  • *
  • Çok iste olsun…
« Yanıtla #164 : 13 Ağustos 2022, 13:27:47 »
merhaba,

ben de uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum taaki bu fahiş fiyat artışları olana kadar maalesef durum öyle bir hal aldı ki insanların fiyat algısı o kadar değişti ki 25-30 binler artık uygun fiyat olarak düşünülmeye başlanmış.Bu fiyatlarda artık nerdeyse en düşük fiyatlar olacak birkaç ay sonra.Şimdi bu adamlara sormak lazım kardeşim gerçekten samimiyseniz kur-enflasyon bu kadar değilken ne kadar kazanıyordunuz şimdi ne kadar kazanıyorsunuz?Benim saçımı bana ekiyorsunuz bir yerden azaltırken bir yeri örtüyorsunuz sonucu en iyi olsa bile en fazla % 80-85 seviyesine kadar çıkıyor bir çoğu da başarısız operasyon oluyor bu duruma artık sağlık bakanlığı el atmalıdır,insanlar göz göre kazıklatılmamalıdır.Ben cimerden yazdım ha bir şey olacağından değil ama bir farkındalık olsun en azından,gerekirse bakanlık bu işi kendi hastanelerinde devlete bağlı kişilerle gerçekleştirip paranın bu kişilere gitmesindense kendinde kalmasını sağlayabilir diş tedavisinde olduğu gibi en azından piyasada fiyatlar biraz daha düşebilir,insanlar hastahane ortamında daha steril ve güvenilir olarak ekim yaptırabilir elin usd-euro kazananı ile senin 5500 tl kazananını bir edip ne de olsa müşteri kaybı korkusu olmadığından senede 2-3 defa zam yapıp bu ülke ekmeğini yiyip bu denli davranmak ne denli doğru?Maalesef insanımız hep böyle müslamanızdır ramazan gelir ürünlere zam yapılır müslümanızdır evimizi 3-4 katı daha fazlaya kiraya vermek için kiracıyı evden çıkarmak için her türlü pisliği yaparız ülke tamamen ahlaki erazyona uğramış yazık cidden.
Haklısın kardeşim fiyatlar sürekli maiinipüle ediliyor bu işin hakkı 10-15 K civarındadır benim şahsi fikrim. Üstü fahiş fiyattır.
  • Ekim Tarihi: 08.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia, Coraspin
Medeks saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

If someone can then i can…

Facebook Twitter Instagram