Böyle olacağını bilseydim o zaman peşin konuşurdum forumda birkaç kişiye ikinci ekimde yarı fiyat söylediklerini görünce o rahatlıkla hiç görüşmedim merkezle fiyat konusunda
İlk ekimimde çok güzel oldu halbuki şimdi başka merkeze gitmeye korkuyorum 😅
Dostum kim ne derse desin,olay çok açık ve net.
Çok övdük,az da eleştirelim..överken de doğruyduk,yererken de öyleyiz.
Maalesef merkezlerimiz biraz referans kazandı mı,biraz reklam yapıldı mı hemen zam yapıştırmayı çok iyi biliyorlar,o durumda etik değerler,verilen sözler vs pek önemli olmuyor onlar için,parasına bakıyorlar yani..nasılsa müşteri sıkıntıları yok ya artık,bak 7 gün kimse aramasın bunları nasıl tornistan yapıyorlar.
Herkes zamanında fiyat/performans olduğu için Asuman Hair'e,Serkan Aygın'a yöneldi şimdi bakıyorum ne fiyatları kaldı ne performansları,bunlar belki farkında değiller ama forumda bilindiği için,insanlar çok riske girmek istemediği için çok tercih ediliyorlar,yoksa ülkenin en iyi ekimcileri olduğu için değil yoksa geçenlerde Gaziantepte ektiren biri vardı forumda, tek ekimi bunların tüm ekimlerinden iyiydi samimi söylüyorum.Zaten ülkenin en iyi ekimcileri Serkan Aygın'da toplanmış olamaz,Asuman hanım zaten doktor bile değil.
1 yıl önce 10-12 bin olan ekimlerin 30 bin olması da ne eflasyonla,ne de kurla açıklanacak şey değil
yoksa insanların maaşları da,kur da,altın da,borsa da aynı oranda artmadı.
Başka önerebileceğim merkezler var ama onlar da %300 zam yapar diye söylemeye korkuyorum 😆
Bol saçlı günlere..