Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 100976 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #120 : 16 Haziran 2022, 14:05:59 »
Merhaba arkadaşlar, ben 2016 yılında İzmir'de Sibel ULUSAN'a 3500 greft ekim yaptırdım. Alanım geniş olduğundan sadece ön kısımlara yapıldı ve tepeler kaldı. Önden gayet memnunum, tepelere de ikinci ekim yaparız diye konuşmuştuk fakat kaldı öyle. Şimdi yine Sibel ULUSAN'a yaptırayım diyorum da fiyatlar çok uçmuş. Tepelere yapılacağı için görsellikle ilgili çok sorun arz etmeyecek düşüncesindeyim. Çok fazla bütçem yok, en fazla 10000 TL gibi bir rakama önerebileceğiniz bir merkez var mıdır ? Önceliğim İzmir olmalı, teşekkürler.

Ekibi de var sibel hanımın daha uygun fiyatları.
Bir sor ara istersen

Sanchezski

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #121 : 27 Haziran 2022, 03:42:59 »
Merhaba arkadaşlar, Hakan Hoca euroyu kaça sabitliyor bilgisi olan var mıydı?

Serkan San

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #122 : 02 Temmuz 2022, 14:56:50 »
Serkan Aygın güncel 25.000Tl

Ağustos Eylül gibi 30-35 olur
  • Ekim Tarihi: 22.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 02 Temmuz 2022, 16:26:31 »
Serkan Aygın güncel 25.000Tl

Ağustos Eylül gibi 30-35 olur

Nereden biliyorsun zam geleceğini?

Serkan San

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #124 : 02 Temmuz 2022, 21:58:54 »
Olcayto Bey’e demiştim 25 sizin için düşük kalmış diye. Ağustos Eylül gibi artacak demişti.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 02 Temmuz 2022, 23:14:30 »
Olcayto Bey’e demiştim 25 sizin için düşük kalmış diye. Ağustos Eylül gibi artacak demişti.
Dostum tamamen bilmediğim için soruyorum,
25 Bin TL neden düşük? Bu işin maliyeti nedir? Kaç bin TL olmalı peki? Yani neye göre hesap yaptın ve düşük olduğuna kanaat getirdin merak ettim,hesabını bizimle paylaşır mısın rica etsem?
  • Yaşınız 31

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #126 : 02 Temmuz 2022, 23:51:36 »
Dostum tamamen bilmediğim için soruyorum,
25 Bin TL neden düşük? Bu işin maliyeti nedir? Kaç bin TL olmalı peki? Yani neye göre hesap yaptın ve düşük olduğuna kanaat getirdin merak ettim,hesabını bizimle paylaşır mısın rica etsem?
Keyfe keder hesap yapmış.
Her zam keldaşlara atılan bir oktur.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Serkan San

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #127 : 03 Temmuz 2022, 00:19:13 »
Bir hesap yaptığımdan değil. Diğer ekim merkezlerine bakınca o şekilde düşündüm. Serkan Aygın’ın ekipleri işini iyi yapıyor. Onlar 15-20 istiyorsa burası da fazlasını ister diye düşündüm.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 03 Temmuz 2022, 00:51:25 »
Bir hesap yaptığımdan değil. Diğer ekim merkezlerine bakınca o şekilde düşündüm. Serkan Aygın’ın ekipleri işini iyi yapıyor. Onlar 15-20 istiyorsa burası da fazlasını ister diye düşündüm.
Anladım dostum ne bileyim bunu merkezle paylaştığına göre daha içi dolu bi analiz ve hesap yaptın sandım.Zaten Serkan Aygın yeterli para kazanamıyor olsa o paradan ekim yapmaz diye düşünmüştüm aslında ben de.
Bu arada forumda kaç tane ekim konusu gezdin bilmiyorum ama forumu komple taramış biri olarak gene de söyleyeyim;o 15-20 k lık ekim yerleri de çok iyi işler çıkartıyorlar.hatta kimisi 2-3 güne yayıyor,daha maliyetli cihaz kullanıyor vs.
Ha sen dersin 15-20 k,ya da daha fazlasını alıp bu işi daha kötü yapanlar da var..e belki onlar çok fazla alıyordur,olamaz mı?
Neyse,insanlar düşüncelerini ifade etmekte özgür tabi ama umarım DOKU merkezi temsilcileri sözlerini ciddi bi öneri,bi tavsiye gibi algılayıp değerlendirmeye almaz.
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 04 Temmuz 2022, 13:43:07 »
Anladım dostum ne bileyim bunu merkezle paylaştığına göre daha içi dolu bi analiz ve hesap yaptın sandım.Zaten Serkan Aygın yeterli para kazanamıyor olsa o paradan ekim yapmaz diye düşünmüştüm aslında ben de.
Bu arada forumda kaç tane ekim konusu gezdin bilmiyorum ama forumu komple taramış biri olarak gene de söyleyeyim;o 15-20 k lık ekim yerleri de çok iyi işler çıkartıyorlar.hatta kimisi 2-3 güne yayıyor,daha maliyetli cihaz kullanıyor vs.
Ha sen dersin 15-20 k,ya da daha fazlasını alıp bu işi daha kötü yapanlar da var..e belki onlar çok fazla alıyordur,olamaz mı?
Neyse,insanlar düşüncelerini ifade etmekte özgür tabi ama umarım DOKU merkezi temsilcileri sözlerini ciddi bi öneri,bi tavsiye gibi algılayıp değerlendirmeye almaz.

Atıyorum 10bine de ekim yapanlar var. Belki daha aşağısına da vardır çok

Onlar da kazanıyor sonuçta. Neymiş 25bin düşükmüş :D

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 04 Temmuz 2022, 14:28:46 »
Atıyorum 10bine de ekim yapanlar var. Belki daha aşağısına da vardır çok

Onlar da kazanıyor sonuçta. Neymiş 25bin düşükmüş :D
Atıyorum;hesap yapmış olsa,maliyete göre kar oranı yıllık faizin altında kalıyo vs vs gibi bi sonuç çıkarsa amenna ama bariz kar olduğu ortada değil mi?Aylık  Kişi başı hesaptan gitsek; 5 personel maaşı,1 operasyon oda kirası,ekimde kullanılan alet ve ilaçlar,ofis giderleri günde 1 kişi için bunlar ayda 750 bin TL eder mi? Bırak 750 yi 300 bin TL eder mi?
Ekonomide maliyetin çok üzerinde satış değeri gösteren ticaret işlemlerine 'ekonomik balon' denir.Balon denmesinin sebebi de er geç patlamaya meyilli oluşundandır.
Şöyle FDA yan etkisi 0'a yakın,gerçek anlamda saç çıkaran ve daha kalıcı bi kellik ilacı onaylasın,çaresizce saç ekimine yönelen adamlara güzel bi alternatif oluşsun da bakalım 'ücreti düşük'  kalan merkezlerimiz fiyatları ne kadar arttıracak..
En nefret ettiğim şeylerden biri kraldan çok kralcı olmak.
  • Yaşınız 31

Serkan San

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #131 : 04 Temmuz 2022, 17:15:13 »
Atıyorum;hesap yapmış olsa,maliyete göre kar oranı yıllık faizin altında kalıyo vs vs gibi bi sonuç çıkarsa amenna ama bariz kar olduğu ortada değil mi?Aylık  Kişi başı hesaptan gitsek; 5 personel maaşı,1 operasyon oda kirası,ekimde kullanılan alet ve ilaçlar,ofis giderleri günde 1 kişi için bunlar ayda 750 bin TL eder mi? Bırak 750 yi 300 bin TL eder mi?
Ekonomide maliyetin çok üzerinde satış değeri gösteren ticaret işlemlerine 'ekonomik balon' denir.Balon denmesinin sebebi de er geç patlamaya meyilli oluşundandır.
Şöyle FDA yan etkisi 0'a yakın,gerçek anlamda saç çıkaran ve daha kalıcı bi kellik ilacı onaylasın,çaresizce saç ekimine yönelen adamlara güzel bi alternatif oluşsun da bakalım 'ücreti düşük'  kalan merkezlerimiz fiyatları ne kadar arttıracak..

Sen haklısın dostum
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 31

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #132 : 09 Temmuz 2022, 19:23:02 »
Çok haklı bir yorum. Serkan hocada yaklaşık 10 ekip var bu ekipler öğleden önce genelde revize operasyonlara öğleden sonra ise ana operasyonlara işlem yapıyorlar. kaldı ki ülkede asgari ücret 5bin lira, 25 bin neye ve kime göre ucuz?

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #133 : 10 Temmuz 2022, 21:21:40 »
Sleamlar Koray hoca kuru kaça sabitledi günceli bilen var mı?
Life Hair Şahin Çelik 2500 Greft Şaç Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28107.0
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member