Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 100979 defa)

crtkkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #105 : 04 Mayıs 2022, 01:29:06 »
Merhaba herkese,

Serkan Aygin 2850 Euro fiyat verdi 4200 greft icin. Yurt disindan yazdigim icin mi bu kadar yuksek fiyat verdiler? Yurt disindan bile yazmis olsam bu fiyat cok geldi bana. Yorumlariniz nedir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 04 Mayıs 2022, 21:37:07 »
Saç ekim merkezlerinin yurt dışı fiyatları bu şekilde
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2022, 07:23:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

caosbass

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 08 Mayıs 2022, 21:07:02 »
güncel fiyatlar,
asuman hanım 20-25 bin (greft sayısına göre)
sibel hanım doktor ekip paketlerine göre 3000, 2000, 1000 euro
şahin çelik 15 bin

KeLaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 06 Haziran 2022, 07:55:24 »
Merhabalar siteye uzun zamandır giriş yapamadım acaba yurtiçi vatandaşlar için asmed son fiyatı nedir ve randevuları kaç ay sonrasına veriyor.teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 06 Haziran 2022, 10:56:28 »
Merhabalar siteye uzun zamandır giriş yapamadım acaba yurtiçi vatandaşlar için asmed son fiyatı nedir ve randevuları kaç ay sonrasına veriyor.teşekkür ederim

Sanırım kuru 8 den sabitliyorlardı en son arayıp görüşerrek net bilgi al bence randevu alırsın
Global Moderator

Osman Kaan Co?kun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #110 : 06 Haziran 2022, 17:27:06 »
Saçında Egzemalı arkadaşlardan ekim yaptıran varmı acaba ? Serkan Aygın'ın WhatsApp'daki sekreterleri sormuştum uygunsunuz sorun yok demişlerdi. Egzemazı olupta ektiren arkadaşlarda sorun olmuşmuydu bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varmı ?

mt93

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #111 : 06 Haziran 2022, 18:10:49 »
Saçında Egzemalı arkadaşlardan ekim yaptıran varmı acaba ? Serkan Aygın'ın WhatsApp'daki sekreterleri sormuştum uygunsunuz sorun yok demişlerdi. Egzemazı olupta ektiren arkadaşlarda sorun olmuşmuydu bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varmı ?
Benim de egzamam var ben de aynı endişe ile sordum ve çok kişinin olduğunu sorun olmadığını söylediler. 26 mayısda ekim yaptırdım şu an için bi sorun yaşamadım

palyacomm

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 08 Haziran 2022, 12:34:56 »

Ben geçen yıl yaptırdım. EKimden önce merkez bana konzal şampuan + bir ilaç verdi kullandım iki hafta sonra ekime geçtim 2 haftada kafamda hiçbir şey kalmadı.

Winston75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 14 Haziran 2022, 23:46:21 »
Merhaba
Pasif olarak takip ediyordum burayı. Birkaç farklı platformu daha. Artık iş ciddiye bindi. Fiyat araştırmasına başladım.
Etik bulmadığım bir konu da yurtdışından gelene fiyatın farklı olması. Ben bunu kabul edemiyorum. Daha bugün Dr. Kinyasdan fiyat aldım. Ekim Kasım gibi ektirmek istiyorum. Bana 650€ kadar fiyat verdi.(Euro'ya ben çevirdim 3 ay sonra fiyatın ne olacağı belli değil) Buraya kadar tamam. Kabul edilebilir bir fiyat.(hatta otel ve transfer isterseniz +2000tl) Dedim ki Alman bir arkadaşımı da getireceğim. Ona fiyat 1800€.
Kendimi düşündüm gideceğim bir yabancı ülkeye oranın vatandaşına 1 olan bana 3 olacak.
Gitmem.
Hiç etik bulmuyorum. Bence terbiyesizlik.
Böyle yanardöner olmayan bir yer bulacağım inşallah.

Biomedhair daha mertti. Şubatta aldığım fiyat 8000tl Gold paket.
Zaten aşağı yukarı hepsinde paket dedikleri içerik aynı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 15 Haziran 2022, 01:21:47 »
Merhaba
Pasif olarak takip ediyordum burayı. Birkaç farklı platformu daha. Artık iş ciddiye bindi. Fiyat araştırmasına başladım.
Etik bulmadığım bir konu da yurtdışından gelene fiyatın farklı olması. Ben bunu kabul edemiyorum. Daha bugün Dr. Kinyasdan fiyat aldım. Ekim Kasım gibi ektirmek istiyorum. Bana 650€ kadar fiyat verdi.(Euro'ya ben çevirdim 3 ay sonra fiyatın ne olacağı belli değil) Buraya kadar tamam. Kabul edilebilir bir fiyat.(hatta otel ve transfer isterseniz +2000tl) Dedim ki Alman bir arkadaşımı da getireceğim. Ona fiyat 1800€.
Kendimi düşündüm gideceğim bir yabancı ülkeye oranın vatandaşına 1 olan bana 3 olacak.
Gitmem.
Hiç etik bulmuyorum. Bence terbiyesizlik.
Böyle yanardöner olmayan bir yer bulacağım inşallah.

Biomedhair daha mertti. Şubatta aldığım fiyat 8000tl Gold paket.
Zaten aşağı yukarı hepsinde paket dedikleri içerik aynı.

Euro kazanıyorsun dostum çok sıkıntı yapma
Biz burada tl kazanıp herşeye dolar kuru üzerinden ödeme yapıyoruz.
Bence parayı bir kenara bırak başarılı sonuç almak için araştırma yap
Olumsuz bir ekimde 10 bin eupro yu gözün kapalı verirsin düzelttirmek için benim gibi.
Global Moderator

Winston75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 15 Haziran 2022, 12:45:58 »
Ben aynı fikirde değilim.
Konu Euro kazanıp kazanmamak değil. Kazandığımı da ima etmedim.
Sık sık Almanya'ya gittiğimden oradaki arkadaşlar bana güveniyor ve ben nereye yaptırırsam oraya yaptıracaklarını söylüyorlar. Yani birden fazlalar.
Hatta bazı saç merkezlerinin Almanya'da şubeleri var. Yıkama ve sorunlarda birebir görüşmeler mümkün. ( Ön: Needclinic) olanlar var ve memnunlar.
Nitekim fiyata bakmamak olsaydı zaten Türkiye zorunlu olmazdı. Amaç fiyat/performans ikilisi.
En iyi hizmeti en iyi fiyata almak.
Yazınca yada arayınca 3 gün sonra geri dönenlerle işim yok.
Burası da incelediğim mecralardan biri. Özgür ve önyargısız olduğunu hissettiğim yazıları dikkate alıyorum.
Ben de NW6-7 saç var. Olur diyen çoğunluk. Olmaz diyen 1 yer oldu.
Su Sıralar 10-12k ya işlem yapılıyorsa ki daha ucuzları da var, Max 16-18k iyi bir yer için değer diyorum.

Vezne45

• Şahin Çelik Saç ekim sürecim
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #116 : 15 Haziran 2022, 13:33:01 »
Sık sık Almanya'ya gittiğimden oradaki arkadaşlar bana güveniyor ve ben nereye yaptırırsam oraya yaptıracaklarını söylüyorlar. Yani birden fazlalar.
Hatta bazı saç merkezlerinin Almanya'da şubeleri var. Yıkama ve sorunlarda birebir görüşmeler mümkün. ( Ön: Needclinic) olanlar var ve memnunlar.
Nitekim fiyata bakmamak olsaydı zaten Türkiye zorunlu olmazdı. Amaç fiyat/performans ikilisi.
Burası da incelediğim mecralardan biri. Özgür ve önyargısız olduğunu hissettiğim yazıları dikkate alıyorum.
Su Sıralar 10-12k ya işlem yapılıyorsa ki daha ucuzları da var, Max 16-18k iyi bir yer için değer diyorum.

Sonuç olarak kimse sana zorla ekim yaptırmıyor işine gelirse yaparsın. Ama Türk müşterilere kampanyalı fiyat yurtdışından gelenlere standart fiyat varmış gibi düşünülebilir ki ben haklı buluyorum.
  • Ekim Tarihi: 18.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik Lifehair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Evocapil plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 15 Haziran 2022, 19:48:56 »

Dostum durum burada böyle amacın düzgün ekim yaptırmak olmalı.
Yaşadığım ülkede 1500 euro 2500 euroya sana saç eken merkez var mı?

Ticaret bu canım cicim işi değil Sistem böyle sağlık sektöründe türkiyede
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #118 : 15 Haziran 2022, 20:17:03 »
Lafım meclisten dışarı ama yurtdışında yaşayan gurbetçiler biraz garip oluyor.

Saatlik en asgari ücret 12 Euro.
50 saat çalışma eşittir 600 euro.
600 Euro eşittir 11.000 Türk lirası
Medeks'te ekim yapılabilir.

Peki bu ne demek oluyor?
Sadece 6 gün çalışmak demek oluyor.

Biz Türkler ise 11k parayı 3 ayda yapabiliyoruz.
90 gün vs 6 gün artık farkı görebilirsiniz.

Durum bu haldeyken "biz gurbetçiyiz haksızlık" demek bence yersiz.

Bize indirimli fiyat size normal fiyat olarak perspektifi değiştirirsek durum çözülür.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Lost35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 16 Haziran 2022, 10:59:44 »
Merhaba arkadaşlar, ben 2016 yılında İzmir'de Sibel ULUSAN'a 3500 greft ekim yaptırdım. Alanım geniş olduğundan sadece ön kısımlara yapıldı ve tepeler kaldı. Önden gayet memnunum, tepelere de ikinci ekim yaparız diye konuşmuştuk fakat kaldı öyle. Şimdi yine Sibel ULUSAN'a yaptırayım diyorum da fiyatlar çok uçmuş. Tepelere yapılacağı için görsellikle ilgili çok sorun arz etmeyecek düşüncesindeyim. Çok fazla bütçem yok, en fazla 10000 TL gibi bir rakama önerebileceğiniz bir merkez var mıdır ? Önceliğim İzmir olmalı, teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram