Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 101012 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #75 : 15 Mart 2022, 04:48:13 »
Merhaba arkaslar. Bu ilk yorumum. Sac ektirdim bir kac hafta once ve ondan once hep bu forumdaki tavsiyelerinizi okudum ve size tesekkur etmek istiyorum kattiginiz degerli bilgiler icin.
Avrupa'da yasiyorum ve diger yurtdisinda yasayan arkadaslara önemli bir tavsiyem olacak.

Bildiginiz gibi, kliniklerle cogu zaman Whatsapp uzerinden temasa gecilir. Yurtdisindaki telefon numaranizla iletisime gectiginiz saniyede zaten kaybettiniz. Size özel bir promosyon hazir olacak. Sevgili gurbetcilere 1500 - 2000 euro fiyat sunulacak. Sadece bu haftalik özel kampanya tabiki. öyle merdiven altinda 500 euroya cimen adam gibi sac ekimi olmayacagina soz verecekler size tabiki telefondaki satis elemani... Bu arada 500 euro, 8200 tl eder. TR vatandaslarina sac ekim fiyatlari 6000 - 10 000 tl gibi bu aralar (370 - 600 euro).

Siz gurbetci kardeslerim, avrupda yasamanin ne kadar pahali oldugunu biliyorsunuz. Aradaki fark, yani 1000 - 1500 euro sokaktan toplanmiyor. Tabiki Turkiye'deki arkadaslara saygim sonsuz. Her yerin hayat kosullari farkli, ama ev kiralari, asgari ucret ve maaslara gore ayni orantida.

Ne yapacaksiniz?
Turkiyeden bir TR numarasi / SIM karti alacaksiniz ve Whatsapptan istediginiz klinikle irtibata gecin. Ikinci bir telefon kullanmanizi tavsiye ederim, cunku telefon gorusmesi olacak.
Neredensiniz sorusuna cevap: Uydurun bir sey. Ankara istanbul Izmir olmasin, yoksa tanidik cikar hahahah
Mesleginiz sorulacak, tabiki fiyat meslegine göre belirlenecek (sözde iyilesme surecinde daha iyi tavsiyeler vermek icin...yersen...): Uydurun asgari ucretli bir meslek. Ozel bir sirkette satis elemani, teknik eleman, pazarci , guvenlik, salla gitsin iste.
Otelde kalacam felan demeyin. Bir arkadasta/akrabada kaliyorum diyin. Yani otel fiyata dahil olmasin. Gizliden otel/airbnb kiralayin. Burada dikkatli olun, ameliyattan sonra sizi eve birakacaklar muhtemelen. Yani fazla atma.

Sonra depozito icin sizden para istenilecek. Turkiye de bir banka hesabiniz olmasi lazim, yada ayni soyisimde bir aile bireyi. O depozito atsin. Dekontu klinikteki elemanlara yollamaniz lazim.
Kalan ödemeyi nakit yapin ameliyat gununde.

Numaranizi hafiften anlarlarsa, ara sira yurt disina cikiyorum felan dersiniz, is icin,  ailem var gibi iste, sallayin birseyler. Ama fazla konusmayin

Bu verdigim tavsiyeler denendi. Tuttu. Saçlarim da aslan gibi cikiyor. He kaca yaptirdim? 9000 tl den az. (550 euro gibi).  Bir hafta kaldim TR de. Yerini soylemiyorum, asla soylemem de bu saatten sonra  ;D

Ama sizde avlanan keklik olmayin. Yillardir gurbetci = yuruyen para cuvali muamelesinden biktim tabi siz de biktiniz. Kolay gelsin ve doktor ismi olmayan yerlerde ekim yaptirmayin. Website'lerinde doktor ismi yazmiyorsa, baska kapiya. Paran varsa, secim hakki sizde....

Öncelikle bu forumdan TL ödemek için bu tarz oyunlara gerek olduğunu öğrenemezsin çünkü sağlıklı ve doğru operasyonlar için buna biz kesinlikle karşıyız

Senin akıl ettiğinle onlar her gün karşılaşıyor ve bu şekilde yaklaşan gurbetçilere neler yaptıklarını ben iyi biliyorum buna burada Köylü kurnazı deriz. kısaca bunu yemez kimse unutmayın mağzadan tşört almıyorsunuz.

Bunun operasyon kısmında kendilerini kandıran insanlar geçirecek 10 saati var ve her şey karşı tarafından elinde.. buna sinir olan  madem öyle gel böyle diyen insanlarla karşılaşa bilirsiniz. Büyük ihtimal. Çünkü kural belli fiyat belli. 

Gurbetçi arkadaşlar euro vermemek için hiç böyle yalana dolana başvurmayın
Saç ekim süreci 12 ay merkezinizle kuracağınız bir 12 ay bağ  olacak.
Ya da yaşadığınız ülkede ekim yaptırın daha uyguna bulursanız

3 kuruş para için Hayatınız boyunuzca kafanız da olacak bir işlemi riske atmayın.
Senim benim için bu normal görüne bilir ama para kazanacak kişiler için dolandırmaya kalkıyor hissi yaratır.

Ve biz burada gurbetcileri gözünden tanırız.

Saç ektireceğiniz yer de Kural neyse uymak gerekir uymuyorsa bu tarz yollara başvurmaktan kaçınıp uyan yere gitmek gerekir

Dürüst doğru olmayan birine saç ektirmek kimse istemez
Onlarda dürüst olmayan bir insana saç ekmek istemez

Forumun amacı İnsanların düzgün saç eken yerlere gitmesi
İşini düzgün yapan kurumları tercih etmesi
Saç ekimi merkezlerinden beklentimiz de işlerini çok iyi kaliteli yapmaları iken
Bir yandan da onları nasıl kandırırız mantığı etik olmaz.

Ava giderken av olursunuz.

Merkez böyle çalışıyorsa bunu kabul edip gidersin etmiyorsan oyun oynamaz ona gitmezsin bu kadar basit.

Saç ektin greftin yarısı çöpe atıldı ? Kara mı geçtin zarara mı uğradın nereden bileceksin?
Ya da alım yaparken %50 grefti öldürdü ? Sonuç başarısız doğal olarak merkeze 1 sene sonra gittin
E sende beni kandırmaya kalkmıştın allahın sopası yok derse ne diyeceksin?

Kısaca arkadaşlar gurbetçiler buradaki insanlar
Kurnazdır ve siz onları bu sekilde kandıracak yeneteklere sahip değilsiniz
Telefonda anlamazlar operasyon günü anlarlar ama kaçmaz anlarlar bir şekilde
Ve bu taktikleri bildikleri için sevmedikleri içten içe kızdıkları insana saç ekerler
Artık o yaptı biz yapmayalım mı derler yoksa ulan euro kazanıyor bir de bizi kandırmaya kalkıp bizim hakkımızı yedi diye mi düşünürler orası artık şans çünkü ekip de günlük olarak Hasta dan alınan paraya göre maaş alırlar euro kazanıyorsa euro TL kazanıyorsa TL.

Ben çok duydum hiç sorun değil gelsin o kandırdığını sansın diyen merkezleri. Benden uyarması saygılar sevgiler.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 15 Mart 2022, 13:25:51 »
Ekim merkezleri anlarsa durumu ve size saç ekimi yapmaktan vazgeçerlerse ne yapacaksınız?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #77 : 15 Mart 2022, 13:28:20 »
Ekim merkezleri anlarsa durumu ve size saç ekimi yapmaktan vazgeçerlerse ne yapacaksınız?
Merkez vazgeçse yine şükür etsin.

"Bizi enayi yerine koyuyor. Yer mi lan Anadolu çocuğu." edası ile bir ekim yapar, hem greftler gider hem para hem zaman hem psikoloji.

Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 15 Mart 2022, 13:38:49 »
Bence ekim merkezlerine yalan söylemeyin
« Son Düzenleme: 16 Mart 2022, 11:31:48 Gönderen: Pier »

stand

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #79 : 15 Mart 2022, 18:08:59 »

Saç ekim merkezlerinin gurbetçilerden daha fazla para istemesi gurbetçileri üzüyor olabilir ama 1000 euro için böyle oyunlar yapmaya değmez gerçekten.
Merkeze 12 ay boyunca bağlı kalacaksınız. Yarın bir gün ülkenize dönüp whatsapp üzerinden iletişime geçtiğiniz zaman anlamayacaklar mı?
Evet 1000 euro az bir para değil katılıyorum fakat ortalama 10-15 günlük maaşınız arkadaşlar.

fyodor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #80 : 15 Mart 2022, 21:10:42 »
Euro TL karşısında değer kazandıkça gurbetçilerimize bir hal oluyor :)

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 15 Mart 2022, 21:49:58 »
Saç ekim merkezlerinin gurbetçilerden daha fazla para istemesi gurbetçileri üzüyor olabilir ama 1000 euro için böyle oyunlar yapmaya değmez gerçekten.
Merkeze 12 ay boyunca bağlı kalacaksınız. Yarın bir gün ülkenize dönüp whatsapp üzerinden iletişime geçtiğiniz zaman anlamayacaklar mı?
Evet 1000 euro az bir para değil katılıyorum fakat ortalama 10-15 günlük maaşınız arkadaşlar.

Kardeşim bende yurtdışında yaşıyorum tanıdığım çok kişi var 1200-1300€ asgari ücretle çalışıyor 900-1000€ kira ödüyor, yemek vs. aylık geriye kalan para 100-150€, araban’da varsa bitti herşey çok zor geçinen insanlar var fazla genellememek lazım 1000€ az para değil
Saç Ekimim:
MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ (VIDEOLU) | 25.05.2021
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22452.0

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #82 : 15 Mart 2022, 22:01:09 »
Kardeşim bende yurtdışında yaşıyorum tanıdığım çok kişi var 1200-1300€ asgari ücretle çalışıyor 900-1000€ kira ödüyor, yemek vs. aylık geriye kalan para 100-150€, araban’da varsa bitti herşey çok zor geçinen insanlar var fazla genellememek lazım 1000€ az para değil
Asgari ücret 2022 Ocak ayında Almanya'da 1620. Fransa'da 1560 gayme civarında.

3 odalı bir evin kirası ise tam Berlin'in ortasında oturmadığın sürece 550-800 gayme arası.

Kaldı 850 euro. Hayırlı işler.

Biz Türkiye'de yaşayanları çok saf mı zannediyorsunuz dostum anlamadım. Bizler mekana girer girmez cirosunu hesaplayan adamlarız bizden kaçmaz. Hele ekim merkezi 1 kilometreden anlar gurbetçiyi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 15 Mart 2022, 22:12:32 »
Asgari ücret 2022 Ocak ayında Almanya'da 1620. Fransa'da 1560 gayme civarında.

3 odalı bir evin kirası ise tam Berlin'in ortasında oturmadığın sürece 550-800 gayme arası.

Kaldı 850 euro. Hayırlı işler.

Biz Türkiye'de yaşayanları çok saf mı zannediyorsunuz dostum anlamadım. Bizler mekana girer girmez cirosunu hesaplayan adamlarız bizden kaçmaz. Hele ekim merkezi 1 kilometreden anlar gurbetçiyi.

Kanıt istiyorsun buyur sana kanıt:
Taksici olarak çalışmak: aylık 1200€ (https://www.steirerjobs.at/jobs/taxilenker-in-mietwagenlenker-in,43172) dilersen google çeviri ile kontrol edebilirsin.

Tek kişilik 43m2 ev https://www.willhaben.at/iad/immobilien/d/mietwohnungen/niederoesterreich/baden/single-paerchenwohnung-mit-balkon-und-43m2-dachterasse-552474432 (837€, elektriğiyle 900€yu bulur)

Evet çok iyi para kazananlar’da var her yerde olduğu gibi ama burada herkes süper hayat yaşamıyor kardeşim.
Saç Ekimim:

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 15 Mart 2022, 22:19:11 »
İnşallah dünyadaki herkes çok para kazansın, herkes en iyi yerlere ulaşsın kardeşim ben kıyaslaştırmaktan yana değilim, demek istediğim tek şey, avrupadaki yaşayan herkes süper bir hayat yaşamıyor, herkesin durumu başka. Çok iyi yaşayanlar var, kötü yaşayanlar var. Ama HERKES süper yaşıyor denmez
Saç Ekimim:

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #85 : 15 Mart 2022, 22:25:29 »
İnşallah dünyadaki herkes çok para kazansın, herkes en iyi yerlere ulaşsın kardeşim ben kıyaslaştırmaktan yana değilim, demek istediğim tek şey, avrupadaki yaşayan herkes süper bir hayat yaşamıyor, herkesin durumu başka. Çok iyi yaşayanlar var, kötü yaşayanlar var. Ama HERKES süper yaşıyor denmez
Abi tamam evi anladım. Civar olanlar da var hadi daha az lüks olsun ev 800 Euro verdin diyelim. Yani asgari ücret bile verilmeyen bir iş nasıl olur anlamıyorum. Ilan da yeni. Orada asgari ücretin altında çalışan var mı bu şekilde?

proxima

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 16 Mart 2022, 06:56:42 »
Kanıt istiyorsun buyur sana kanıt:
Taksici olarak çalışmak: aylık 1200€ (https://www.steirerjobs.at/jobs/taxilenker-in-mietwagenlenker-in,43172) dilersen google çeviri ile kontrol edebilirsin.

Tek kişilik 43m2 ev https://www.willhaben.at/iad/immobilien/d/mietwohnungen/niederoesterreich/baden/single-paerchenwohnung-mit-balkon-und-43m2-dachterasse-552474432 (837€, elektriğiyle 900€yu bulur)

Evet çok iyi para kazananlar’da var her yerde olduğu gibi ama burada herkes süper hayat yaşamıyor kardeşim.

taksici olaral çalışmak aylık 1200+günlük harcırah parası diyor orada yalnız benim anlamadığım örnek verdiğiniz sitelerde 2 odalı 650 euroya da ev var, 2200 euroya da iş var niye alt limitten örnek veriyorsunuz? türkiye ile avrupa ortalaması aynı denmiş yukarıda türkiyede devlet kiranızı ödeyemeyince kira yardımı yapmıyor mesela. çocuk başına para ödemiyor. almanya ve avrupadaki gurbetçilerin türkiye avrupadan daha iyi ya da eşit hayalciliğini artık türkiyede kimse kabul etmiyor. internet icat edildi...

iddia ediyorum gurbetçilerin %99 u türkiyede 6 ay dayanamaz. geçen hafta halamla kuzenim birbirine girdi, niye? halam almanyada hayatın zor olduğunu haftada 37 saat çalıştıklarını türkiyede kimsenin çalışmadığını iddia ediyordu bunu söylediği çocuk haftada 54 saat çalışıp 5500 lira maaş alıyor. benzin 23 lira oldu diyor halam diyor ki almanyada da 2 euro yani 32 lira, almanyada lira mı kazanıyorsunuz diyor siz orayı cennet zannedin türkiyenin tırnağı değil diyor alman vatandaşı halam :) 10 gün türkiyede kaldı 1500 euroyu bozdurup bitiremedi harca harca...türkiye çok ucuz ya diyor :)

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #87 : 16 Mart 2022, 15:03:00 »
Diğer yorumumu okuyun lütfen. Herkes öyle demiyorum ama bu şekil yaşayan çok insan tanıyorum, düşük maaş ve yüksek kira ödemek zorunda kalan ve ayın sonunu zor getiren. Ama evet, diğer yandan işletmesi olup aylık 8000-10000€ kazanan insanlar’da tanıyorum, herkesin durumu farklı, bu konu 100000 kere konuşulmuştur ve saç ekimiyle alakası olmadığından uzatmak istemiyorum ama tek demek istediğim, herkes 3000-4000€ maaş almıyor, herkesin durumu farklı
Saç Ekimim:

stand

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #88 : 16 Mart 2022, 15:38:15 »
Diğer yorumumu okuyun lütfen. Herkes öyle demiyorum ama bu şekil yaşayan çok insan tanıyorum, düşük maaş ve yüksek kira ödemek zorunda kalan ve ayın sonunu zor getiren. Ama evet, diğer yandan işletmesi olup aylık 8000-10000€ kazanan insanlar’da tanıyorum, herkesin durumu farklı, bu konu 100000 kere konuşulmuştur ve saç ekimiyle alakası olmadığından uzatmak istemiyorum ama tek demek istediğim, herkes 3000-4000€ maaş almıyor, herkesin durumu farklı
Saç ekim merkezlerinin Türkiye'de yaşayanlara uygun fiyat vermesi sizi yolunacak kaz yerine koymasından değil arkadaşlar aksine Türkiye'de yaşayanlar için bir kampanya gibi düşünebilirsiniz  :)
Sonuçta burada bir insan 4-5 maaşı ile anca saç ektirebiliyor. Bence çoğu ekim merkezi yabancı turistlere verdiği rakamın aşağısında fiyat veriyordur gurbetçilere.

Vezne45

• Şahin Çelik Saç ekim sürecim
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 16 Mart 2022, 16:08:51 »
Eğer ben ekimci olsam ve bana yalan söylendiğini anlasam baya rezil bir ekimle yollardım arkadaşı. Köylü kurnazlığı yapmayın 3 kuruş için, bide akıl vermişler herkes saf ya ;D. %90 yakalanırsınız ve hayatınızın hatası olur işine gelmeyen böyle yapmayan yerlerde var oraya ektirsin.
  • Ekim Tarihi: 18.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik Lifehair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Evocapil plus

Facebook Twitter Instagram