Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 100984 defa)

mt93

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #61 : 09 Şubat 2022, 11:44:09 »
ASMED euro kuru 8 TL olarak sabitlemiş

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 11 Şubat 2022, 14:12:10 »
Fiyatlar baya artmış

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 12 Şubat 2022, 17:50:18 »
2 kilo domates 60 tl olunca normal oluyor fiyatların artması:)
Global Moderator

Furkan Aksoy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 22 Şubat 2022, 23:38:08 »
Dostlar Ankara güncel fiyatlar :
Suat çiçek 25000₺
Serdar Gökrem:18000
Erkan ozgun 12500
Emphair:13000
Erkan güdül 12000-20000
Estelife 7000
Akay hair 8000

Seawolf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 02 Mart 2022, 15:59:53 »
İstanbul için max 15 bandında biryer düşünüyorum. Yorumlardan medeks mantıklı gibi çıkıyor. Başka önerisi olan var mı acaba ?

Tomjerry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 02 Mart 2022, 16:25:59 »
Ahmet tosun iyi diyorlar

SOMALI35

• Full Member
« Yanıtla #67 : 03 Mart 2022, 07:07:24 »
Medeks iyi tercih..
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 04 Mart 2022, 02:33:09 »
İstanbul için max 15 bandında biryer düşünüyorum. Yorumlardan medeks mantıklı gibi çıkıyor. Başka önerisi olan var mı acaba ?

Medeks fiyatına göre başarılı araştır kararını ver
Global Moderator

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 07 Mart 2022, 21:19:09 »
Medeks fiyat ve performans olarak çok iyi
« Son Düzenleme: 09 Mart 2022, 11:23:22 Gönderen: Hintell »

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 09 Mart 2022, 17:14:11 »
Beyler bu merkezlerin yaptıkları zamlar yılbaşından yılbaşına oluyor değil mi?

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #71 : 09 Mart 2022, 22:28:49 »
Beyler bu merkezlerin yaptıkları zamlar yılbaşından yılbaşına oluyor değil mi?

Hiç belli olmaz orası, kur 2-3 oynar bi bakmışsın zamlanır.
Veya kitlesinde artış vardır isim yapmıştır zamlanır vs

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 10 Mart 2022, 10:09:02 »
Hiç belli olmaz orası, kur 2-3 oynar bi bakmışsın zamlanır.
Veya kitlesinde artış vardır isim yapmıştır zamlanır vs

Şu anda ucuz sayılabilecek ekim yapanlara yarar bu bence. Millet daha az paraya işimi halledeyim diyebilir

arma2022

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 14 Mart 2022, 19:48:23 »
Merhaba arkaslar. Bu ilk yorumum. Sac ektirdim bir kac hafta once ve ondan once hep bu forumdaki tavsiyelerinizi okudum ve size tesekkur etmek istiyorum kattiginiz degerli bilgiler icin.
Avrupa'da yasiyorum ve diger yurtdisinda yasayan arkadaslara önemli bir tavsiyem olacak.

Bildiginiz gibi, kliniklerle cogu zaman Whatsapp uzerinden temasa gecilir. Yurtdisindaki telefon numaranizla iletisime gectiginiz saniyede zaten kaybettiniz. Size özel bir promosyon hazir olacak. Sevgili gurbetcilere 1500 - 2000 euro fiyat sunulacak. Sadece bu haftalik özel kampanya tabiki. öyle merdiven altinda 500 euroya cimen adam gibi sac ekimi olmayacagina soz verecekler size tabiki telefondaki satis elemani... Bu arada 500 euro, 8200 tl eder. TR vatandaslarina sac ekim fiyatlari 6000 - 10 000 tl gibi bu aralar (370 - 600 euro).

Siz gurbetci kardeslerim, avrupda yasamanin ne kadar pahali oldugunu biliyorsunuz. Aradaki fark, yani 1000 - 1500 euro sokaktan toplanmiyor. Tabiki Turkiye'deki arkadaslara saygim sonsuz. Her yerin hayat kosullari farkli, ama ev kiralari, asgari ucret ve maaslara gore ayni orantida.

Ne yapacaksiniz?
Turkiyeden bir TR numarasi / SIM karti alacaksiniz ve Whatsapptan istediginiz klinikle irtibata gecin. Ikinci bir telefon kullanmanizi tavsiye ederim, cunku telefon gorusmesi olacak.
Neredensiniz sorusuna cevap: Uydurun bir sey. Ankara istanbul Izmir olmasin, yoksa tanidik cikar hahahah
Mesleginiz sorulacak, tabiki fiyat meslegine göre belirlenecek (sözde iyilesme surecinde daha iyi tavsiyeler vermek icin...yersen...): Uydurun asgari ucretli bir meslek. Ozel bir sirkette satis elemani, teknik eleman, pazarci , guvenlik, salla gitsin iste.
Otelde kalacam felan demeyin. Bir arkadasta/akrabada kaliyorum diyin. Yani otel fiyata dahil olmasin. Gizliden otel/airbnb kiralayin. Burada dikkatli olun, ameliyattan sonra sizi eve birakacaklar muhtemelen. Yani fazla atma.

Sonra depozito icin sizden para istenilecek. Turkiye de bir banka hesabiniz olmasi lazim, yada ayni soyisimde bir aile bireyi. O depozito atsin. Dekontu klinikteki elemanlara yollamaniz lazim.
Kalan ödemeyi nakit yapin ameliyat gununde.

Numaranizi hafiften anlarlarsa, ara sira yurt disina cikiyorum felan dersiniz, is icin,  ailem var gibi iste, sallayin birseyler. Ama fazla konusmayin

Bu verdigim tavsiyeler denendi. Tuttu. Saçlarim da aslan gibi cikiyor. He kaca yaptirdim? 9000 tl den az. (550 euro gibi).  Bir hafta kaldim TR de. Yerini soylemiyorum, asla soylemem de bu saatten sonra  ;D

Ama sizde avlanan keklik olmayin. Yillardir gurbetci = yuruyen para cuvali muamelesinden biktim tabi siz de biktiniz. Kolay gelsin ve doktor ismi olmayan yerlerde ekim yaptirmayin. Website'lerinde doktor ismi yazmiyorsa, baska kapiya. Paran varsa, secim hakki sizde....

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #74 : 14 Mart 2022, 21:19:26 »
Merhaba arkaslar. Bu ilk yorumum. Sac ektirdim bir kac hafta once ve ondan once hep bu forumdaki tavsiyelerinizi okudum ve size tesekkur etmek istiyorum kattiginiz degerli bilgiler icin.
Avrupa'da yasiyorum ve diger yurtdisinda yasayan arkadaslara önemli bir tavsiyem olacak.

Bildiginiz gibi, kliniklerle cogu zaman Whatsapp uzerinden temasa gecilir. Yurtdisindaki telefon numaranizla iletisime gectiginiz saniyede zaten kaybettiniz. Size özel bir promosyon hazir olacak. Sevgili gurbetcilere 1500 - 2000 euro fiyat sunulacak. Sadece bu haftalik özel kampanya tabiki. öyle merdiven altinda 500 euroya cimen adam gibi sac ekimi olmayacagina soz verecekler size tabiki telefondaki satis elemani... Bu arada 500 euro, 8200 tl eder. TR vatandaslarina sac ekim fiyatlari 6000 - 10 000 tl gibi bu aralar (370 - 600 euro).

Siz gurbetci kardeslerim, avrupda yasamanin ne kadar pahali oldugunu biliyorsunuz. Aradaki fark, yani 1000 - 1500 euro sokaktan toplanmiyor. Tabiki Turkiye'deki arkadaslara saygim sonsuz. Her yerin hayat kosullari farkli, ama ev kiralari, asgari ucret ve maaslara gore ayni orantida.

Ne yapacaksiniz?
Turkiyeden bir TR numarasi / SIM karti alacaksiniz ve Whatsapptan istediginiz klinikle irtibata gecin. Ikinci bir telefon kullanmanizi tavsiye ederim, cunku telefon gorusmesi olacak.
Neredensiniz sorusuna cevap: Uydurun bir sey. Ankara istanbul Izmir olmasin, yoksa tanidik cikar hahahah
Mesleginiz sorulacak, tabiki fiyat meslegine göre belirlenecek (sözde iyilesme surecinde daha iyi tavsiyeler vermek icin...yersen...): Uydurun asgari ucretli bir meslek. Ozel bir sirkette satis elemani, teknik eleman, pazarci , guvenlik, salla gitsin iste.
Otelde kalacam felan demeyin. Bir arkadasta/akrabada kaliyorum diyin. Yani otel fiyata dahil olmasin. Gizliden otel/airbnb kiralayin. Burada dikkatli olun, ameliyattan sonra sizi eve birakacaklar muhtemelen. Yani fazla atma.

Sonra depozito icin sizden para istenilecek. Turkiye de bir banka hesabiniz olmasi lazim, yada ayni soyisimde bir aile bireyi. O depozito atsin. Dekontu klinikteki elemanlara yollamaniz lazim.
Kalan ödemeyi nakit yapin ameliyat gununde.

Numaranizi hafiften anlarlarsa, ara sira yurt disina cikiyorum felan dersiniz, is icin,  ailem var gibi iste, sallayin birseyler. Ama fazla konusmayin

Bu verdigim tavsiyeler denendi. Tuttu. Saçlarim da aslan gibi cikiyor. He kaca yaptirdim? 9000 tl den az. (550 euro gibi).  Bir hafta kaldim TR de. Yerini soylemiyorum, asla soylemem de bu saatten sonra  ;D

Ama sizde avlanan keklik olmayin. Yillardir gurbetci = yuruyen para cuvali muamelesinden biktim tabi siz de biktiniz. Kolay gelsin ve doktor ismi olmayan yerlerde ekim yaptirmayin. Website'lerinde doktor ismi yazmiyorsa, baska kapiya. Paran varsa, secim hakki sizde....
Hintel abi bundan birkaç hafta önce bir konu açtı. Kısaca şöyle dedi:

"Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorsanız Türkiye'de yaşıyormuş gibi yapmayın. Ekim yapan yerler çok yüksek ihtimal anlıyor. Hatta adamın gözünün ferinden anlıyorlar. Böyle bir durum olunca aranızda olumsuz bir hava oluşabilir. Ekimci yalancı olduğunuzu bildiğinden özenmeyebilir vs."

Daha önce bunu yapıp ekimcilerin anladığı olmuş. Çok kötü hissetmişler.

Küçük bir uyarıdır.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram