Gönderen Konu: Saç Ekimi Fiyatları 2022  (Okunma sayısı 100977 defa)

RustCohle.

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi Fiyatları 2022
« Yanıtla #90 : 16 Mart 2022, 16:14:41 »
Merhaba arkaslar. Bu ilk yorumum. Sac ektirdim bir kac hafta once ve ondan once hep bu forumdaki tavsiyelerinizi okudum ve size tesekkur etmek istiyorum kattiginiz degerli bilgiler icin.
Avrupa'da yasiyorum ve diger yurtdisinda yasayan arkadaslara önemli bir tavsiyem olacak.

Bildiginiz gibi, kliniklerle cogu zaman Whatsapp uzerinden temasa gecilir. Yurtdisindaki telefon numaranizla iletisime gectiginiz saniyede zaten kaybettiniz. Size özel bir promosyon hazir olacak. Sevgili gurbetcilere 1500 - 2000 euro fiyat sunulacak. Sadece bu haftalik özel kampanya tabiki. öyle merdiven altinda 500 euroya cimen adam gibi sac ekimi olmayacagina soz verecekler size tabiki telefondaki satis elemani... Bu arada 500 euro, 8200 tl eder. TR vatandaslarina sac ekim fiyatlari 6000 - 10 000 tl gibi bu aralar (370 - 600 euro).

Siz gurbetci kardeslerim, avrupda yasamanin ne kadar pahali oldugunu biliyorsunuz. Aradaki fark, yani 1000 - 1500 euro sokaktan toplanmiyor. Tabiki Turkiye'deki arkadaslara saygim sonsuz. Her yerin hayat kosullari farkli, ama ev kiralari, asgari ucret ve maaslara gore ayni orantida.

Ne yapacaksiniz?
Turkiyeden bir TR numarasi / SIM karti alacaksiniz ve Whatsapptan istediginiz klinikle irtibata gecin. Ikinci bir telefon kullanmanizi tavsiye ederim, cunku telefon gorusmesi olacak.
Neredensiniz sorusuna cevap: Uydurun bir sey. Ankara istanbul Izmir olmasin, yoksa tanidik cikar hahahah
Mesleginiz sorulacak, tabiki fiyat meslegine göre belirlenecek (sözde iyilesme surecinde daha iyi tavsiyeler vermek icin...yersen...): Uydurun asgari ucretli bir meslek. Ozel bir sirkette satis elemani, teknik eleman, pazarci , guvenlik, salla gitsin iste.
Otelde kalacam felan demeyin. Bir arkadasta/akrabada kaliyorum diyin. Yani otel fiyata dahil olmasin. Gizliden otel/airbnb kiralayin. Burada dikkatli olun, ameliyattan sonra sizi eve birakacaklar muhtemelen. Yani fazla atma.

Sonra depozito icin sizden para istenilecek. Turkiye de bir banka hesabiniz olmasi lazim, yada ayni soyisimde bir aile bireyi. O depozito atsin. Dekontu klinikteki elemanlara yollamaniz lazim.
Kalan ödemeyi nakit yapin ameliyat gununde.

Numaranizi hafiften anlarlarsa, ara sira yurt disina cikiyorum felan dersiniz, is icin,  ailem var gibi iste, sallayin birseyler. Ama fazla konusmayin

Bu verdigim tavsiyeler denendi. Tuttu. Saçlarim da aslan gibi cikiyor. He kaca yaptirdim? 9000 tl den az. (550 euro gibi).  Bir hafta kaldim TR de. Yerini soylemiyorum, asla soylemem de bu saatten sonra  ;D

Ama sizde avlanan keklik olmayin. Yillardir gurbetci = yuruyen para cuvali muamelesinden biktim tabi siz de biktiniz. Kolay gelsin ve doktor ismi olmayan yerlerde ekim yaptirmayin. Website'lerinde doktor ismi yazmiyorsa, baska kapiya. Paran varsa, secim hakki sizde....

Memleket Kayseri mi? Bi de marifet gibi ballandıra ballandıra kalın puntolarla rehber niteliğinde yazmış.. Sana uyuz olup kafanı çim adam gibi ekmediklerine dua et..

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #91 : 16 Mart 2022, 20:54:14 »
Kardeşim bende yurtdışında yaşıyorum tanıdığım çok kişi var 1200-1300€ asgari ücretle çalışıyor 900-1000€ kira ödüyor, yemek vs. aylık geriye kalan para 100-150€, araban’da varsa bitti herşey çok zor geçinen insanlar var fazla genellememek lazım 1000€ az para değil

Siyaset yapmak değil amacım
Ama hayatımda bu kadar bi yerden uydurma görmedim
Abicim durumun baya kötüymüş iban at istersen destek olalım

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 17 Mart 2022, 00:12:25 »
1. Şahsi olarak kendimden bahsetmiyorum, zaten öyle belirttim tekrar okursanız ve 2. Lütfen diğer yorumumu okuyunuz, herkes öyle demedim zaten çünkü herkes 1200€ya çalışmıyor. Ama diğer yandan herkes 3000€ya’da çalışmıyor, demek istediğim bu. Uydurma diyorsanız attığım linklere göz atın. Artık saç ekimi konusunun dışına çıktığımız için bir dahada yorum yapmayacağım buraya. Amacım, yurtdışı çok kötü veya süper demek değil. Sadece, herkes 3000€ maaş almıyor, az para kazanan insanlar’da var, çok kez yazmış olduğum gibi. İnanmak isteyen inanır, inanmamak isteyen inanmaz
Saç Ekimim:
MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ (VIDEOLU) | 25.05.2021
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22452.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 17 Mart 2022, 01:08:46 »
1. Şahsi olarak kendimden bahsetmiyorum, zaten öyle belirttim tekrar okursanız ve 2. Lütfen diğer yorumumu okuyunuz, herkes öyle demedim zaten çünkü herkes 1200€ya çalışmıyor. Ama diğer yandan herkes 3000€ya’da çalışmıyor, demek istediğim bu. Uydurma diyorsanız attığım linklere göz atın. Artık saç ekimi konusunun dışına çıktığımız için bir dahada yorum yapmayacağım buraya. Amacım, yurtdışı çok kötü veya süper demek değil. Sadece, herkes 3000€ maaş almıyor, az para kazanan insanlar’da var, çok kez yazmış olduğum gibi. İnanmak isteyen inanır, inanmamak isteyen inanmaz

Dostum burada da 25 bin tl saç ekim parası verenlerin hiç biri 25 bin tl maaş almıyor herkes biriktirip 6/7 maaşı ile saç ektiriyor
Global Moderator

benfares_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 17 Mart 2022, 03:34:18 »
Admin bey bu konu hakkında hiç bişey iddia etmedimki zaten, eminim öyledir 1-2 sene’de para biriktiren vardır ekim için, belki 5 sene para biriktiren vardır, konu bu değil
Saç Ekimim:
MEDEKS HAIR CENTER 5300 GREFT SAÇ EKİMİ (VIDEOLU) | 25.05.2021
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22452.0

Osman Kaan Co?kun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 27 Mart 2022, 22:36:21 »
Merhabalar ASMED  şuan ki kur ile hala 8 tl mi yoksa fiyatları değişti mi ?  Birde Dr.Serkan Aygın mı yoksa ASMED mi ? sizce hangisini önerirsiniz.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #96 : 27 Mart 2022, 23:05:13 »
Selamlar,

Neden merkezler ile iletişime geçerek sormuyorsunuz? Bilemeyiz ki güncel fiyatları belki bu hafta itibariyle değiştirecekler kur fiyatlarını. Foruma göre en son ekim yapanlar 8 TL sabit kurdan Türk hastalar için ekim yapıyorlar. İki merkezde iyi ve hastasının arkasında duran kaliteli merkezler. Forum da bu iki merkezinde sonuçları oldukça fazla var. Bence siz iki merkezle iletişime geçip planlama rica edip en son olarak kararı kendiniz verin.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 22 Nisan 2022, 22:02:33 »
Merkezlere yılbaşı olmadan başka zam gelmese bari

aydinkoylu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 29 Nisan 2022, 16:20:27 »
Serkan Aydın Mı? ASMED mi?

sorusu şunla aynı

Renault Fluence mi Mercedes E200 Mü?

Asmed için sürekli para biriktiriyorum. Ama Asmed'in fiyatı daha hızlı yükseliyor malesef. 8 TL ama her an yükselebilir. Alp Bayramoğlu seçeneğide kalkmış. Kendisi Asmed'den ayrılıyormuş.

Merhabalar ASMED  şuan ki kur ile hala 8 tl mi yoksa fiyatları değişti mi ?  Birde Dr.Serkan Aygın mı yoksa ASMED mi ? sizce hangisini önerirsiniz.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 29 Nisan 2022, 19:21:06 »
Serkan Aydın Mı? ASMED mi?

sorusu şunla aynı

Renault Fluence mi Mercedes E200 Mü?

Asmed için sürekli para biriktiriyorum. Ama Asmed'in fiyatı daha hızlı yükseliyor malesef. 8 TL ama her an yükselebilir. Alp Bayramoğlu seçeneğide kalkmış. Kendisi Asmed'den ayrılıyormuş.

Eğer Alp Bayramoğluna saç ektirmeyi düşünüyorsanız bu bir fırsat olabilir aslında, asmedden ayrılıp başka bir sektöre yönelmeyecekse eğer büyük ihtimalle kendi kliniğini açacaktır. Bu sayede siz de yeni kliniğinin yeni hastalarından biri olabilirsiniz, klinik yeni olunca da illa ki başlangıç fiyatları uygun olacaktır , özellikle asmed e göre. Bu sayede siz de Alp bey e saç ektirebilirsiniz DAha uygun bir miktar karşılığında.
Tabi bu saydığım durumlar Alp Bey ayrılırsa ve kendi kliniğine geçerse olabilir. İyi araştırın derim.

aydinkoylu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 29 Nisan 2022, 19:34:08 »
Alp Bayramoğlu Profesörmüş. Sanıyorum Üniversitede hoca olarak hayatına devam edecekmiş, bu yüzden ayrılıyormuş.
Dediğiniz şekilde olursa evet fiyat olarak bu büyük bir avantaj olur. Özellikle Asmed'deki imkanların benzerini sağlayabilirse (robotla saç sayımı, KEEP kalemiyle ekimi, Manuel greft alımı, kendisinin tecrübeli el işçiliği yapan elemanlar gibi) gayet güzel olabilir.

Alp Hoca manuel saç alımını yapıyor. Ancak kanal açma, saç yerleştirme gibi işlemleri 10 senedir tecrübeli personel gerçekleştiriyor. O adımlarında önemli olduğunu düşünüyorum.
2 ay önce Böbrek kanseri ameliyatı olmasaydım(Tevafuk Saç ekim operasyon günü, başka bir ameliyat olmuş oldum.) 2 ay önce 60 bin liradan hayalimdeki ekim gerçekleşmiş olacaktı. Her işte bir hayır vardır. Ama yine de çok üzgünüm. Ankara'daki her yerin bir falsosu var. 300 greft bile kaybetmektense 4 katı para vermeye razıyım. Para kazanılır ama kaybolan greftler geri gelmiyor. Doktorlara da ulaşamıyorum. Ulaşsam onlara derdimi yanıp bir ayrıcalık talep edecektim. Koray Bey'in ücretine erişemiyorum ama keşke klinik imkanlarını kullanabileceğim 3.4. ödeme seçenekli imkan sağlasalar. Yada Alp Bayramoğlu ekim merkezi açsa.

Eğer Alp Bayramoğluna saç ektirmeyi düşünüyorsanız bu bir fırsat olabilir aslında, asmedden ayrılıp başka bir sektöre yönelmeyecekse eğer büyük ihtimalle kendi kliniğini açacaktır. Bu sayede siz de yeni kliniğinin yeni hastalarından biri olabilirsiniz, klinik yeni olunca da illa ki başlangıç fiyatları uygun olacaktır , özellikle asmed e göre. Bu sayede siz de Alp bey e saç ektirebilirsiniz DAha uygun bir miktar karşılığında.
Tabi bu saydığım durumlar Alp Bey ayrılırsa ve kendi kliniğine geçerse olabilir. İyi araştırın derim.

ersin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 30 Nisan 2022, 17:47:44 »
Saç ekimi fiyatları az çok belli olmaya başladı saç ekim merkezlerinde
Güncelenen saç ekim fiyatlarını konuya ekelenebilir.

Saç Ekimi Fiyatları 2022 Listesi
Saç Ekim Fiyatları İstanbul
Arenamed Saç Ekimi Fiyatları
Akl Klinik Hasan Akil
The Hair klinik (Ahmet Tosun)
Acıbadem Saç Ekimi Fiyatları
Asmed Hair Saç Ekimi Fiyatları
Asuman Hair Transplant Saç Ekimi Fiyatları
Bilgehan Aydın Saç Ekimi Fiyatları
Clinicexpert Saç Ekimi Fiyatları
Emphair Saç Ekimi Fiyatları
Estecenter Saç Ekimi Fiyatları
Estetik International Saç Ekimi Fiyatları
Esteworld Saç Ekimi Fiyatları
Hermest Saç Ekimi Fiyatları
İlhan Serdaroğlu Saç Ekimi Fiyatları
Medical Park Saç Ekimi Fiyatları
Serkan Aygın Saç Ekimi Fiyatları
Zekeriya Kul Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları Ankara
Dr. Muttalip Keser Saç Ekimi Fiyatları
Serdar Gökrem Saç Ekimi Fiyatları
Şahin Çelik Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları İzmir
Clinic Hair Saç Ekimi Fiyatları
Sibel Ulusan Medical Hair Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları Antalya
AHD Clinic Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları Bursa
Dr. Murat Küçüktaş Saç Ekimi Fiyatları
Özgür Nalbant Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekimi Fiyat Belirleme Modelleri ve Saç Ekimi Fiyatları 2020

1. Saç Ekimi Tekniğine Göre Fiyat Belirleme
2. Greft Başına Fiyat Belirleme
3. Hamilton-Norwood Ölçeği ve Saç Ekimi Fiyatları
4. Ludwig Ölçeği ve Saç Ekimi Fiyatları
3. Standart/Sabit Fiyat Belirleme
4. Doktor Seçimine Göre Fiyat Belirleme

Saç Ekimi Fiyatları 2021 Türkiye

Saç ekimi fiyatları 2022 saç ekimi merkez fiyatları

Akl Klinik Hasan Akil 15000/20000
medeks saç ekimi fiyatı : 13000₺
Asmed Hair: Greft başına  1,5 - 1,9 - 2,5 euro  seçenekler ama kur 6tl sabit olarak sabit
AHD Clinic hakan doğanay : Greft başına 1€ ekibi 12bin
The Hair klinik (Ahmet Tosun) 13 bin TL
Acıbadem Hastanesi: 9.000₺
Arenamed: 6.000-9.000₺
Asuman Hair Transplant: 20.000 – 25.000₺
Bilgehan Aydın: 7.500₺
Clinicexpert: 5.000₺
Clinic Hair: 8.000– 10.000₺
Dr. Murat Küçüktaş: Greft başına 3₺
Dr. Muttalip Keser: Greft başına 3,5€
Emphair: 7.000 – 9.000₺
Estecenter: 6.000₺
Estetik International: 4.000₺
Esteworld: 7.000₺
Hermest Saç Ekimi: 6.000– 12.000₺
İlhan Serdaroğlu: 10.000– 15.000₺
Sibel Ulusan Medical Hair: 2.000€ Ekibi 10 bin₺
Medical Park: 5.000– 10.000
Özgür Nalbant: Greft başına 2,25₺
Serdar Gökrem: 8.500₺
Serkan Aygın: 18000 20000₺
Şahin Çelik:  13.000₺
Zekeriya Kul: Greft başına 1€
Armani :13000 tl

Warfarecm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #102 : 03 Mayıs 2022, 11:00:23 »
Serkan aygın 18 bin denilince yaptırmak istedim malesef 25 binden 1 TL aşağı inmiyorlar. Kaliteye yüksek fiyat.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 03 Mayıs 2022, 11:03:03 »
Serkan aygın 18 bin denilince yaptırmak istedim malesef 25 binden 1 TL aşağı inmiyorlar. Kaliteye yüksek fiyat.

DHI ekim istiyorsun sanırım. Daha uygun fiyata kaliteli başka seçenekler de var. Forumda araştırırsan görürsün

Warfarecm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #104 : 03 Mayıs 2022, 11:08:07 »
DHI ekim istiyorsun sanırım. Daha uygun fiyata kaliteli başka seçenekler de var. Forumda araştırırsan görürsün

Dhi daha iyi denildiği için onu araştırıyorum. Sizin öneriniz nedir forumu okuyorum ama Serkan aygın Sibel ulusan ve asuman hair var.

Facebook Twitter Instagram