Gönderen Konu: 24 Yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim ?  (Okunma sayısı 7279 defa)

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 24 Yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim ?
« Yanıtla #15 : 10 Ağustos 2017, 14:02:26 »
Arkadaşlar bugün kan testi sonuçlarımı aldım,ancak doktor şehir dışında olduğu için kendisi raporlara pazertesi bakabileceğini söyledi bende sağlık ocağında ki bir doktora gösterdim sonuçları . Raporlara göre  saç dökülmemin vitamin eksiliğinden olduğu kanısına vardığını  söyledi bana.
Rapora göre :
Vitamin B12 olması gereken değer aralığı 187-883 iken benim 148
Folat bana folik asit olduğunu söyledi 3.1-19.5 olması gerekirken benim 2.6
Total Testesteron (sanırım bu dht oluyor) 4.94 -32.01 arası olması gerekiyormuş benim 5.19
sağlık ocağındaki doktor , raporu isteyen doktorun bana Vitamin iğnesi ,hap ve bir losyon verebileceğini söyledi ( sanırım solgar biotin )

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Ağustos 2017, 16:14:56 »
İnşallah vitamin desteğiyle sorununuzu çözersiniz. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edin.

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2017, 16:19:09 »
İnşallah hocam sağolun .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2017, 16:51:11 »
insallah genetik değildir vitamin eksikliği ise sallarsın vitamin hapı olur biter
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2017, 17:50:37 »
Arkadaşlar bugün kan testi sonuçlarımı aldım,ancak doktor şehir dışında olduğu için kendisi raporlara pazertesi bakabileceğini söyledi bende sağlık ocağında ki bir doktora gösterdim sonuçları . Raporlara göre  saç dökülmemin vitamin eksiliğinden olduğu kanısına vardığını  söyledi bana.
Rapora göre :
Vitamin B12 olması gereken değer aralığı 187-883 iken benim 148
Folat bana folik asit olduğunu söyledi 3.1-19.5 olması gerekirken benim 2.6
Total Testesteron (sanırım bu dht oluyor) 4.94 -32.01 arası olması gerekiyormuş benim 5.19
sağlık ocağındaki doktor , raporu isteyen doktorun bana Vitamin iğnesi ,hap ve bir losyon verebileceğini söyledi ( sanırım solgar biotin )

umarim dedikleri gibi olurve bizde bir sehir efsanesinin gerceklestigini goruruz.Vitamin eksikligi her kelin hayali bir sorundur.Hepimiz tahlil yaptirip vitamin eksikligi umudu gudduk zamaninda... maalesef vitamin eksikligi yasamadigimizi ogrendik:) umarim vitaminleri depolar kellik sorununuzu cozersiniz ve ayni dertten muzdarip arkadaslara ornek teskil edersiniz

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2017, 18:01:23 »
İnşallah Hocam B12 eksikliği için dodex ignesi veriliyormuş sanırım günlük haftalık ve aylık olarak dozları varmış .büyük ihtimal solgar biotinde verecek . şimdi bu olanları koruruz diye düşünüyorum peki şu yakın zamanda kaybettiklerimi geri kazanabilirmiyim acaba . birde ben doktorun vereceği ilaç ve iğnelere ek olarak günde 1 veya 2 fıs minoxill kullansam diye düşünüyorum şu kaybettiklerimi kazanmak için.sizce nasıl bir fikir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2017, 19:29:07 »
İnşallah Hocam B12 eksikliği için dodex ignesi veriliyormuş sanırım günlük haftalık ve aylık olarak dozları varmış .büyük ihtimal solgar biotinde verecek . şimdi bu olanları koruruz diye düşünüyorum peki şu yakın zamanda kaybettiklerimi geri kazanabilirmiyim acaba . birde ben doktorun vereceği ilaç ve iğnelere ek olarak günde 1 veya 2 fıs minoxill kullansam diye düşünüyorum şu kaybettiklerimi kazanmak için.sizce nasıl bir fikir.

Minox ü hiç düşünme ..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2017, 19:49:19 »
minoxidil devamlı kullanım gerektirir genetik olmayan dokulmelerde bu sart değil diye biliyorum 3 senemi ne hucre yasıyormuş saç dokulunce hocam genetik olmayan dokulmelerde saç geri geliyor çok hızlı kilo kaybı oldumu
saçları ekmeydi dersin

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2017, 20:22:53 »
minoxidil devamlı kullanım gerektirir genetik olmayan dokulmelerde bu sart değil diye biliyorum 3 senemi ne hucre yasıyormuş saç dokulunce hocam genetik olmayan dokulmelerde saç geri geliyor çok hızlı kilo kaybı oldumu

Oldu hocam 7-8 kilo vermiştim . Askerde fazla kilo aldığımı düşünerek .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2017, 20:44:52 »
saç dokulmesi sebepleri arasında hızlı kilo verme vardır zaten bende hayatımda ilk defa kilo aldım hızlı kilo vermek saç dokulmesi yapıbiliyor diye az az veriyorum kiloları genetik olmasın diğer turlerde giden saç  geri gelir suresini bilemem ama geri gelir genetik olmayan dokulmelerdeki vitamin besleyici bir losyon surebilirsin veya içerden vitamin hapınla falan cozulur genetik olmasında uğraşma hiç
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2017, 20:47:51 »
hızlı kilo verince saç kokleri beslenemiyormuş dokulmeler oluyormuş gene dengeli beslenince saçlar besleniyormuş geri geliyormuş ama bazen aylar alabilir diyor nette bir yazı okudumda hapla şunla bunla halledersin sorun değil
saçları ekmeydi dersin

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2017, 21:02:55 »
Hocam şimdi bende jeton düştü askere gittim 76 kilodan 85 kiloya çıktım ve 1 sene hiç jöle vaks vs sürmedim askerden geldikten sonra evdekiler sürekli senin saçların gürleşmiş ,rengi siyaha dönmüş vs gibisinden söylerlerdi. ve ben ne zaman kilo verdim saç dökülmem aşırı arttı .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2017, 21:14:18 »
halledersin genetik olmadıktan sonra sorun yok sanslı say kendini
saçları ekmeydi dersin

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 20 Ağustos 2017, 22:34:38 »
Arkadaşlar 5 gün boyunca hergün 1 adet dodex b12 vitamin iğnesi oldum bundan sonra hafta da 1 kere 4 hafta boyunca iğnelerim var. Daha sonra ise ayda 1 defa iğne olacağım .Şunu sormak istiyorum bu b12 vitamin iğnesi 5 günde etki eder mi ? benim saçlar kahverengiden siyaha döndü. Aşırı derecede hacimlen di. sadece saç ile kalsa iyi sakallarımda simsiyah oldu.kirli sakal bıraktığımda belli olmayan sakallarım şimdi kısa haliyle bile kapkara ben buradayım diyor .İnanın elimi saçlarıma götürdüğümde farkı bariz anlayabiliyorum .  psikolojik diyebilirsiniz ama bu karın ağrısı vs değil ki psikolojik diyeyim bariz gözle görebiliyorum farkı.Buradan farkı yazmaya devam edeceğim .Olur da yeni saç çıkışları gözlemlersem foto çekip burada paylaşıcağım .

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 20 Ağustos 2017, 23:02:25 »
Bu konudaki genel kanı şu yöndedir. Uzamış saçı kalıcı olarak hacimlendirmek mümkün değildir. Saç 3 günde 1mm büyür. İyi gelen bir şeyler kullanıldığında büyüyen kısımda hacim artışı beklenebilir. 5 gün vitamin desteği kullanarak  5 günlük sakalda iyileşme görülebilir. Saçtaki iyileşme ise büyüme hızıyla alakalı olarak 2-3 ayda ancak farkedilir düzeye gelir. Kalite artışıyla birlikte renginin kahverengiden siyaha dönmesi de özellikle finasterid kullananlarda karşılaşılan bir durum.Genel kanı bu şekildedir. Destek iyi geliyorsa saçlarınızdaki değişimi asıl 2-3 ay sonra farkedeceksiniz. Gelişmeleri paylaşmaya devam edin.

Facebook Twitter Instagram