Gönderen Konu: 24 Yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim ?  (Okunma sayısı 7208 defa)

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
24 Yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim ?
« : 07 Ağustos 2017, 19:00:13 »
Merhaba 2-3 aydır bu forumu takip etmekteyim. Bugün foruma üye oldum ve saçlarım ile ilgili şikayetimi sizlerle paylaşarak sizlerden fikir almak istiyorum. Yaklaşık 4 yıldır saçlarım dökülüyor, ancak saç dökülmem son bir yılda arttı. Ailemde kellik yok. Uzun süredir kansızlık problemim var. Bu hafta içinde doktora giderek kan testi yaptıracağım ve sonuçlarını buradan paylaşırım. saçlarımın dökülmesi  bazen bütün olarak dökülüyor bazen ise ufak kırıklar şeklinde ve bu son 1 yıldır arttı.İnce telli saç yapısına sahibim. Sizce saç ektirmelimiyim? Aklım da bir kaç doktor var. Ben kalem tekniği ile saç ekimini düşünüyorum. Saçlarımın sol kısmı aşırı derecede döküldü. Artık saçlarıma şekil veremez oldum . Benim saç ektirmeden beklentim saçlarımın sol tarafındaki dökülmüş kısımı sıklaştırmak, saç çizgimi alıpda 10 cm aşağıya çekmek gibi bir beklentim yok yaşım genç bana bu yaşta saç lazım 5 - 6 yıl idare edecek bir ekim istiyorum daha sonra donörün verimine göre  2.bir ekim düşünebilirim . İlaç tedavisi diyeceksiniz ama bende genel olarak herkes gibi   ilaçları kullanmak istemiyorum.
Şuan ki halim

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 24 Yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim ?
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2017, 19:06:32 »

Saçlarımın ıslak hali 1 gün öncesi tıraş olmuştum
Beklentim böyle bir saç çizgisi

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2017, 19:15:12 »
Şuan için ekime ihtiyacın yok. ilerde pişman olma durumun yüksek. bence birkaç yıl daha bekle.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2017, 20:36:02 »
Sıkıntı yapma gayet iyi saçların

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2017, 20:42:16 »
Bence de ekime ihtiyacınız yok.

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2017, 12:59:29 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim , peki sizce benim saç dökülmem genetik dökülme mi ?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2017, 13:02:56 »
muttalip kesere ve koray erdoğana bu resimleri atıp bu soruyu onlara sorsan vede genetikmi desen bu saça çoğu insan ektirmez ama ben o kadar ufak açıklığıda kabullenmez ektirirdim
saçları ekmeydi dersin

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2017, 13:40:30 »
Kansızlık baslıca sacı dökebilir(demir eksikliği) onun dısında b d vitamini eksiliği cinko biotin eksikligi tiroid hastalıkları sacı dökebilir öncelikle bu degerlere baktır belki bunlardan dolayı da dokuluyor olabilir

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2017, 13:48:40 »
Kansızlık baslıca sacı dökebilir(demir eksikliği) onun dısında b d vitamini eksiliği cinko biotin eksikligi tiroid hastalıkları sacı dökebilir öncelikle bu degerlere baktır belki bunlardan dolayı da dokuluyor olabilir

Dostum peki bu değerler yüzünden saç dökülmem var ise değerler normale dönünce saç dökülmem durur mu ve yakın zamanda dökülmüş saçlarımı geri kazanabilirmiyim acaba?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2017, 13:50:13 »
genetik harici dokulmelerde saç geri gelir
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2017, 13:50:42 »
bence dokulmende genetik
saçları ekmeydi dersin

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2017, 17:28:27 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim , peki sizce benim saç dökülmem genetik dökülme mi ?
Birinci soru daha kolaydı:)

Genetik olmayan dökülmeler, gözlerimiz alışık olmadığı için, toplum içinde dikkat çeker, bu adamın saçlarına ne olmuş dedirtir. Bunun cevabını en iyi siz bilirsiniz. Son zamanlarda psikolojik/fiziki olarak ağır travma  veya saçlı deri hastalığı sonucunda "aniden" böyle olduysa genetik değildir. Sadece fotoğrafa bakarak genetik dökülme olduğu söylenilebilir.

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2017, 17:40:58 »
Şubat ayında askerden geldim. Belirtiğim gibi saçlarım seyrek ve ince telliydi ve abartılacak bir dökülme yokdu sadece alnımın sol tarafı biraz gerilemiş di,  Fotoğraflardaki sol taraftaki açıklık bu kadar değildi . Askerden geldikden sonra 7-8 kilo verdim ve ne olduysa ondan sonra oldu. ufak tefek olan saç dökülmem 7 ay civarı bir sürede bu hale geldi . Minoxili günde 1-2 fıs sıkarak mevcut saçlarımı koruyabilirmiyim acaba .

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2017, 18:10:29 »
Agresif bir genetik dökülme yaşamışsınız gibi görünüyor. Minoxil için, tecrübelerime dayanarak, şahsi fikrim hiç bulaşmayın. Saç dolgunlaştırıcı tozlar sizde çok iyi iş görür. Soldaki açıklığa bir şey yapamaz ama seyrekliği tamamen kapatır. Dökülmenin seyirine göre de vakti geldiğinde ektirirsiniz. Şahsi fikirlerim bu yönde...

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Ağustos 2017, 20:22:45 »
acil kilo vermek muhakkakki saç dokuomesi yapıyor ama sende baslayan genetik dokulmeyi hızlandırmış gibimegeldi acil kilo vermek insallah genetik deildir bana genetik geldi minoxidil tepede etkili şu olanı koru one biraz  ektitrsen yeter
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram