Saç Ekimi Sonuçları
Abi Merhaba öncelikle valla cidden şaşırdım hiç 35 yaşında durmuyorsun maşallah max 23- 24 duruyorsun bence saçına gelecek olursak keşke bu tedavilerle 35 yaşına kadar çoğu insan dayanabilse gerçekten bence 35 yaşına göre çok çok iyi durumdalar bunun dışında forumdaki diğer abiler tabi ki de daha iyi bilirler ve bilgililerdir lakin ben senin yerinde olsam 35 yaşına kadar bu saçı taşıyabilmiş olsaydım maddi imkanlarımın olabildiğince elverdiği çok güzel bir klinilkte az sayıda ekimle ufak açılmaları kapatırdım sonra da kendimi zorlamayacak şekilde saçları koruma amaçlı xpecia+finasterid ve biotin takviyelerine başlardım finasterid kullanmam diyorsan ufak bir saç ekimiyle ve eski tedaviyle bile çok çok güzel bir şekilde yoluna devam edersin diye düşünüyorum çünkü saçların zaten gerçekten bu aşamada bile yaşına göre çok çok iyi durumdalar
Çok genç duruyorsunuz masallah . Ben sizin yerinize olsam Xpecia , masaj , dermastanp , magnezyum yağı kullanırdım .
magnezyum yağı saçtaki seboriek dermatite iyi geliyormu ? birde bu dermastanp sd saç derisi için uygunmu ?
Eğer bu sivilce tedavinden sonra gerçekten düşünüyorsan finasteride başla derim abi ben yerinde olsam öyle yapardım en az 10 ay kadar kullandıktan sonra saçlarıda toparladıktan sonra dahasını istiyorsan az miktarda bir ekimle kalan yerlere de ektin mi ve sonrasında da finasteride devam ettin mi saç derini de korursan uzun yıllar saçla ilgili bir probleminin kalacağını sanmıyorum zaten şu aşamada bile saçların gerçekten iyi görünüyor finasterid ve xpexia ile de daha da kalınlaşıp canlanacağını düşünüyorum onun dışında da zeytinyağı ve e vitamini ampul kapsülünüde karıştııp haftada 1-2 defa saçlara uygulayabilirsin
sd gec gecer bir gecer geri gelir.oyle oyle en son gecer o zaman doktuğu saç geri gelir demişti bir dr.vichynin sampuanları bu konuda iyimiş.finasterid artı tepeye biraz onede güzel bir çizg ile saç sorununu çözersin.ama kaliteli yer yapmalı tepe ekimide on ekimide kolay değil tecrube kalite ister.kullandığın urunlerdeki çinko sivilceleri arttırır bence.ona gore urun kullan.
Çare minox