Gönderen Konu: Yas 20 kafam karıştı ne yapacağım şaşırdım finasterid e başlasam mı  (Okunma sayısı 1496 defa)

Lauri

• Hero Member
Hektor saç durumun ileriymiş. Exevutive in dediği gibi biraz etkili şeyler denemen lazım. O saçlar kendi kendine düzelmeyecek.

Yaşını bilmiyorum ama eğer çok genç isen. Ekim için de erken olabilir daha dökülmen tamamlanmadığı için.

Medikal tedavi deneyeceksen, öyle saw palmettoyu ezip , biotini ezip kafaya sürmekle ancak zaman kaybedersin.

Eğer bunlarla bir sonuç alınabilecek olsaydı benim kafanidan saç fışkırması lazımdı. Kaç yıl uğraştım zilyon tane şey denedim.

Ben şahsen ileri durumlar için de topikal finasın da yeterli gelebileceğini düşünmüyorum. Tabi hedefin ne olduğu da önemli. Saç çıkarmak falan istiyorsan sittin sene işe yaramaz, çok şanslı bir süper alıcı değilsen.

Minoxu deneyerek kaybedecek neyin var saçlar büyük ölçüde gittiyse? Bana mantıksız geliyor n3-4 üstüne minoks tavsiye etmeme. Neye göre kime göre?

Execuvite

• Hero Member
Hektor saç durumun ileriymiş. Exevutive in dediği gibi biraz etkili şeyler denemen lazım. O saçlar kendi kendine düzelmeyecek.

Yaşını bilmiyorum ama eğer çok genç isen. Ekim için de erken olabilir daha dökülmen tamamlanmadığı için.

Medikal tedavi deneyeceksen, öyle saw palmettoyu ezip , biotini ezip kafaya sürmekle ancak zaman kaybedersin.

Eğer bunlarla bir sonuç alınabilecek olsaydı benim kafanidan saç fışkırması lazımdı. Kaç yıl uğraştım zilyon tane şey denedim.

Ben şahsen ileri durumlar için de topikal finasın da yeterli gelebileceğini düşünmüyorum. Tabi hedefin ne olduğu da önemli. Saç çıkarmak falan istiyorsan sittin sene işe yaramaz, çok şanslı bir süper alıcı değilsen.

Minoxu deneyerek kaybedecek neyin var saçlar büyük ölçüde gittiyse? Bana mantıksız geliyor n3-4 üstüne minoks tavsiye etmeme. Neye göre kime göre?

Nw3-4 üzerinde etki süresi çok kısa oluyor hocam , döngüler çok ağır oluyor araştırmalarım bu yönde . O yüzden topikal majistral kür şart en azından . Sadece minox baş edemiyor.

Cardozoo

• Hero Member

Bu işleri sağlam eczanelere yaptır erzurumda olsan sana yaptırırdım fiyat 200 tl ama dökülmen 2-3 aya durur peşine saçın çıkardı , oda imkan yok kargo vs de sana pahalıya gelir 100 ml minoxidil karışımı 2 ay giderdi.

Proscarı sıcak su banyosundan geçiriceksin zor işler öyle atmak ile olmuyor
Sıcak su banyosunun kaç dakika yapılması gerekiyor? Aliexpressten cihaz sipariş edip yapmayı planlıyorum.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

HEKTOR

• Hero Member
20 yaşındayım

HEKTOR

• Hero Member
Çok şükür dökülme bayağı azaldı. Duşta nerdeyse görmüyorum . Duş sonrası tararken 3-5 tane geliyor hep ince minyatür saçlar .

Haftada 1-2 iğneleme yapıyorum . 1.5-2 mm arası çakiyorum kafaya . Saçlar bayağı canlandı rengi geldi daha hacimli duruyor

Furkanoz

• Yeni üye
  • *
Çok şükür dökülme bayağı azaldı. Duşta nerdeyse görmüyorum . Duş sonrası tararken 3-5 tane geliyor hep ince minyatür saçlar .

Haftada 1-2 iğneleme yapıyorum . 1.5-2 mm arası çakiyorum kafaya . Saçlar bayağı canlandı rengi geldi daha hacimli duruyor
Çok iyi hocam tebrik ederim. Umarım daha da iyiye gider süreciniz

Facebook Twitter Instagram