Gönderen Konu: EKİM YAPTIRMALI MIYIM SİZCE/MERKEZ TAVSİYESİ  (Okunma sayısı 956 defa)

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
EKİM YAPTIRMALI MIYIM SİZCE/MERKEZ TAVSİYESİ
« : 09 Ekim 2021, 02:24:16 »
Benim 2-3 yıldır saçlarım dökülüyor ve hala da dökülmeye devam ediyor özellikle şakaklardan baya saç kaybım var tepeler de dökülmeye katıldı
Hal böyleyken 23 yaşındayım bazı tedaviler denedim denemeye de devam ediyorumn2 senedir minoxil kullanıyorum 7 8 aydır da propecia/4 yapıyorum saç ektirmem için erkenmi geç mi onu da tam anlayamadım
Bana bu sorunu çözebileceğim bir merkez önerir misiniz bu tarz saça iyi şeyler yapabilecek?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EKİM YAPTIRMALI MIYIM SİZCE/MERKEZ TAVSİYESİ
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2021, 09:17:26 »
Ekim için erken  sizin için
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2021, 09:58:07 »
Finasterid öncesi sonrası durumunuzu göz önüne alın. Eğer ki dökülmeyi durdurduğunu düşünüyorsanız 1-2 sene sonra Ekim planlaması yapabilirsiniz bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2021, 11:54:09 »
Ön bölgede incelme var baya öyle görünüyor resim bulanık olmasına ramen ön bölge de dökülme devam edecek gibi

Saç ekimine uygun ön taraf ama yaşında 23 yaptırma demem yaptırda demem karar senin
Global Moderator

Qur

• Full Member
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2021, 12:07:49 »
Ön bölge açılmış yeterince. Ekim için uygun. Araştırdıysan bu işleri biliyorsun ki dökülme devam edecek. İlerde yüksek ihtimal 2. Bir ekim gerekecek. Ne kadar bekleyebilirsen o kadar iyi. Ama ektiredebilirsin. Ön bölgeye 3500 greft civarı yeterli olur gibi. Merkezlere gelirsek de tavsiyeye pek gerek yok. Ana sayfada kimin popüler olduğu belli. İsimler de belli. Girip araştır. Bütçene göre araştırmanı yap

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2021, 12:54:14 »
Çok tesekkürler yorumlarınız için
  • Medikal Tedavi Finasterid-trixovell-minoxidil
Medeks saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2021, 13:37:44 »
Ön tarafa 2000 greft kadar ektir bir zararı olmaz bence hatta kanlanma artacağı için faydasıda olur .Düzgün yapılan saç ekiminin kafa derisindeki saçsızlıktan dolayı oluşan fibrosiz ,enflamasyon ve kalsifikasyonu engellediğini düşünüyorum.Burda  önemli olan yüksek greft sayısı girilmemesi olur.Birde tabi iyi bir yerde ekim yaptıracağını düşünerek bunları yazıyorum.Ekim merkezi işi bilmeyen, gereksiz yüksek greft ve travmatik çalışan bir yerse kendi saçların ve donör bölgende negatif etkilenir bu durumdan.
Ayrıca öndeki bir öbek saça ekim yaptırmamanı tavsiye ederim.Oraya yapılacaksada çok az greft serpiştirilerek belki yapılabilir. Benzer durumlarda en iyi saç ekimi planlamalarını dr serkan aygın yapıyor.Orda ektirenlerin konularını araştırmanı tavsiye ederim ama bana kalırsa ordada ektirme.Asuman hair gibi saç çıkış oranı yüksek ve sonuçları daha garantili olan yerleri araştır.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2021, 13:44:55 Gönderen: Alpha »

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2021, 20:29:20 »
Event bende bu şekilde az greft sayısıyla var olan saçsızlik problemimi kapatabilicek bir merkez arastiriyorum
Ucret konusunda biraz para biriktirmem gerek,aklımda medeks var şu anda
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2021, 21:18:51 »
Yaşın çok genç, bence ektirmemelisin. Şimdi öne ekitreceksin, kendi saçların devam dökülecek sonra yine bir ekim gerekecek. Hayatın hep ekim yapmakla geçecek, eğer saçların devam dökülürse. Ve koruman için hep finasterid kullanacaksın. Bunları iyice düşün, hayatını böyle sürdürmek istiyorsan, o zmn sorun değil.
Yine de döşünürsen, 1500 grefti geçmesin. Fazla da gerek yok. Greftlerini tedarikli kullanmam gerekiyor.

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2021, 21:49:24 »
Teşekkurler cevap için ben de ikilemde kaldığim için başlık açtim zaten
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2021, 10:21:28 »
Event bende bu şekilde az greft sayısıyla var olan saçsızlik problemimi kapatabilicek bir merkez arastiriyorum
Ucret konusunda biraz para biriktirmem gerek,aklımda medeks var şu anda
Medeks iyi bir seçim

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2021, 20:57:45 »
1 yıl iyi bir para biriktirip finasteride devam ederdim senin yerinde olsam. Vücudun nasıl tepki vereceği önemli sonuçta saç ektirecekseniz bu ilacı hep kullanmak durumunda kalacaksınız. Yoksa saçlar dökülmeye devam eder. Ayrıca donörü hırpalamayan bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Dediğim gibi para biriktirip Koray Erdoğan’ın kapısını çalardım. Bu olmaz ise Asuman Hanıma giderdim. 2.5-3K greft yeterli olur gibi.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2021, 01:24:09 »
Teşekkürler yorumunuz için şu birkaç ay biraz daha düşüneceğim büyük ihtimalle finasterid kullanmaya devam ediyorum
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2021, 01:41:04 »
Teşekkürler yorumunuz için şu birkaç ay biraz daha düşüneceğim büyük ihtimalle finasterid kullanmaya devam ediyorum

Kullanman iyi olur evet ekime uygunsun gerisi sana kalmış iyi araştırmanı yap hayırlı olsun
Global Moderator

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2021, 01:58:47 »
Sağolun hocam hayırlısı olsun hepimiz için
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram