Gönderen Konu: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları  (Okunma sayısı 81073 defa)

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları
« Yanıtla #30 : 16 Ekim 2015, 18:14:03 »
Tamam yapan hemsire ama klinikmi hastanemi yer kimin yani kimin onculugunde yapiliyo sana zarari ne olacak burda herkes paylasimlarda bulunuyo herkes bilinclenmk.icin burda bunu saklaman gereksiz

Peki hocam. Se. lahattin Tulunay doktorun adı. estetik ve plastik cerrahı.
kendi özel muayenahanesi var taksimde. ekimleri de memorial ya da etilerde bir hastanede yapıyor.
fiyatları da 6 ile 7 bin tl arasında değişiyor.

Bu arada şu iki halime bakınca epey gelişme olduğu görülüyor.
ben toppikle kapattığım için bana bu halim kötü gelse de, her zaman böyle kel dolaşsaydım epey tatmin edici olurdu benim için.

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 16 Ekim 2015, 18:34:37 »
Arkadaşlarım, saçımı ters ışıkla çektim, normal ışıkta görünmeyen saçlar burada belli oluyor, sarı sarı ve ince.
bunlar çıkar mı sizce?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 16 Ekim 2015, 18:56:48 »
Hocam şuanki saçına hiç toppik denedin mi? Kısa olduğu için dipleri karartacağından güzel bir görünüm olabilir..

Denersen foto yüklersen merak edenler için, ya da saç ekimi istediği gibi olmayıp düşünenler için örnek olabilir.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

king

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Ekim 2015, 21:10:44 »
Cevabin icin tesekkurler insallah diledigin saclara kavusursun

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 16 Ekim 2015, 21:47:07 »
umursamaz nihayet cevap verdin ve doktoru kliniği söyledin saol... bunun için neden bu kadar direttin onu anlamadım... bişey söylemek istiyorum doktor madem plastik cerrah neden hiç karışmadı ? her hafta bulduğu hemşirelere ektirmesi kanal açtırması vs buda enteresan geldi bana... ekimine gelince bence ekimin iyi durumda güzel bir sonuç alacaksın o açıklığa rağmen güzel konumlandırılmış saçın... ve ekilenlerinde çoğu çıkmış dahada çıkar gibime geliyor birde kalınlaşma ve oturma evresi olacak muhtemelen... şimdiden hayırlı olsun yeni saçların...

Leo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 16 Ekim 2015, 22:11:22 »
Arkadaşlarım, saçımı ters ışıkla çektim, normal ışıkta görünmeyen saçlar burada belli oluyor, sarı sarı ve ince.
bunlar çıkar mı sizce?

Öncellikle gecmis olsun Umursamaz. Önce iyi haber; Daha 5.ay bile doldurmamissin. 8 aya kadar saclarinda gelisim olucak ve tüy gibi görünen saclarin cogu normal sac seklini alicak. Yani 3 ay sonra simdiki halinden daha iyi olacagin kesin.

Leo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 16 Ekim 2015, 22:36:11 »
Kötü habere gelince sac dökülmen norwood 6 dan norwood 7 ye gidecek gibi duruyor.  Ayrica senden 5000 greft alinmis ve hemsire daha 5 bin greft cikar demis ama inan bana mümkün degil. Donör alani mükemmel olanlarda bile rezerv greft sayisi 8000 ler civari oluyor. Ekteki fotoda görecegin gibi nerdeyse 200cm2 alana 5000 greft ekimi yaptirmissin. Hepsi ciksa bile maalesef seyrek olacak. Doktoruna gelince bence doktorun doktor degil satis elemani. Sac ekiminin hic bir safhasina katilmayan, toplama ekibe is yaptiran birisi. Yanlis anlama kardesim amacim moralini bozmak degil. Insallah ekilenlerin hepsi cikar ve cok mutlu olursun ama kimseye senin ekim yaptirdigin yeri önermem cünkü plansiz bir sekilde ekim yapilmis, sac cizgisini bu kadar öne alarak hata yapmislar. Bence saglamin ekimi sizin kadar acikligi olanlara örnek bir ekim. Ilk ekimde sac cizgisini geriden baslatip eger ekilenlerin tamami cikarsa ve donörde müsayitse sac cizgisi 1-2 cm öne aldirilabilir. Insallah seninde ekilenlerin hepsi cikarda 1 sene sonra ön bölgenin sikligini artirmak icin 2000 greft civari bir ekim daha yapar bu dertten kurtulursun.

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 16 Ekim 2015, 23:07:35 »
Arkadaşlar teşekkür ederim. Aslında bu doktora ekim hatalıydı fakat şansıma ekimi yapan kişiler ehildi ve iyi niyetle davrandılar. Halen de görüşüyoruz. Arkadaş olduk hatta.

Toppikle denememi istemiş iron arkadaşım. Aşağıda toppikle kapattığım saçlarım yer alıyor.

Avantajım, yandaki saçlarım çok kaliteli ve kuvvetli. Muhtemelen ortası seyrek olacak, yan tepedeki saçları ara makasla boş bölgelere yön vererek tarayacağım. Üniversite yıllarımda da toppik kullanmadan bu şekilde başarılı bir şekilde idare ettim. Ne zaman kapatamaz duruma geldim o zaman toppiğe başvurdum.

Doktorun adını vermememin sebebi, benim ekim kısmete iyi oldu fakat yenisi için bende cesaret edemem aynı doktora. Kime düşeceğim belli değil. İkinci ekimi yaptırırısam, ilk ekimi yapan hemşire arkadaşlara - hemde yarı fiyatına- yaptırabilirim.

Norwood 6'dan 7'ye gider mi bilmiyorum fakat yandaki saçlarımın dökülmeyeceğini söylüyor doktorlar. Ki dökülmenin tüm evreleri hızlı bir şekilde tamamlanmış. Bendeki dökülme genetik değil troid kaynaklı. Tamamıyla dökülmeye kodlu saçlarım, troid sayesinde döküldü.

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 17 Ekim 2015, 00:00:25 »
Dostum yanlış anlama ama topik kullandıktan sonra ektirmenin manası ne acaba? Yani az daha sabretsen topik mopik kullanmasan daha iyi değil mi?

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 17 Ekim 2015, 00:10:09 »
Dostum yanlış anlama ama topik kullandıktan sonra ektirmenin manası ne acaba? Yani az daha sabretsen topik mopik kullanmasan daha iyi değil mi?

Hocam, iron arkadaşımız toppikle bir fotoğraf istemiş, onun için paylaştım. Elbette toppik kullanmamak için ekim yaptırdım.

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 17 Ekim 2015, 01:03:36 »

Hocam, iron arkadaşımız toppikle bir fotoğraf istemiş, onun için paylaştım. Elbette toppik kullanmamak için ekim yaptırdım.

Hayırlısı olsun hocam inşallah güzel olacak. :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 17 Ekim 2015, 01:15:43 »
Kellik derecesi yüksek olan bazı kişilerin yaptırdığı ekimlerin sonucu, Umursamaz nickli arkadaşımızın şuanki sonuçlarıyla aynı sonucu veriyor..Yani kafada saç var ama çok seyrek..Toppik kullandığı için, ekim sonuçları benzer olan kişilerin kendilerini kötü hissetmemeleri için fotoğraf yüklemesini rica ettim, sağolsun yükledi...Ekim sonucu o şekilde olan kişiler kendilerini kötü hissediyorlarsa toppik kullanıp, arkadaşın topikli fotoğrafına benzer bir görünüme ulaşarak kendilerini iyi hissedebilir.
  • Greft Miktarı 3100

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 17 Ekim 2015, 09:44:07 »
Benim norwood 7 ekimi benim ekim sonucu ne olursa olsun bu 2.ekimde sonrada bile seyrek olacaktır duruma göre bakacam seyrek lik göze gelirse topik kullanırım gelmes se kullanmam topik gibi bi olay varsa bence degerlendirmek gerekir tabi abartmadan saçları 1 tık daha yoğun göstermek adına yoksa işin boku çıkabilir

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 20 Ekim 2015, 10:22:42 »
Arkadaşlar, bugün 150 gün. dün çektiğim fotoğraflara baktım, 5 günde bile inanılmaz değişimler oluyor bana göre.
Aşağıda yer alıyor fotoğraflarım. siz de bakarsanız sevinirim.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 17 Kasım 2015, 04:54:45 »
Hocam son durum nedir?

Sıçrama dönemindesin, fotoğraflar bekliyoruz :)
  • Greft Miktarı 3100

Facebook Twitter Instagram