proscarı 2010 yılından 2012 yılına kadar kullanmıştım. inanılmaz etkili oldu. saçları kalınlaştırdı, gürleştirdi. tepe bölgem açıktı tamamen kapattı. bıraktıktan 2 ay sonra hızla saç kalitem düştü ve dökülme tekrar başladı. minoxil de kullanamadım, çok zahmetli ve kaşıntı?
Proscara neden devam etmedim? erkekliği etkiliyor, kısır yapıyor gibi söylentiler vardı. testesteron testi yaptırıp normal çıkınca, bozulur korkusuyla devam etmedim.
fotoğraflarda farkettiyseniz saçları eskiden yandan ortada birleştirip ortaya toppik döküp sabitliyordum. ancak son fotoğraflarda da görüleceği üzere, artık öne ekilen saçları geriye doğru tarayıp ortada ve tepede çıkan saçları sprey köpükle sabitliyorum. saçlar sprey köpükle hem sabit hem canlı parlak duruyor.
saçları yandan birleştirme olayı öyle kolay değil, herkese olacak bir şey değil. Allah'tan tepenin yanlarında duran saçlarım çok kaliteli, güçlü ve şekil alabilirdi. o yüzden rahat birleştiriyordum ancak önler döküldükten sonra beni çok zorluyordu. ekimi bu yüzden yaptırdım zaten. şuanda kısa tutup yandan birleştirme yapmıyorum. önleri arkaya doğru tarıyorum sadece. komple taranınca da iyi sabitlenirse toppiksiz de gür duruyor. sadece tepe bölgesinde seyreklik var gibi duruyor. oralar içinde toppik kullanıyorum hafta sonları.
BU ARADA EKİMİ ZEKERİYE KUL YAPMADI. SELAHATTİN TULUNAY'IN YANINDAKİ İKİ HEMŞİRE ABLA.
SELAHAHTTİN TULUNAY'IN EKİMLE İLGİSİ YOK ZATEN. MAHARET VARSA O HEMŞİRE ABLALARINDIR.