Gönderen Konu: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları  (Okunma sayısı 81101 defa)

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları
« Yanıtla #136 : 22 Mart 2017, 03:06:00 »
bu kardeşin saçları çok garip
resmen saç çıkmış tepe bölgesinde
proscar  yada türevi ilaç kullanıyormusun usta

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 22 Mart 2017, 13:50:51 »
proscarı 2010 yılından 2012 yılına kadar kullanmıştım. inanılmaz etkili oldu. saçları kalınlaştırdı, gürleştirdi. tepe bölgem açıktı tamamen kapattı. bıraktıktan 2 ay sonra hızla saç kalitem düştü ve dökülme tekrar başladı. minoxil de kullanamadım, çok zahmetli ve kaşıntı?

Proscara neden devam etmedim? erkekliği etkiliyor, kısır yapıyor gibi söylentiler vardı. testesteron testi yaptırıp normal çıkınca, bozulur korkusuyla devam etmedim.

fotoğraflarda farkettiyseniz saçları eskiden yandan ortada birleştirip ortaya toppik döküp sabitliyordum. ancak son fotoğraflarda da görüleceği üzere, artık öne ekilen saçları geriye doğru tarayıp ortada ve tepede çıkan saçları sprey köpükle sabitliyorum. saçlar sprey köpükle hem sabit hem canlı parlak duruyor.

saçları yandan birleştirme olayı öyle kolay değil, herkese olacak bir şey değil. Allah'tan tepenin yanlarında duran saçlarım çok kaliteli, güçlü ve şekil alabilirdi. o yüzden rahat birleştiriyordum ancak önler döküldükten sonra beni çok zorluyordu. ekimi bu yüzden yaptırdım zaten. şuanda kısa tutup yandan birleştirme yapmıyorum. önleri arkaya doğru tarıyorum sadece. komple taranınca da iyi sabitlenirse toppiksiz de gür duruyor. sadece tepe bölgesinde seyreklik var gibi duruyor. oralar içinde toppik kullanıyorum hafta sonları.

BU ARADA EKİMİ ZEKERİYE KUL YAPMADI. SELAHATTİN TULUNAY'IN YANINDAKİ İKİ HEMŞİRE ABLA.
SELAHAHTTİN TULUNAY'IN EKİMLE İLGİSİ YOK ZATEN. MAHARET VARSA O HEMŞİRE ABLALARINDIR.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 13:57:34 Gönderen: umursamaz »

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 22 Mart 2017, 20:34:31 »
proscarı 2010 yılından 2012 yılına kadar kullanmıştım. inanılmaz etkili oldu. saçları kalınlaştırdı, gürleştirdi. tepe bölgem açıktı tamamen kapattı. bıraktıktan 2 ay sonra hızla saç kalitem düştü ve dökülme tekrar başladı. minoxil de kullanamadım, çok zahmetli ve kaşıntı?

Proscara neden devam etmedim? erkekliği etkiliyor, kısır yapıyor gibi söylentiler vardı. testesteron testi yaptırıp normal çıkınca, bozulur korkusuyla devam etmedim.

fotoğraflarda farkettiyseniz saçları eskiden yandan ortada birleştirip ortaya toppik döküp sabitliyordum. ancak son fotoğraflarda da görüleceği üzere, artık öne ekilen saçları geriye doğru tarayıp ortada ve tepede çıkan saçları sprey köpükle sabitliyorum. saçlar sprey köpükle hem sabit hem canlı parlak duruyor.

saçları yandan birleştirme olayı öyle kolay değil, herkese olacak bir şey değil. Allah'tan tepenin yanlarında duran saçlarım çok kaliteli, güçlü ve şekil alabilirdi. o yüzden rahat birleştiriyordum ancak önler döküldükten sonra beni çok zorluyordu. ekimi bu yüzden yaptırdım zaten. şuanda kısa tutup yandan birleştirme yapmıyorum. önleri arkaya doğru tarıyorum sadece. komple taranınca da iyi sabitlenirse toppiksiz de gür duruyor. sadece tepe bölgesinde seyreklik var gibi duruyor. oralar içinde toppik kullanıyorum hafta sonları.

BU ARADA EKİMİ ZEKERİYE KUL YAPMADI. SELAHATTİN TULUNAY'IN YANINDAKİ İKİ HEMŞİRE ABLA.
SELAHAHTTİN TULUNAY'IN EKİMLE İLGİSİ YOK ZATEN. MAHARET VARSA O HEMŞİRE ABLALARINDIR.
hocam helal olsun koray hoca bile bu ilizyonu yapamaz ;)
istediğiniz saçlara inşallah kavuşursunuz...

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 24 Mart 2017, 13:53:56 »
inşallah dostum, sadece ekimden sonra farkettiğim tepe dediğimiz bölgenin daha açılmış olması. biraz daha beklemiş olsaydım ekim için en azından oraya da 3-5 ekerlerdi kapanmış olurdu.

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 28 Temmuz 2017, 15:47:47 »
Arkadaşlar 2.5 sene oldu. saçlar aynı, sadece ön saçlarda biraz daha kalınlaşma ve kalite arttı.
Bunu da alttan çektiğim iki fotoğrafla paylaşıyorum.

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 24 Ocak 2020, 15:43:26 »
Arkadaşlar 2. bir ekim düşünüyorum. Belki sürecimi takip edenler vardır. Asmed'i çok istiyorum ama mali olarak tam karşılayabilir miyim bilmiyorum. ama son atımlık kurşunum var. kalan 3-4 bin greft sizce açıklığa yeter mi?

Kocerc

• Saç ekimi sürecim
  • Full Member
    • Saç ekim sürecim
« Yanıtla #142 : 24 Ocak 2020, 16:52:07 »
Acikliginiz anlaşılmıyor ki

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 24 Ocak 2020, 16:57:33 »
Arkadaşlar 2. bir ekim düşünüyorum. Belki sürecimi takip edenler vardır. Asmed'i çok istiyorum ama mali olarak tam karşılayabilir miyim bilmiyorum. ama son atımlık kurşunum var. kalan 3-4 bin greft sizce açıklığa yeter mi?

Asmed de 1,4 euro Asmed ekibi var artık bilmiyorsan fiyatı belirteyim
Global Moderator

Ben Sen Biz

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi
« Yanıtla #145 : 05 Nisan 2020, 16:32:44 »
135 gün tamamı ekim yapıldı..çıkış olur mu daha

Ben Sen Biz

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi
« Yanıtla #146 : 05 Nisan 2020, 16:45:40 »
İlk halim

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #147 : 05 Nisan 2020, 16:56:00 »
Dostum kamufle ediyorsun, bişey anlaşılmıyor ki ekimden

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 02 Temmuz 2020, 16:22:38 »
Arkadaşlar 5 yıl sonra selam. Wertex dediğimiz bölge tamamen döküldü, tüy bile kalmadı. Fotoğraf ekleyeceğim ama burada göremiyorum nasıl eklenir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 02 Temmuz 2020, 16:24:57 »
Arkadaşlar 5 yıl sonra selam. Wertex dediğimiz bölge tamamen döküldü, tüy bile kalmadı. Fotoğraf ekleyeceğim ama burada göremiyorum nasıl eklenir?

Selamlar mesaj yazdığınız yeri açın buradan
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram