Arkadaşlar teşekkür ederim. Aslında bu doktora ekim hatalıydı fakat şansıma ekimi yapan kişiler ehildi ve iyi niyetle davrandılar. Halen de görüşüyoruz. Arkadaş olduk hatta.
Toppikle denememi istemiş iron arkadaşım. Aşağıda toppikle kapattığım saçlarım yer alıyor.
Avantajım, yandaki saçlarım çok kaliteli ve kuvvetli. Muhtemelen ortası seyrek olacak, yan tepedeki saçları ara makasla boş bölgelere yön vererek tarayacağım. Üniversite yıllarımda da toppik kullanmadan bu şekilde başarılı bir şekilde idare ettim. Ne zaman kapatamaz duruma geldim o zaman toppiğe başvurdum.
Doktorun adını vermememin sebebi, benim ekim kısmete iyi oldu fakat yenisi için bende cesaret edemem aynı doktora. Kime düşeceğim belli değil. İkinci ekimi yaptırırısam, ilk ekimi yapan hemşire arkadaşlara - hemde yarı fiyatına- yaptırabilirim.
Norwood 6'dan 7'ye gider mi bilmiyorum fakat yandaki saçlarımın dökülmeyeceğini söylüyor doktorlar. Ki dökülmenin tüm evreleri hızlı bir şekilde tamamlanmış. Bendeki dökülme genetik değil troid kaynaklı. Tamamıyla dökülmeye kodlu saçlarım, troid sayesinde döküldü.