Gönderen Konu: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları  (Okunma sayısı 81068 defa)

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları
« Yanıtla #15 : 15 Ekim 2015, 13:18:05 »
herşey iyi güzelde ekimi yapan doktorun yada merkezin vs her neyse adını vermemen enteresan... daha önce duyuru yapıldı bu konuyla ilgili görebilirsin... bence bunu saklamanın bir mantığı yok ? neden vermiyorsun sorabilirmiyim ? buradaki arkadaşları aydınlatmanın nesi kötü ? tamam kelliğini güzel modifiye etmişsin eyvallah ama burası saç ekim forumu doktorun ismini ekim merkezini herkez paylaşıyor... kötü olursa doktor zarar görmesin diyemi paylaşmıyorsun yoksa ?

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 15 Ekim 2015, 13:44:58 »
Hocam, şunu ifade etmek istiyorum. Doktorun adını paylaşayım tamam da, işlemi doktor yapmadı ki. 15 yıldır saç ekimi yapan bir hemşireyle 4/5 yıldır ekim yapan bir hemşire yaptı. Aynı doktora başka arkadaşım ekim yaptırdı, onu da başka bir hemşire yapmış. Kısacası doktor hiçbir şey yapmıyor. Ayrıca ben zaten doktorun yapmasını istemezdim, çünkü doktor gecenin  o saatine kadar mümkün değil uğraşmazdı.

Kötü olursa doktor neden zarar görmesin isteyeyim. Ancak ekim yaptırmak isteyen olursa ekim yapan hemşirelerin isimlerini verebilirim. Amacım arkadaşlarımı yanlış yönlendirmemek. Dediğim gibi, bu iş sadece biraz el yeteneği ve ekim yapan kişilerin özenmesi. Özenirse kötü bir sonuç çıkması çok zor.

Bugün itibariyle son fotolarımı paylaşıyorum.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Ekim 2015, 15:02:09 »
normal şartlarda 144 günde daha iyi bir sonuç olması beklenir ama daha ümidini kaybetme kişiden kişiye
değişiyo bu ben genelini söyledim sen 180. günü bekle

5500 gref gibi rakam çok fazla alan geniş ama bi anda ekilmesi ilerisi için kötü
senin yerinde olsam biraz marka isimler(zekeriya kul, erkan demirsoy )
3500 gref ektirir ön tarada
geri kalanıda 1veya 2 sene sonra 3000 veya 3500 grefle sonuçlandırırım

buda yeterli olur ama donör alanına baktığımız zaman yine çıkar gibi 3000 civarı

toppik olayına gelinde inan bu toppik denen toz normal saçlarada çok zarar veriyo
çok pahalı  insan zamanla bıkıyo ve bırakamıyo ne yap ne et bırak korkusu ile yaşamak çok kötü :D

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 15 Ekim 2015, 17:03:28 »
2.Seansa ihtiyacın olucak galiba.Nerdeyse 5 ayı devirmişsin ancak 5.500 greft boşluk alanı kapatmaya yetmemiş ekilen saçlarının tamamıda tutmamış olabilir elbette .
Slit le kanal açarak ekim yapmışlar gibi görünüyor. Ekim yapılacak alan genişse bir çok yer bunu uyguluyor zaten.

Sıklaştırma için bir ekime daha ihtiyacın olur ise bu sefer iğneli yöntemle aralara müdahele ettirmeni tavsiye ederim.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Ekim 2015, 18:38:03 »
senin saçlar cok iyi kalın telli bukadar kaliteli olmasa saçların yandaki saçlarını bukadar uzatman mümkün değil bu kalitedeki saçdan cok iyi ekim sonucu alırsın......ekimden sonraki 150.gün fotolarına gelirsek ekim yapanların ektikleri çıkmış ve çıkıyor seyrek oluşunun tek sebebi var oda ya sonuç daha geç cıkacak zaman gerekiyor yada 5000.greft ekim olmamış.......ekim fotosuna bakınca şahsen 5000. lik ekime pek benzetemedim o alanda 5000.greft i noktalarını seçmen mümkün değil okadar sık ekim olurki noktaların seçilmesi mümkün olmaz

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Ekim 2015, 18:51:36 »
ama dediğim gibi 4.5 ay yine sonuç fena değil çıkışlar devem ederse güzel sonuç alırsın dönör sağlamsa 2.seansda süper sonuç alınır bu saçlardan

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 15 Ekim 2015, 20:48:16 »
ama dediğim gibi 4.5 ay yine sonuç fena değil çıkışlar devem ederse güzel sonuç alırsın dönör sağlamsa 2.seansda süper sonuç alınır bu saçlardan

Hocam merhaba. 5000'in üzerinde ekim olduğu kesin, o konuda şüphemiz yok. Şuan görünmeyen ama boşluklarda ince ince bir çok kıl mevcut.

Ekim yapan kişilerle de başka doktorlarla da görüştüm, ortak görüş; yoğunluğun artacağı yönünde. İşin doğrusu biraz daha yoğunlaşsa toppiksiz benim işimi görür. Yine ara makasla kesim yaparak sağa yahut sola tararım.

Şuan shenmin-man ve procapil etken maddeli bir sprey kullanıyorum.

Bugün çektiğim, 3/4 saatlik fotolar aşağıda tekrar. Mümkün mertebe çok fotoğraf paylaşıyorum ki, daha sağlıklı yorumlar olsun.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 15 Ekim 2015, 21:28:56 »
Önler kalinlasma yapmış arka bölümler daha kalinlasma yapmamış arkalar birazda ondan seyrek duruyor......tabi sac çıkışında 1.5 ay daha devam edecek 1.5 aydan sonra çıkış anlamında çok bişey farketmi yor ama kalınlığın artması biraz daha işi değiştiriyor.....ben de saçimin ince telli olmasından muzdarip im benim acikligim çok daha fazlaydı 4000+2350+570 greft ekim yapıldı 570 olan sakaldan alındı bu arada daha ense yi kapattiramadim orayada seneye göğüs ten tamsmlattiracam yani ben seneye 3.seansa oturacam daha saçın kalitesini artırmak içinde 10 mg biotin ve xpecia kullanıyorum......senin şu kamufle olayina gelirsek de valla şapka çıkar bu olaya

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 15 Ekim 2015, 21:35:59 »
Önler kalinlasma yapmış arka bölümler daha kalinlasma yapmamış arkalar birazda ondan seyrek duruyor......tabi sac çıkışında 1.5 ay daha devam edecek 1.5 aydan sonra çıkış anlamında çok bişey farketmi yor ama kalınlığın artması biraz daha işi değiştiriyor.....ben de saçimin ince telli olmasından muzdarip im benim acikligim çok daha fazlaydı 4000+2350+570 greft ekim yapıldı 570 olan sakaldan alındı bu arada daha ense yi kapattiramadim orayada seneye göğüs ten tamsmlattiracam yani ben seneye 3.seansa oturacam daha saçın kalitesini artırmak içinde 10 mg biotin ve xpecia kullanıyorum......senin şu kamufle olayina gelirsek de valla şapka çıkar bu olaya

Ben de sizin sayfanızdayım fotoğraflarınıza bakıp yazdıklarınızı okuyorum. Kararlısınız anladığım kadarıyla. Bence daha önceki halinize göre süper olmuş. Tüy dahi yokmuş kafanızda, şimdi dahi çok iyi. Kel diyemez kimse, seyrek falan.

Kafama ters ışık tuttuğumda saçımın tepesine ve arkalarına, ince ince sarı sarı bir sürü saç var. Bu saçlar mı kalınlaşacak mı yoksa dökülüp yeniden çıkacak mı çok anlayamadım. O saçlar siyahlaşıp kalınlaşırsa çok iyi olacak.

Ekimin ertesi günü foto aşağıda yer alıyor.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 16 Ekim 2015, 00:38:50 »
Bazıları için ewet sarı tuylenmeler sac oluyor ama hepsi değil bazıları da eski güçten düşmüş saçlar ön 2 cm gerisi ndeki saçlar tam olarak hacım almamış onlar hacım kazanacak ve dediğim gibi 1.5 ay daha sac çıkışı devam eder oda tahmini olarak yüzde 30 gibi bir saç cikisi daha olabilir ama tam sonuc çoğu kişilerde 1.5 sene genel hat 8.ayda belli oluyor ama 2.ekimi ben sac ekimim den 10. Ay sonra yaptırdım 10.ayda olmasına rağmen arka bölümlerde hacım kazanmaya n saçlar vardı tepeye gidildikce kan akışı daha az oluyor ki saçlar heralde çok beslenemiyor...bende şimdiden takviye ilaçlar alıyorum ki daha kısa sürede sonuç ortaya çıksın....

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Ekim 2015, 09:28:14 »
Ekilenlerin çıkış süresini kısaltmak için ekilmiş olanların kuvvetlenmesini sağlmak lazım.
Ben ekim sonrasında kullanılan ve dışarıdan saçı kuvvetlendirildiğine inalılan değişik marka şampuanların faydası olucağını düşünmüyorum.
Faydası olsa zaten saç ekimine ihtiyaç duyulan noktaya gelinmezdi.
Ya ilaç yada PRP tedavisi gibi yöntemlerle derinin tedavisi daha iyi sonuç verebilir.
Sonuçta bu tedavi şekilleri saça içeriden müdahele ediyor.

king

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 16 Ekim 2015, 12:17:21 »
Hocam artik su doktorunu bizimle paylassan yani soylememeni anlamiyoruz

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Ekim 2015, 13:25:31 »
Hocam artik su doktorunu bizimle paylassan yani soylememeni anlamiyoruz

kesinlikle aynı fikirdeyim neden ekim yapılan yerin adını vermediğini çözemiyorum  ??? ???

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Ekim 2015, 16:58:17 »
Arkadaşlar daha önce bu konuda açıklama yaptım.

EKİMİ YAPAN DOKTOR DEĞİL. O hafta kimi buluyorsa ona yaptırıyor, ben çok sonradan anladım bunu.
Eğer iyi bir ekim olduysa / olacaksa bu doktorun değil hemşirelerin meziyeti.
Doktora olumlu olumsuz bir şey demek yanlış, elini dahi sürmedi.
Sadece hemşireleri yönlendirdi, şöyle yapacaksınız böyle yapacaksınız.

Bugün saçımı yıkadıktan sonra fotomu ve toppikle kapattığım saçımı paylaşıyorum.
Allah'tan toppikle doğal bir kapatma oldu.

king

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Ekim 2015, 18:04:07 »
Tamam yapan hemsire ama klinikmi hastanemi yer kimin yani kimin onculugunde yapiliyo sana zarari ne olacak burda herkes paylasimlarda bulunuyo herkes bilinclenmk.icin burda bunu saklaman gereksiz

Facebook Twitter Instagram