Gönderen Konu: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları  (Okunma sayısı 81065 defa)

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba.

23 Mayıs günü özel bir doktorda saç ekimi yaptırdım. 5000 greft saç ekildi. Ekimden önce orta kısım tamamen boştu diyebilirim.
Bugün 144. gün, süreç devam ediyor.

Sizce nasıl bir ekim olmuş? Fotoğrafta görünmüyor fakat ince ince bir sürü saç var boş bölgelerde.
Bazı arkadaşlarım daha beklemem gerektiğini çok daha iyi olacağını söyledi, sizin yorumlarınızı bekliyorum.

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimde 144. gün. 5000 greft. Öncesi ve son halinin fotları
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2015, 19:37:20 »
aşağıda çok farklı tarihlere ait fotoğrafları da paylaşıyorum.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2015, 01:05:01 »
Hocam şuan için saçlar yoğun bir seviyeye ulaşmadığından biraz doğallık problemi görünüyor..Saç çıkışları ve yoğunluğu artıkça doğallık oranı artacaktır..Dönor alan kuvvetliymiş, saç telleri de kalın görünüyor..3 ay içinde elde edilecek çıkışlarla birlikte güzel bir sonuç elde edilebilir. Komple boş bir alana yaptırdığınız ekimin sonucu, aynı sıkıntıdan müzdarip insanlar için umut ışığı olabilir..Paylaşımlarınıza mutlaka devam etmenizi rica ediyorum..

Dilerim arzu ettiğiniz saçlara ulaşırsınız..200. gün civarında güzel bir görünüm için ışık görünüyor..Dilerim ışığı yakalarsınız :)
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ekim 2015, 01:15:36 »
Eyvallah hocam. Uzun zamandır saç dökülme sorunu yaşıyordum. Hatta komik gelebilir, yanlardaki saçları aşırı uzatıp ortada birleştirip ortaya da toppik döküyordum. Bu sayede kel olduğum hiç anlaşılmadı fakat rüzgarda yağmurda çok sorun yaşadım.

Ekimi özel bir doktorda yaptırdım. Tek avantajım, ekim yapan ekip beni çok sevdi. İnanılmaz fazla uğraştılar. Donör bölge çok kuvvetliymiş, oradan 5000'in üzerinde greft aldılar. Saçlarımı gün be gün fotoğraflıyorum. İnşallah arkadaşlarla paylaşacağım.

Aşağıdaki ilk foto, ekimden sonraki 5 ya da 6. gün.
diğer fotoğraflar da farklı zamanlara ait.
fotonun üstüne metin yazmayı beceremedim, o yüzden böyle yazıyorum.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2015, 01:20:47 »
Bende yanları niye o kadar uzattınız garipsemiştim..Valla mevcut durumla kel bilinmemeyi başarmak kolay iş değil, tebrik ederim.. En kötü ihtimal biraz toppikle bile şuanki ekiminizle günü kurtarırsınız..

Ekim fotonuzda saçlarınızın sıklığı belli oluyor..Saçlarınızın büyük çoğunluğu çıkarsa gerçekte başarılı bir sonuç ortaya çıkabilir..Saç yoğunluğu artmazsa ekim olduğu bariz belli olur, doğallık sıkıntısı oluşur.

Şimdilik saçı yıpratırıcı herhangi bir şey kullanmayın, akışına bırakın 200. gün civarı sizden güzel bir görüntü bekliyorum.
  • Greft Miktarı 3100

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2015, 01:28:39 »
Hocam örnek olması açısından, saç ekiminden önceki hafta toppik ve fönle saçımın durumu.

bilgilerinize arz ederim.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2015, 01:38:24 »
Şuan durumunuzu görmeme rağmen anlamak mümkün değil, valla helal olsun..Yoktan var etmeyi başarmışsanız gerçekte saçsızlığı büyük sorun haline getirmişsiniz demektir..İnşallah sonuçlarınız güzel olur, bende çok sıkıntılar çektim bu konuda, hep beraber umarım bu sorunu tarihe kazıyacağız.

Hocam ayrıca sizin bu yandaki saçlarla, bütün forumun saçsızlık sorunu biter :D
  • Greft Miktarı 3100

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ekim 2015, 01:51:26 »
Hocam, işin kötüsü, ekim yapınca kel olduğum ortaya çıktı. Hatta ilk bi millet şaşırdı, ne ekimi falan.
Böyle iyi hoş da, sağlam rüzgar çıksa mahvolurdu, açılırdı saçım. o yüzden en sert saç spreyi boşalttım saçlarıma. kaskatı oluyordu ki, açılmasın. kalıp gibi çıkarıyordum. insan bıkıyor bir süre sonra.

inşallah iyi bir sonuç gelir de, toppikti föndü uğraşmam. Allah büyük.
Allah herkese yardım etsin.

bu arada en alttaki fotoda toppik de yok, var olan yandaki saçlarla yaptım :D

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 15 Ekim 2015, 03:04:34 »
Hocam selamlar, şimdi tepe bölgenizde olmayan saçları kozmetik olarak nasıl var gösterdiğinizi inceledim ve diyorum ki şu doktorlar sizin yarınız kadar hassas olsa ve emek harcasa bütün ekimler süper olacak ama bu işi de gene para tuzağına çevirdik, adamların tek derdi fabrika gibi durmadan ekim yapıp paraları cukkalamak.. sizin ekiminize gelirsek, çok geniş alanlarda şu an malesef saç ekimi daha çok iyi sonuç vermiyor ya da istenen sonuçlara henüz ulaşılamıyor diyelim buna rağmen sizin ekiminiz iyi bir yolda ilerliyor gibi inşallah bir kaç ay içerisinde tam sıklığa erişir köklerde kalınlaşır o zaman daha sağlıklı yorum yaparız.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ekim 2015, 03:39:50 »
Bende kendi kendime diyordum bu yandaki saclar neden bøyle uzatmis. Seni profesör filan sandim. Yandaki saclari üste tarayip var olur gibimi gøsterdin? Abi seytana pabucu ters giydirirsin sen,benden demesi  :D :D :D

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ekim 2015, 08:34:40 »
güzel bir taktik :) umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız... yanlız ekimi nerede kime yaptırdığınızıda yazarsanız daha iyi olur...

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ekim 2015, 08:58:49 »
Şu ana kadar hiç anlayan olmamış mıydı saçlarınızın döküldüğünü? Günde kaç saat uğraşıyordunuz? Ayrıca berber ile olan diyaloglarınızı merak ettim. Birde kaç yaşındasınız ve işlemi yapan ekip bilindik bir ekip mi?

Saç ekim konusuna gelirsek bir süre daha bekleyip sonuç için öyle karar vermek daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca donör alanınız ne durumda? Hala sağlamsa olmadı bir ekim daha yapılır. Hayatımda ilk defa saç dökülmesini bu derece ustalıkla kapatan birini görüyorum. Sadece bu forumun değil dünyadaki bütün forumlarda dahi en iyi kel bölge kapatma işlemi muhtemelen sizinkisidir diye düşünüyorum. Bu kadar takıyorsanız umarım bu dertten kurtulursunuz. Allah yardımcısınız olsun.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 09:05:29 Gönderen: Suedaht »

king

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ekim 2015, 10:39:28 »
Hocam ekimikime yaptirdiniz vede ne kadar odeme yaptiniz ekiminizde gayet iyi gidiyo gibi

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ekim 2015, 10:58:40 »
Önemli olan senin nasıl hissettiğin .

umursamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Ekim 2015, 11:57:41 »
Arkadaşlar, bu zamana kadar dökülmeyi ancak çok yakınımdakiler anladı. Tabii onlar da bu kadar feci bir kelliğin olacağını zannetmediler. Sadece seyrek falan sandılar. Hatta bir keresinde saçımı yıkayıp babannemin yanına gittim. Kadın ağlamaya başladı. Bu genç yaşında saçın niye böyle, daha evlenmedin falan :) çünkü baba tarafında da anne tarafında da kellik yok. (benim saç sorunum troidden dolayı bu arada)

Günde en fazla 15 dakika uğraşıyordum. Yıkayıp kurulayıp yanları ortalarda sıkıca birleştir, ince tarakla saçları özenle tara, bu sayede dipler hem gözükmüyor hem de saç taralı olduğu için güzel duruyor. Bu arada toppiğe ihtiyacım kalmıyor fakat garanti olsun diye dipe doğru serpiyordum bir de arka tarafa.

Ekim yapan kim diye sormuşsunuz. İnanın bunu dememin bir mantığı yok. Özel doktorun bir çok saç ekimi yapan tanıdığı var. Kim uygunsa ona yaptırıyor. Benim şansım, biri benle yaşıt diğer 15 yıllık tecrübeli bir abla. Seni çok sevdik kardeşim, o yüzden çok uğraşıcaz seninle, çıkarabildiğimiz kadar çıkarıcaz dediler ve 5500 e yakın greft çıkardılar. Hatta akşam 10'du iş bittiğinde, ikisinin de randevusu vardı, iptal ettiler.

Ekim yapacaksanız, grefti kim alacak ve kim ekim yapacaksa onla aranızın iyi olması ve özenle yapması mühim. Nacizane tavsiyem, o arkadaşlara ekstra 500 ya da 1000 TL vermek. Ben ikinci ekimi yaptırırsam kesinlikle öyle yapacağım.

Bu arada donör bölgemde, alım yapan bayanın dediğine göre en az 5500 daha çıkarmış.

Aşağıda yine muhtelif zamanlara ait fotoğraflar var.

Yaşım 26 bu arada.

Benim ekim yapma sebebim, artık orta taraf o kadar boştu ki, herhangi bir durumda rezil olmaktan korktum. Ekime büyük beklentiyle girmedim, dedim ki en kötü orta tarafa biraz daha saç olur, ben de saçlarımı daha kısa kestirip yeni şekiller verebilirim. Yoksa böyle 5500 greft falan hayal geliyordu bana.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 12:02:40 Gönderen: umursamaz »

Facebook Twitter Instagram