Gönderen Konu: Fin + min losyon karışımı  (Okunma sayısı 1435 defa)

Cardozoo

• Hero Member
Ynt: Fin + min losyon karışımı
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2021, 19:59:27 »
Kullandığın karışımda yüzde kaç finasterid var? 60 ml minoxa kaç mg finasterid attın?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2021, 21:49:37 »
Arkadaşlar 5-6 aydır kullanıyorum saçlarımda canlanma oldu kalınlaştı ama penisimde erken boşalma sert kalamama sorunu oldu isteğim azaldı  sizce sorun psikolojikmi?
kac mg attin ?

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2021, 09:15:59 »
Kullandığın karışımda yüzde kaç finasterid var? 60 ml minoxa kaç mg finasterid attın?
Doktor yaptı 0.25 diyor bi kullanımda diyordu

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2021, 12:42:29 »
Doktor yaptı 0.25 diyor bi kullanımda diyordu
%0.25 finasterid mi? Eğer böyle ise 1 ml’de 2.5 mg finasterid var demek oluyor. Eğer dediğim yüzde ise bırakmanı tavsiye ederim. Çünkü finasteridi topikal dahi kullansan sistematik hale geliyor ve senin kullandığın %0.25 ise ağızdan alınan 1 mg’dan bile daha fazla kandaki ve saçlı derideki DHT’yi baskılıyor. Finasteridli minoxidili bırak ve sadece günde iki kere minoxidil kullan. Yan etki1-2 aya geçer. O zamana kadar bu konuyu kafana takıp kendini zorlama. Psikoloji de çok önemli.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2021, 03:05:31 »
%0.25 finasterid mi? Eğer böyle ise 1 ml’de 2.5 mg finasterid var demek oluyor. Eğer dediğim yüzde ise bırakmanı tavsiye ederim. Çünkü finasteridi topikal dahi kullansan sistematik hale geliyor ve senin kullandığın %0.25 ise ağızdan alınan 1 mg’dan bile daha fazla kandaki ve saçlı derideki DHT’yi baskılıyor. Finasteridli minoxidili bırak ve sadece günde iki kere minoxidil kullan. Yan etki1-2 aya geçer. O zamana kadar bu konuyu kafana takıp kendini zorlama. Psikoloji de çok önemli.
  bu hesap nasıl oluyor ben doktora sordugumda 0.25 dedi  yani dedi 4 aylık kullanımda 1 kutu finistarid dedi sen nasıl hesap yaptım 2.5 mg çıkarıdn?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2021, 05:50:57 »
  bu hesap nasıl oluyor ben doktora sordugumda 0.25 dedi  yani dedi 4 aylık kullanımda 1 kutu finistarid dedi sen nasıl hesap yaptım 2.5 mg çıkarıdn?

Bu doktorun adı ne?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2021, 08:50:59 »
60 ml minoxidile 28x5mg proscar atarsan (28x5)/60’tan 2,33 mg çıkar yani 1 ml’de 2,33 mg finasterid var demek oluyor. Yüzde olarak da %0.233 finasterid olarak gösteriliyor. Eğer karışım 100ml minoxidil ile yapıldıysa ve içine 28x5mg proscar atıldıysa %0.144 lük finasterid var demektir. Karışım kaç ml idi? 60 ml olup bir kutu proscar kullandıysa eğer 1ml de 2.33mg finasterid var demektir ki bu çok fazla ve yan etki yapabilir. Doktor %0.25’e yuvarlamış olabilir. Dediğim gibi karışımı bırak ve sadece sabah akşam minoxidil kullan. Yan etkilerin geçtiğini anladığın gün ( artık ne kadar sürerse) 60ml’de 3mg’lık finasteridli minox kullanmaya başlarsın. Kullanırken dikkatli ol eline saçıma sürüp de bir yere dokunma. Deriden kolaylıkla emilebiliyor Finasterid. Hamilelere ve çocuklara karşı çok zararlı.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2021, 11:18:14 »
Bu doktorun adı ne?
Ory protokoli diye bişey

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2021, 11:19:33 »
60 ml minoxidile 28x5mg proscar atarsan (28x5)/60’tan 2,33 mg çıkar yani 1 ml’de 2,33 mg finasterid var demek oluyor. Yüzde olarak da %0.233 finasterid olarak gösteriliyor. Eğer karışım 100ml minoxidil ile yapıldıysa ve içine 28x5mg proscar atıldıysa %0.144 lük finasterid var demektir. Karışım kaç ml idi? 60 ml olup bir kutu proscar kullandıysa eğer 1ml de 2.33mg finasterid var demektir ki bu çok fazla ve yan etki yapabilir. Doktor %0.25’e yuvarlamış olabilir. Dediğim gibi karışımı bırak ve sadece sabah akşam minoxidil kullan. Yan etkilerin geçtiğini anladığın gün ( artık ne kadar sürerse) 60ml’de 3mg’lık finasteridli minox kullanmaya başlarsın. Kullanırken dikkatli ol eline saçıma sürüp de bir yere dokunma. Deriden kolaylıkla emilebiliyor Finasterid. Hamilelere ve çocuklara karşı çok zararlı.
Bu kadar çok zararlımı bu bide bu minoksili sırf akşam kullansam olırmu ben bu karışımımı sadece günde 1 kere kullanıyorum

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2021, 12:02:41 »
Kişiden kişiye minox değişir. Bende günde 2 kere daha etkili oluyor. Sadece akşam da kullanabilirsin. Bir kaç ay cinsellikten uzaklaş. Bu konulardan da uzaklaş. Cinsellik gibi konularda psikoloji çok önemli. Her şey normale döndüğünde önerdiğim şeyi yaparsın.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2021, 15:21:12 »
Kişiden kişiye minox değişir. Bende günde 2 kere daha etkili oluyor. Sadece akşam da kullanabilirsin. Bir kaç ay cinsellikten uzaklaş. Bu konulardan da uzaklaş. Cinsellik gibi konularda psikoloji çok önemli. Her şey normale döndüğünde önerdiğim şeyi yaparsın.
Bide ne sorucam fin kalıcı etki bırakabiliyor diyor ve peniste küçülme yapabilir diyor doğruluğu varmı

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2021, 16:15:59 »
Bide ne sorucam fin kalıcı etki bırakabiliyor diyor ve peniste küçülme yapabilir diyor doğruluğu varmı
Kalıcı etki olasılığı çok düşük. Çok büyük oransa geçici. Dediğimi yap. Fazla girme bu konulara. Kafanda bu olmasın.Zamanla düzelecektir.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2021, 16:39:55 »
Kalıcı etki olasılığı çok düşük. Çok büyük oransa geçici. Dediğimi yap. Fazla girme bu konulara. Kafanda bu olmasın.Zamanla düzelecektir.
Çok teşekkür ederim bilgilerin için

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2021, 06:54:52 »
Ory protokoli diye bişey

Ben doktorun adını sordum ama sen sanırım tedavi protokolünden bahsetmişsin.

Nedir bu ory protokolü? İlk kez duyuyorum. Az önce araştırdım ama ne olduğu konusunda hiçbir bilgi yok. Sadece yuvarlak politik ve iyimser cümleler var. Doğru anladıysam bu ory protokolü dedikleri şey, minoksidil, finasterid ve procapilin karıştırılıp kullanılması. Doğru mu?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram