Saç Ekimi Sonuçları
Dr Serkan Aygın Yaptırmış olduğun Saç ekimin umarım senin için hayırlı olur Saç ekimi güzel temiz kaliteli yapılmış özenle çalıştıkları belli zaten görüntüden sıklık ve saç ekimi sıklığı güzel duruyor umarım sonucun çok güzel olur
Ekim öncesi donör ve kendi saçların baya ince keşke bu kullamdığın ürünleri eğer yeni başlamasaydın öncesi en az 1 sene kullanıp öyle ekim kararı alsaydın kullanmadıysan Saç ekimim güzel kaliteli yapılmış temiz hayırlı olsun
kabuk dökümü sonrası güzel bir görüntü var dostum umarım sonrasıda aynı şekilde güzel olur.bu arada günde 2 xpecia ve propecia kullanmak biraz ağır değilmi bu 10 günde varmı hissettiğin bir yan etki.
Kardesım bas agrısı kusma tarzı bir yan etkı olmuyor sadece sanırım biraz afedersin cinsel organda cansızlık sezme hıssedıyorsun . Ekımden önce 6 ay kullandım tek hıssetıgım buydu ..
58 gün
saç cildiniz hareketli görünüyor hocam 68 çok erken ama olumlu takviye ne alıyorsunuz biraz ince yapılı saçlar çünkü
Hocam günde 2 adet xpecia , 1 adett propecia günde 5 fıs mınoxil sprey kullanıyorum . Saçım ince telli ancak sok dökülme de biraz saçım kaldı , zamanla kararıyor takviyeler birazda olsa işe yarıyor diye düşünüyorum .
68 gün