Gönderen Konu: BURSA DR.MURAT KÜÇÜKTAŞ KLİNİĞİ -3650 GREFT SAÇ EKİMİM 8 MART 2017  (Okunma sayısı 17071 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donörünüz ekim oncesi bile seyrekken cok iyi bir homojen alim yapilmis islem mikromotor ile yapilmasina ragmen doktoru tebrik etmek lazim daha 5.aydasiniz sureciniz cok guzel ilerliyor

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ekimin 20.gününden sonra düzenli medobiotin ve xpecia ,düzensiz minoxil(günde bir kez minoxil 4.aya kadar 2 kutu bitti sonra kestim) kullandım,şuan günde bir botin ve xpecia kullanıyorum ,sigara alkol yok,doner cok temiz ,3 buçuk ay olduğunda saçı kendim makinayla 0 vurdum doner 1 hafta sonra hıç sırıtmadı ,kısa saç yakışıyor bana ,donorden de menunum yorumlar için teşekkürler ,doktora da ekimden sonra hiç gıtmedım gidişat benı memnun etti ekibi ve kendisi takdire şayanlar Allah razı olsun

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Az önce saçımı yıkadım çektim atıyorum 146.gün

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
146. gün yıkama sonrası çekim

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel doğal ve başarılı bi ekim bence

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asdf

teşekkürler kardeşim ,çok memnunum , o açıklığı bu sayıyla çok iyi kapadı ,doktor ve ekibi kliniği çok iyi ,daha yanına gitmedim ekimin 10.gününden sonra bi kabuk dokmeye gıtmıstım o da zaten dokulmustu kendinden işlem yapmadı

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İLK GÜN VE 156.GÜN FOTOSU

Ben memnunum gidişattan sizce nasıl özellikle tecrübeleri arkadaşlar

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişatın iyi. Önler biraz daha karardığı vakit görüntü güzel olacaktır. Tepelere doğru çıkışlar gecikecektir. Oraların tam hali 12-15 ayları bulur. Yalnız donör bölge fotoğrafın ters ışıkta ve net değil. Daha net ve seçilir bi donör fptoğrafı atabilir misin?

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz bence muazzam olmuş . 11 eylülde bende murat beyde ekim yaptıracağım . INŞAALLAH sizinkine yakın bir sonuç olur.

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7.Ayım doldu,Resimlerimi yüklüyorum arkadaşlar 8 adet

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Elhamdülillah mutluyum memnunum

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 AYDIR HİÇBİRŞEY KULLANMIYORUM/ İLAÇ ŞAMPUAN MİNOX HİÇBİRİNİ)

İKİNCİ BİR EKİM PLANI TABİKİ VAR TEPEYE,

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
B3nden nacizhane bir tavsiye saçlarınızı biraz daha kısa kestiyseniz daha çok yakışır ve seyreltik görünmez

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kel ört tarzı bir ekim olmuş ne hoca nede sen risk almışsın. ayrıca donörün çok kaliteli 2.ekim için aynı yerimi düşünüyorsun.bu donörle senin bonusa dönüşmen lazım 2 ekimde, hem dalgalı saçın var hemde sağlıklı.bu arada fotoların net değil

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu açıklıkla ekilen grefti düşündüğümüzde güzel olmuş. zaten sizde memnuniyetinizi dile getirmişsiniz.bence en önemli husus da bu. saçlarınızı özellikle yanları kısa tutarsanız çok daha güzel bir görüntü olur diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram