Gönderen Konu: BURSA DR.MURAT KÜÇÜKTAŞ KLİNİĞİ -3650 GREFT SAÇ EKİMİM 8 MART 2017  (Okunma sayısı 17072 defa)

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
devam güncel

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
lamba altında

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
180 de saçlar hacim kazanıp daha da iyi olucaktir. Ekiminizi begendim ancak donor kendine gelememiş inşallah o da toparlar tez zamanda

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
keskin55 teşekkurler yorumun için

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Ekim gayet güzel gözüküyor. Güzel iş çıkarmış doktor. 5 ayda tatmin edici bir sonuç söz konusu. İleriki zamanlarda çok çok iyi olacaktır. Sadece ön saç çizgisi biraz geride olmuş fakat kafa yapına çok yakışmış vede oturmuş. Saç tipi bakımından biraz benzer durumdayız. O yüzden güncel fotoğraf paylaşırsan bizlere de rehber olmuş olursun.

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
mmt teşekkurler Allah cumlemızı utandırmasın,evet on cızgım gerıde oldu katılıyorum yas 31 dogal durdu daha bu sayede orjınal sacımda alnım baya kapalıydı ama malum donor lazım arka bolgeye ekonomik kullandı

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
adam 3650 grefle nerdeyse 6. derece kelliği kapamış
süreçin devam ettiğini hesap edersek başarılı

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş kaç TL verdin bu ekime
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
son derece başarılı ve doğal bir görüntü. Markadan çok ismin önemli oldugunu gösteriyor bu sonuç

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok açık alan ve yetersiz bir dönor. bence bu greftle çok iyi iş çıkarmış doktor. şuan gayet güzel gidiyor.saçlar genel hatlarıyla oturmuş. bundan sonra hafta hafta daha da gelişme olacaktır.hayırlı olsun.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah  doktor çok iyi iş çıkarmış  bu kadar seyrek bir alana neredeyse kapamış  diyebilirim, hatta 6. aya kadar daha da iyi olacaktır  bu  saç   güle güle kullan süper sonuç

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler ,ben ekimimden çok memnunum aynaya baktığımda kelliği unutturdu , 5 bin tl ücret ,hepsi helal olsun ,bu derece açıklığı fue yontemıyle en fazla bu kadar kapatılabilirdi ,prp filan yapmadım hiç

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açıklığınıza donör bölgenizin durumuna bakılırsa Gidişat gayet normal ve güzel. Umarım çok daha güzel olucaktır geçmiş olsun
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilac yada besin takviyesi kullaniyormusunuz? tepe bolgesinin bu kadar cabuk sonuclandigi ekimleri gormek heycanlandiriyor gercekten.
surec cok iyi ilerliyor, ben cok basarili buldum, ama ilac ve takviyeler onemli.

Facebook Twitter Instagram