Gönderen Konu: BURSA DR.MURAT KÜÇÜKTAŞ KLİNİĞİ -3650 GREFT SAÇ EKİMİM 8 MART 2017  (Okunma sayısı 17070 defa)

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 3650 greft saç ekimim oldu 8 mart 2017 tarihinde

Forumu sonradan farkettim ,Ben birden saç ekimine karar verip Murat Beye ektirdim hiç kendisine ektiren biriyle tanışmadan

Forumda kayıt olurken sorulan soruya doğru cevap vermeme rağmen bir türlü kaydolamadım,nasıp bugüneymiş ,az önce yine denedim kaydoldum nasıl olduysa galiba düzeltildi ve paylaşıyorum inşallah,

1 gün önce kendim çektim 4 fotoğraf önceki halim yani,eğer yorumlar gelirse objektif iyi olur

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlarda ekim günü yani 8 mart 2017 akşamı çektiklerim

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bunlar da 4.gün yani 12 mart çektiklerim

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
13 mart 2017 çektim foto

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
14 mart 2017---6.günüm

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10.GÜN FOTOĞRAFLARIM İLK ZAMANLAR KENDİMCE BAYA ÇEKTİM SNRA BIRAKTIM TABİ

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
DÖNEMSEL SEBAROİK DERMATİT YANİ BİR TÜR EGZAMA VAR AZMIŞTI O DÖNEM BİRAZ KIZARIKLIK ONDAN7

ARKADAŞLAR DONÖR BÖLGEMİ ÇEKMEYİ UNUTTUM AMA SEBEBİ ERKEN TOPARLADI BENCE HİÇ TEDIRGIN ETMEMİŞTİ

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
EN SON ATTIĞIM 16.GÜNDÜ

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
23.GÜNÜM-ŞOK DÖKÜLME OLUYORDU HEP BENDE FORUMU OKUYUP DURUYODUM :) KAYIT OLAMADIMDAN YORUM YAPAMADIM

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
NET DEĞİL KALİTESİ AMA 31. GÜN ŞOK DÖKÜLME ZAMANLARIM

Dr.Foreman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Meraba seboreik dermatit denilen illet bende de devam ediyor. Ekime bi sıkıntısı oldu mu ilerleyişte acaba ? İlac kullanıyor musunuz ? En son güncel foto var mıydı ?

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
calloush

kardeşim ekime bende bir sıkıntı çıkarmadı merak etme , minoxil +kerozen+medobiotin verdi doktor ,bense minoxil +xpecia+medobiotin kullandım

Şuan 145 . gündeyim yaklaşık 1 aydır minox bıraktı ,zaten düzenli de kullanmadım 2 kutu bitirdim 3 ayda ,en son güncel foto yanımda yok akşam bakarım

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimle alakalı ilk fikirlerinizi merak ediyorum ,doktorla 2 ekim konuştuk ,önce öne sık arkaya doğru ,sonra ise vertexe ama doktor bana onu belki erteleyebilirsin sonuçlarına göre biraz götürür seni de ilerleyen zaman dedi, kısacası 1 yıl sonunda karar vericem bu arada 31 yaş

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimi doktorun yapmasi butun asamalarda yer almasi iyi bir durum ektirenler oyle soylemisti komple kelsmissiniz 1 yil sonunda donorunuz elverisli ise tepe bolgesi ekim yaparsaniz cok daha mutlu olursunuz hayirli olsun
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 12:11:35 Gönderen: Martineden1903 »

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kısmetliyim klinik son derece hijyenik, doktor bence çok çok iyi işini seven şuan memnunum ,ekibi de gerçekten çok iyiydi ,donör bolgeyi ve kanalları açmayı kendisi yaptı sadece ekimin %20-30 unda ekibi devam etti ama hep takip etti

Facebook Twitter Instagram